Oplevelser ved Mae Hong Son

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Ratchaburi og du kan her se hvad du kan opleve i Ratchaburi og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Ratchabuti og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Ratchaburi er en provins i den vestlige del af Thailand .

Areal : 5.196  km²
 
Befolkningsantal : 873.518 ( 2018 )
 
Den kuperede region Ratchaburi-provinse , en af ​​de centrale provinser i Thailand , og viser grotter og mineralstrømme , præget af kulturelle templer og helligdomme . Byområder her har gamle ruiner , der dateres tilbage til Dvaravati-perioden og afspejler den centrale thailandske kultur med flydende markeder , hvor sælgerne padler gennem vandet for at foretage et salg og skaber et meget thailandsk skuespil .
 
Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet . Thailand har lige omkring 41.000 templer - så dem har vi opgivet at beskrive .... men måske der kommer et par stykker undervejs  .  
 
 
 
cirkler2
 
 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Tidligere blev den daglige handel i Thailand hovedsagelig udført langs floder og kanaler ( eller khlongs på Thai ) . Bangkoks vandnet var presset og fungerede som det vigtigste kommunikationsmiddel , der fik Bangkok til at blive kaldt " Østens Venedig " af tidlige europæiske besøgende.

Damnoen saduak Floating Market i Ratchaburi er et af de mest populære flydende markeder i Thailand . Hver dag rejser mange thailandske og udenlandske turister her for at shoppe , spise og absorbere atmosfæren på Thailands vandmarkeder , der har været sådan i over 100 år . Klong Damnoen Saduak Damnoen Saduak er den reteste og længste kanal i Thailand . Kanalen blev bygget på kongeligt initiativ , da kong Rama IV i Thailand ønskede at forbinde Mae Klong-floden med kinesiske flodmåder til at støtte transport og handel . Den tog over 2 år at grave , og blev til sidst færdig under hans efterfølger kong Rama V.s regering . Kanalen er 32 kilometer lang og har mere end 200 grene . Damnoen Saduak Floating Market popularitet voksede til nye højder i 1971 - 1973 , da floden var fuld af landmænd på deres både , der solgte deres varer. Og det er sådan , handel foregår inden for dette område indtil i dag .


Adresse : Damnoen Saduak, Damnoen Saduak District, Ratchaburi 70130, Thailand

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Royal Thai Håndværkscenter (RTC) er beliggende på 240 , Moo.6 , Don Kruay Sub-District , Damnoensaduak District , Ratchaburi Province . Det er et træ-udskærings-demonstrationscenter, der er oprettet med viljen til at bevare og arve thailandsk træudskæring. Træ-udskæring er det traditionelle kunstværk . Al kunst relateret til træskæring kaldes " Kruang Mai Cham Lak " . Det er den forhistoriske thailandske kunststil . Da træ let forfalder sammenlignet med cement og mursten , er thailandsk kunst fra træ imidlertid meget sjælden nu . De dygtige håndværkere er samlet her for at demonstrere og fremme thailandsk træskæring , der sjældent findes i dette øjeblik . Da det er arbejdet , der har brug for meget tolerance og forfining , er der kun få mennesker , der gerne vil arve . Dette center vil demonstrere udskæring på træ . Hvert kunstværk tager mange måneder eller mange år at gennemføre . Udskæringen kan opdeles i 3 typer som følger :

1. Basaflastning ( Phab Na Chan ) er det billede , der kun kan ses fra forsiden , da der er meget små kurver .

2. Dybaflastning er billedet med tre dimensioner ( afd., bredde og højde ) . Nogle billeder kommer næsten fra baggrunden ved at kigge fra forsiden.

3. Rundaflastning forekommer i skulpturer som f.eks. Buddha-skulpturen, der kan ses fra alle sider. Royal Thai Håndværkscenter har disse 3 slags træudskæringsstile , bas-relief , deep-relief og round-relief til dekoration og møbler såsom træbilleder , sofaer , vinstokke og skærme . Der er også demonstration af træskæring og fremstilling af morbærpapir . Souvenirbutik tilbyder produkter til besøgende såsom tasker , lamper og produkter af træ . Mange udenlandske turister og rejsebureauer kommer her for at købe souvenirs . Thailændere får thailandske priser . Centret er åbent hver dag fra kl. 8 til kl. 17 .

Adresse : Royal Thai Handicraft Bangkok, Suan Chitlada, Dusit District, Bangkok 10300, Thailand

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Khao Ngu Stone Park ligger i området Khao Ngu Park i Tambon Ko Phlapphla . Det er en grotte og et religiøst monument vedrørende buddhismen . I grotten er der et buddha-billede skulptureret på væggen med en gestus om at sidde i europæisk stil og holde en prædiken i henhold til buddhistisk kunst i Dvaravati-perioden ( 5.-7. Århundrede ) . Det er almindeligt kendt som Phra Phutthachai Tham Ruesi Khao Ngu . Den har et fladt ansigt, forbundne øjenbryn , der danner form af parentes , udbulende øjne , flad næse , fed mund , store krøller, og hans glorie på toppen af ​​hovedet er i form af en lotusknop . Mellem hans ankler er der en indskrift af Pallava-manuskripter på Sansakrit-sprog , som kan transkriberes til udtrykket Punyakarmachara srisamadhigupta , hvilket betyder at Phra Srisamadhigupta renses ved at bede . Det er et vigtigt bevis for kunst i Dvaravati-æraen . Desuden er der i grotten mange sandsten Buddha-statuer fra Ayutthaya-æraen . I området Tham Ruesi Khao Ngu er der mange interessante turistattraktioner som følger : Lord Buddhas fodaftryk lavet af laterit ligger i Wihan , som ligger på toppen af ​​Khao Ngu med en højde på ca. 128 meter. Det er ruinen af ​​en rektangelformet bygning lavet af mursten og cement. Tham Fa Tho ligger i nærheden af ​​Khao Ngu Park , ca. 250 meter vest fra Tham Ruesi Khao Ngu . På den sydlige mur er der relieffer af et massivt tilbagelænet Buddha-statuer under en samling af guder og træ . I nord er der relieffer fra Lord Buddhas to tilhængere . Sammensætningen af ​​skulptur i denne grotte er som i Tham Cham , som skildrer scenen, da Lord Buddha døde til Nirvana . Festivalen for at respektere Lord Buddha afholdes hvert år på den første dag i den voksende måned i den ellevte måne-måned . I nærheden af ​​Khao Ngu er der også Tham Rakhang og Khao Phrabat, på toppen af ​​hvilken Lord Buddhas fodaftryk er placeret , og som er synet af Khao Ngu.

Adresse : Ko Phlappla, อำเภอ เมืองราชบุรี Ratchaburi 70000, Thailand

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Wat Nong Hoi ligger i Khao Raeng Sub-District , Muang District , Ratchaburi , cirka 12 kilometer væk fra byen . Det blev bygget i 1873 . Der er klostre i Guan Yim-statuen . Den er 16 meter høj og 9 meter bred . Folk kalder dette " Khao Jao Mae Guan Yim Wat Nong Hoi ", som er på toppen af ​​bjerget . Den anden side af bjergtoppen ( Khao Phra Yai ) har Phra Buddha Rattana Kosin Maha Munee ( Luang Pho Yai ) . Mange mennesker kommer for at bede her . Dette tempel er velkendt blandt folk i provinsen og uden for provinsen , da det er meget helligt . Folk besøger altid det her , især på ferie . Der er 2 Guan Yim-klostre . Den store har Guan Yim-statuen i stående position , mange gange større end normale mennesker . Der er alter til besøgende , der beder eller giver genstande , og også en stor joss-pottekande . Der er også mange statuer af kinesiske engle som Cai Seng Ia Sung , englen af ​​lykke og rigdom , Phra Sangkajjai , der holder guld og Ji Gong . Klosteret sælger gyldne joss-pinde fra forsiden . Det koster 20 baht pr. 11 joss-pinde . Der vil være et mærke , der viser dig , hvor du skal sætte disse gyldne joss-pinde . 3 joss-pinde til himlen og landets engel , 3 joss-pinde til værgeånden nær klosterdøren , 1 joss-pind til hver side af klosterdøren og 3 joss-pinde til 2 Guan Yim-statuer i klosteret . Den store statue er af guld. Den er meget detaljeret . Guan Yims ansigt er fuld af venlighed . Det lille kloster har også en lignende Guan Yim-statue , men den er mindre . Den anden side af dette kloster sælger forskellige størrelser af Guan Yim-statuen til folk , der gerne vil bede derhjemme . Der er også almissehuset på øverste etage . Folk kan donere for den vegetariske mad , der leveres . Du kan se hele området herfra . Templet åbnes fra kl. 7 til kl. 17 

Adresse : 3089 เขาแร้ง ถนน ราชบุรี - ผาปก - 3089 Ko Phlappla, Mueang Ratchaburi, Ratchaburi 70000, Thailand

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1 Khao Chong Pran er en kalkstengrotte . Buddha fodaftryk blev sat her . Desuden er her “ Phra Non Cave ” , hvor mere end 100 Buddha-statuer er placeret inde , inklusive den læggende Buddha-statue . Folk kan gå op til bjerget for at tilbede denne . 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Phra Borommvisit Chedi . På toppen er der den meget smukke udsigtspunkt for den fantastiske solnedgang . Ned til bjerget flyver milliarder af flagermus fra grotten 18.00. hver dag afhængigt af vejret . De vender tilbage til grotten kl. 5 hver morgen . Dette er et fantastisk syn .

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Tham Chomphon blev navngivet af kong Rama V under hans besøg i grotten . Han forestillede sig , at stalaktitter inde i grotten blev kaldt " Pha Wichit " , et stribemønster som en skulderrem på skulderen af ​​en feltmarskal tidligere . Grotten var tidligere kendt som " Tham Mutjalin " . Den ligger i Chombueng District , på Chomphon Mountain, der kaldes “Khao Klang Muang” omgivet af skyggefulde planter og smukke blomster . Den støder op til Rajabhat University, Chombueng Village.

Adresse : 35/2 3087, Chom Bueng, Chom Bueng District, Ratchaburi 70150, Thailand

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Tham Khao Bin ligger i området National Reserved Forest , 20 km. væk fra provinsen Ratchabur i, hvis du tager ad Highway 3087 Ratchaburi - Chom Bueng , og du vil se en guidepost . Grotten ligger ca. 200 meter over havets overflade , og dens indgang er 5 meter over jorden . Grotten er med smukke stalaktitter , der ligner former for dyr . I slutningen af ​grotten vil du se en stalagmitte , der ser ud som en stor fugl , der spreder vingerne . Dybden fra indgangen er cirka 300 meter med smuk belysning undervejs . Det tager cirka 30-45 minutter at gå , og der er også en lille mineralsk sø , som landsbyboerne mener , er en hellig dam.

Hulen er opdelt i 8 kamre , som hver er opkaldt efter stalaktitterne og stalagmitterne som følger :

Visitor Hall , Sivasathan , Thananodat , Sakunchatkuha , Dhevasapha Samosornsathan , Kinnonthatsana , Pruksa Himmapan og Thuaythep Park .

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Kilden ligger fem kilometer ud af Amphoe Suan Phueng og yderligere 10 kilometer langs en adgangsvej , og den er fuld af mineralvand og menes at den kan bruges til hudbehandling . Vandet strømmer året rundt fra Tanaosi Range . Dens temperatur ligger mellem 50-68 grader Celsius . På ruten til den varme kilde , ved en tre km. afgreningsvej fører til Namtok ( vandfald ) Kao Chon , som består af ni kaskader . Vandfaldene er bedst i den sene regntiden .

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Pong Yup er et 3,2 hektar stort omrde i Ban Ta Koei , Tambon Ta Koei , Amphoe Suan Phueng , Ratchaburi , hvor et synkende naturligt fænomen , når landet kollapser på grund af en erosion af det underjordiske vand , som har været i gang i mange hundrede år- opstod og dannede komprimerede former af jord langs erosionslinjen . Nogle af områderne er lige så høje som bymure , andre har en form som grotter , der giver besøgende mulighed for at kravle igennem , nogle har et menneskeligt legeme-størrelses hul , mens nogle rejser sig som en kompleks klynge , der giver et lignende udseende til en labyrint . Mange dele af Pong Yup er jordkolonner og op til 5 meter høje klipper , hvor overfladen viser gardinlignende striber . Med alle fantastiske værker af naturen kalder nogle turister dette sted  " Canyon " . De lignende derivater af sådanne erosioner er Phae Mueang Phi fra Prae , Lalu fra Buriram og Hom Chom fra Nan . Pong Yup plejede at være et landbrugsområde , men siges også af de ældre at være en hellig bolig for Phaya Naga og dermed et forbudt sted for børn . Sænkningen forekommer stadig i dag i området mellem rismarker og buske . Denne attraktion åbner hver dag kl. 6.00-18.00 . Den er tilgængelig i bil. 

Adresse: Tha Khoei, Suan Phueng District, Ratchaburi 70180, Thailand

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

siden sidst redigeret marts 2021


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0249430
I dagI dag0
I gårI går82
Denne månedDenne måned82
total for hele periodentotal for hele perioden249430
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 5
Gå til toppen