udflugtsmuligheder Phichit

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand, har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden, som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter, som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig. Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider, hvor de naturligt hører hjemme. Her er vi altså kommet til Uttaradit og du kan her se hvad du kan opleve i Uttaradit og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder, så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Uttaradit og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 Phrae er en provins i øvre nordlige Thailand.

Areal : 20.302 km²
Befolkningstal : 455.403 (2018)
 
 Uttaradit er en provins i det nordlige Thailand . Byen "Uttaradit" rummer et landbrugsmarkedscenter ved Nan-floden og jernbanen Bangkok – Chiang Mai. Byens centrum blev genopbygget efter at være ødelagt af en brand i 1967. Det Buddhistiske Tempel Pha Then ligger sydvest for byen. Uttaradit er en af ​​Thailands førende frugtavlsregioner og producerer rambutaner, mangosteens, durianer, kokosnødder og andre frugter. Ris dyrkes, og jernmalm udvindes i regionen.
 
Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område. Vi vil ikke gøre så meget ud af templerne, dog vil der sikkert dukke et par stykker op. Thailand har omkring 41.000 templer - så det har vi opgivet at beskrive .... men mangler du nogle på siden her - så søg på nettet. Det er ikke vores indtryk at dem der besøger vores hjemmeside - er dem der er helt vilde med templer, men måske vi tager fejl. Vi vil hellere fortælle lidt om hvad der ellers er i området. Alle udflugtsmål kommer i vilkårlig rækkefølge.
 
 
cirkler2
 
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son 

1Sirikit Dam blev bygget under udviklingen af ​​"Nan River Basin Project" for at forhindre oversvømmelse i det sydlige område af Uttaradit-provinsen. Dæmningen er tidligere kendt som Pha Som Dam og er beliggende i Tha Pla District, Uttaradit-provinsen. Senere fik dæmningen navnet ”Sirikit Dam” efter navnet på Hendes Majestæt Dronningen. Sirikit Dam blev bygget på tværs af Nan-floden ved Pha Leud Sub-district, Tha Pla District, Uttaradit Province. Dæmningskonstruktionen fra Department of Royal Irrigation startede i 1963 og blev afsluttet i 1972, mens opførelsen af ​​Sirikit vandkraftværk af Thailands Electricity Generating Authority (EGAT) startede i 1968 og blev afsluttet i 1972 på samme tid af dæmningen konstruktion. Åbningsceremonien for dæmningen og kraftværket blev udført af Hans Majestæt Kong Bhumibol Adulyadej ledsaget af Hendes Majestæt Dronningen og Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Maha Chakri Sirindhorn den 4. marts 1977.
 
 
cirkler2
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Phu Soi-dao Nationalpark i Uttaradit dækker områderne Pa Nam-pad National Conserved Forest, Tambol Muang-jedton, Tambol Na-khum, Tambol Ban Koak, Ban Koak-distriktet, Huai Moon District og Nam-pad-distriktet i Uttaradit-provinsen. Og Tambol Bor-pak, Chattrakarn-distriktet i Pittsanulok-provinsen. Parken består af smukke skove og mange vandløb og floder. De største seværdigheder omfatter Phu Soi-dao Waterfall, et smukt 5-trins kaskade vandfald. Geografisk består denne nationalpark af høje bjergkæder og savanne græsarealer, der markerer grænsen mellem Thailand og Laos. Phu Soi Dao er selv med et top-højde på 2.102 meter over gennemsnittet havniveau, det højeste sted. Det er et enormt felt, der engang blev brugt som en Hmong Hill stamme plantage. Phu Soi Dao National Park er et populært turistmål, fordi klimaet er køligt hele året rundt. Gennemsnitlige temperaturer ligger normalt mellem 13 ° C og 35 ° C. Regntiden er et passende tidspunkt at besøge parken på - hovedsagelig på grund af den fantastiske udstilling af vilde blomster i fuld blomst. Ngon Nak og Dok Din blomstrer i løbet af denne sæson. Vildtlivet inde i parken omfatter forskellige sorter af planter, mange slags fugle og dyr såsom bears, wild boars, deers, monkeys og langurs. August og september er den bedste tid til at se nåletræskoven.

 

Sightseeing steder.

Sai Thip er lille 7-niveauers vandfald. Vandet strømmer ned fra korte skråninger i store højder. Hver hældning er omkring 5-10 meter. I regntiden er der en hurtig vandstrøm. Skoven omkring vandfaldet er fugtig, så mos danner tæpper over stenene nær floden. Phu Soi Dao vandfald ligger på motorvej nr. 1268 tæt på parkens kontor. Sten-sætningen på dette smukke 5-etagers vandfald bliver skjult på grund af de frodige grønne mostæpper på stenene.

 

cirkler2

 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Verdens største teak træ står i Ton SakYai Forest Park. Træet, der anslås at være mere end 1.500 år gammelt, er 37 meter højt og har en omkreds på 9,58 meter i bunden. Selvom den øverste del af træet blev knækket af i en storm, er stammen stadig i live og velplejet. Fundet i 1927 af det kæmpe teaktræ en del af den 35 kvadratkilometer store park med blandet løvskov. En to kilometer lang vandre-rute giver besøgende mulighed for at udforske skoven på første hånd. SakYai Forest Park ligger ca. 92 kilometer fra Uttaradit City via motorveje nr. 1045, 1146 og 1047 forbi indgangen til KhlongTron National Park. Vejen passerer igennem løvfældende dipterocarp skov og teak skov, hvor bladene skifter til smukke farver i vintermånederne. På vej tilbage er det muligt at tage en omvej gennem skoven langs vejen til Sirikit Dam og ThaPla, inden man vender tilbage til hovedvejen til Uttaradit. SakYai Forest Park er åben hver dag kl. 6-18. Adgangsgebyr er 100 bad for voksne og 50 bad for børn. Kontakt Regional Office 11 i Uttaradit, Tambon Nam Pat, på 0 5525 8028 for flere detaljer.

cirkler2

 
Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son 

1De menneskeskabte kaskader af Mae Phun-vandfaldet i landsbyen Ban Ton Klua tilbyder et roligt hvilested for trætte rejsende. Området er ideelt til afslapning med souvenirbutikker, restauranter og en parkeringsplads til rådighed.
Mae Phun-vandfaldet ligger ca. 20 kilometer fra byen. Fra AmphoeLaplae, fortsæt på motorvej nr. 1043 i 12 kilometer for at nå vandfaldet.
Alternativt kan du bruge den lokale busforbindelse ved Tanon Tula Sathitin, provinsbyen Uttaradit. Busser afgår hvert 30. minut fra kl. 06.00 til 17.30.
 
 
cirkler2
 
 
 
 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

 

Siden er sidst opdateret januar 2023

 
 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0255352
I dagI dag19
I gårI går32
Denne månedDenne måned1073
total for hele periodentotal for hele perioden255352
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 15
Gå til toppen