overskrift tur forslag3

 

Her kommer et forslag til en hèldagstur ved Ao Nang. Vi vil foreslå at I lejer en Air-van (stor bil) og fortæller chaufføren hvor I vil hen, så vil jeres chauffør køre turen, som I ønsker dette.

I kan faktisk bare bestille sådan en tur ved de små salgssteder på gaden og fortælle dem hvad I gerne vi se - så sammensætter de turen og giver jer en fast pris på denne.  Når I er inde nogle steder, bliver chaufføren tilbage i bilen og venter på jer. Om dette tager 1 eller 2 timer, skal I ikke tænke på. Han har jo reserveret dagen til jer.

Vi vil fortælle om turen her - som vi havde sammensat den :

 

 

1

 

Vi har alle spist morgenmad og vi venter på at blive hentet af den chauffør - som vi har booket til dagens tur. Klokken er 09:00 .

 

Tiger Cave

 

2

 

Tiger Cave er det første stop. Her er der et højt bjerg med trapper op til toppen.  Du kan komme derop og kigge ud over området som ligger tæt på lufthavnen . Der er i alt omkring 1260 trappetrin op til toppen. Trin som er meget forskellige. Nogle er smalle og ikke ret høje - andre er brede og høje. Det kan være ret anstrengende at komme derop.

Udover bjerget,  kan du se træer der er over 100 år gamle. De findes i  skoven der ligger ved siden af bjerget. Der er mange aber her også . 

Et godt råd: hav endelig rigelig med vand med hvis du vælger at gå til toppen af bjerget.

 

3

 

Her på billedet ser du trappen som du kan følge til tops. Er du ikke i god kondi og ikke har lyst til at gå derop - så er der også meget at se på nede ved jorden .

Et stop på 1½ time her vil nok være passende. Dem der vil til toppen af bjerget, skal jo lige nå op og ned.

 

emerald pool

 

5

Næste stop på turen er Emerald pool. For at komme til Emerald pool skal man gå ind igennem en større mangrove skov og får her mulighed for at se mange forskellige og farverige dyr på vejen - bare kig efter i træerne og skovbunden - de èr der. Dyrene kan være forskellige insekter - sommerfugle - leguaner og måske en slange . Du kommer til sidst til Emerald pool, som er en krystal klar sø - hvor du kan bade i. En utrolig flot tur. 

 

6

 

Der er flere steder på vej ind igennem mangrove skoven, hvor du kan stoppe op og tage et par billeder ..... der er mega flot her.

 

7

 

Her er vi så kommet til Emerald Pool (eller Crystal Pool som den også kaldes). Du kan bade her i det klare vand, men vær opmærksom på at der er mega glat på kanten af søen. Der er sten hele vejen rundt.

 

Blue lagoon

 

 

9

 

Når du alligevel er ved Crystal pool - så gå endelig videre ca. 1 km længere ind i skoven og se denne flotte blå lagoone. Du kan ikke bade i søen - da den er total bundløs - men du kan få nogle flotte billeder der. Vandet er bare HELT BLÅT.

 

10

 

Når du er kommet op til Blue Lagoon - så prøv at stå ved broen og klap i dine hænder. Du vil så opleve at det bobler op fra bunden af Blue Lagoon. Vi har prøvet dette og det er rigtigt  15 .

Der kan nemt gå 2 timer her ved emerald pool og Blue Lagoon.

 

 

12

 

Vi kører videre til næste sted og stopper op og spiser frokost - som jo næsten altid er med i prissen, når man booker en samlet tur ..... er den ikke det, så bare få chaufføren til at finde et sted til jer, det er jo ikke dyrt i Thailand.

 

Hot springs

 

16

 

Næste stop på turen er Hot springs - som er nogle varme kilder. Det er et sted hvor der kommer 45 graders varmt vand ud af bjerget. Du kan bade i dette vand og rigtig føle varmen. 

 

17

Husk at det er ikke sundt at opholde sig mere end 15 minutter i det 45 grader varme vand.

Et stop på en times tid her vil nok være ok.

 

 

elefant

 

20

 

Sidste stop på turen var dette sted med elefanter ...... Her skal vi gøre opmærksom på at det er helt op til dig selv om du vil forbi dette sted. Der er jo meget fremme i pressen omkring hvordan elefanterne i Thailand bliver behandlet og det var vi ikke klar over dengang vi var der. Vi går i dag ind for at man beskytter disse elefanter og behandler dem godt ....... Men det er din beslutning.

Og du kan evt. lægge et besøg ind et andet sted - i stedet for denne elefant tur. Hvis du vil vide mere om hvordan elefanterne behandles i Thailand, kan du læse afsnittet om dette ved at klikke her: Elefantens liv i Thailand .

 

 

analog clock face

 

Ovennævnte var et forslag til en køretur tur der tager fra ca. 09:00 til 17:00 ..... Men husk at "bilen" jo er reserveret KUN til jer ... så I kan selv være medbestemmende om hvor lang tid I bruger hvert sted ..... aftal dette med chaufføren. Han ved jo hvor lang køretur der er mellem de forskellige steder.

 

 

Siden sidst redigeret januar 2023

 

 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0255350
I dagI dag17
I gårI går32
Denne månedDenne måned1071
total for hele periodentotal for hele perioden255350
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 6
Gå til toppen