overskrift turforslag 1

 

Vi vil her komme med et forslag til en lille udflugt , som du kan foretage hvis du er i området omkring Jomtien / Pattaya . Alt afhængig af hvor meget tid du ønsker på hvert sted , så tror vi nok at turen kan klares på 6 timer . Det er selvfølgelig op til dig selv , men mange vil gerne have tid på stranden også i løbet af en dag , derfor er vores råd at man tager afsted efter morgenmaden . Vi skal nok senere komme med åbningstider for de forslag som vi kommer med .

Du kan booke turen hos en lokal taxi-mand , og du kan booke turen på dit hotel . Vores erfaring har dog været at det bedste var at booke turen " på gaden " , fordi du her får den bedste pris .

Det første sted vi har på turen er er :

 

upside down

 

2017 03 0865

 

Åbningstiden er er her fra 10:00 - 18:00

 

2017 03 0905

 

Upside Down er en sjov lille park at besøge . Der er bygget et hus i " fuld størrelse " som vender på hovedet . Man kan gå ind i huset og gå rundt , men det der er totalt forvirrende her er at , huset er også skævt indvendig og man kæmper sig rundt . Det er lidt af en oplevelse at prøve , for man forestiller sig ikke hvor ubehageligt det kan være - så prøv det endelig .

Der er også nogle andre bygninger i denne park - parken er dog ikke så stor og man kan klare dette besøg på en god times tid . Der er en lille grillbar i parken som sælger drikkevarer og is , hbis man lige skulle få lyst til dette .

Der skal betales et " mindre beløb " for at komme ind i parken .

 

Efter besøget her kører du så videre til :

 

 

Floating market

 

IMG 4333

 

Åbningstiden er er her fra 10:00 - 23:00

 

IMG 4300

 

På Floating Market i Pattaya kan man få meget tid til at gå . Der er boder i lange baner og små både der sejler rundt i kanaler . Der sælges alt muligt og der er flere spisesteder på stedet . Du har også selv mulighed for at komme ud og sejle - , det kan du bestemme ved indgangen , hvor man så betaler for dette . Hvor meget tid du skal bruge her - er helt op til dig selv . men det er absolut et besøg værd . 

 

 

Danmark hotel

 

2017 03 1712

 

 

IMG 4337

 

Hvis du nu kom hjemmefra fra morgenstunden og har været på de 2 omtalte steder her på siden - ja så er du vel på vej tilbage til hotel ved 14-tiden . Har du endnu ikke fået frokost , fordi du syntes det var lidt for dyrt ude i " Floating Market " eller ikke lige syntes der var noget der tiltalte dig - så kan vi anbefale dig lige at køre forbi " DANMARK HOTEL " på vej tilbage og spise et par stykker dansk smørebrød . Her laver de maden som vi kender den i Danmark .

Selvfølgelig tager man ikke til Thailand for at spise dansk mad , men på en 14 dages tur til Thailand - vil et stykke Rugbrød midtvejs være godt .

Danmark hotel ligger i den gade der hedder " SOI White House " ved strandvejen i Jomtien .

 

analog clock face

 

 

Ovennævnte var et forslag til en lille udflugt der tager omkring 5-6 timer . Du kan selvfølgelig kombinere stederne som du har lyst til - fra de forskellige forslag .... Dette var bare en idè . 

 

 

 

 

Siden sidst redigeret januar 2018

 

 


 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0249430
I dagI dag0
I gårI går82
Denne månedDenne måned82
total for hele periodentotal for hele perioden249430
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 3
Gå til toppen