book1

   sleep2

 Skal jeg lade Rejseselskabet gøre hele arbejdet og tage risikoen ?

 

Når man nu har besluttet sig for at tage på ferie i Thailand - så er der jo lige nogle ting der skal på plads , inden man er klar til at rejse  og nyde ferien   18 !!

 

Skal man selv kaste sig over internettet for at book turen , eller skal man booke det hele via et rejseselskab ?  -  Der er jo både ulemper og fordele ved begge metoder . Vi vil derfor ikke her komme med en lang forklaring på hvad der er bedst - for det ene kan sikkert være ligeså godt som det andet. Vi vil dog lige nævne følgende : 

Hvis du vil sammenligne priser fra nettet med dèt tilbud du har fra rejseselskabet - så husk at sammenligne på nøjagtig de samme ting . Har du et tilbud fra nettet der er billigere - men fly og hotel er også noget andet end dèt du fik tilbudt fra rejseselskabet .... så giver det jo ingen mening at sammenligne priserne . Hvis du henter priser på nettet på nøjagtig de samme fly og hoteller som rejseselskabet tilbyder - så vil du opdage at prisforskellen måske er ubetydelig - og så kommer spørgsmålet - vil du selv stå med risikoen eller skal du lade rejseselskabet tage denne ??

Vi kan fortælle hvad vi har gjort gennem tiderne . Vi har altid rejst mange personer sammen - altså har vores hold bestået af venner og familie - ud over os selv . Vi har fået alle rejse-papirer og billetter sendt til èn adresse og ligeledes er fakturaen for hele rejsen sendt til `en adresse - nemlig min  31 . Og jeg har altid haft den mening , at jeg vil ikke stå med en økonomisk risiko for at mine venner kan komme på ferie . Ligeledes er der jo også det , at har du selv booket det hele og èt af dine fly bliver forsinket nogle timer - hva` sker der så med dine øvrige bookninger , som du så måske ikke når ? .

Har du booket igennem et rejseselskab - så kan du jo bare ringe til dem , hvis der opstår èt eller andet uventet...... og så sige " hva så nu ? " .

Vi har i de fleste af vores mange " indkøb " af Thailands-rejser brugt den samme " Rejsekonsulent " . Og denne rejsekonsulent har undervejs skiftet job fra et rejseselskab til et andet , men vi har selvfølgelig fulgt med . Det er jo personen man handler med og ikke rejseselskabet . Vi har altid fået rigtig gode priser , samtidig med at vi har fået rigtig meget information om de steder vi har rejst til . Mange af de rejsekonsulenter der sidder i rejseselskaberne - har selv rejst meget i de områder som de sidder og " sælger " .

Og da vi har brugt " denne rejsekonsulent " igennem alle årene - vèd han hvad vì søger og vì kan derfor føle os også trygge når vi har lukket en handel med ham . Vores kontaktperson har selv rejst meget i Thailand og han har derfor en meget stor viden om dette land  .

Vi får ikke noget økonomisk ud af at henvise til ham - men vi gør det gerne alligevel - da vi gerne vil medvirke til , at vore læsere på hjemmesiden kommer " behageligt " afsted på deres ferie - det er faktisk alt afgørende for os .  

 

Vores kontaktperson , der arbejder hos " NYHAVN REJSER A/S " , - hedder Peter Jørgensen og du finder telefonnummer - samt hans mail-adresse herunder.

Søger du en rejse ligesom noget af det du har læst om her på hjemmesiden - så sig til Peter Jørgensen at du er blevet henvist fra en hjemmeside , som tilhører Lene og Poul Larsen - Brønderslev . Så ved han allerede lidt om i hvilken retning du søger  3 . Du kan komme til deres hjemmeside ved at klikke her : https://www.nyhavn.dk/thailand

 


nyhavn logo 2010 sort 131d5

personale peter richard jorgensen portraet

Peter Jørgensen , Senior Travel Advisor
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tlf: 33188421

 

Vi ønsker dig held og lykke med at booke din rejse !!

 

 

overskrift49

 

Siden sidst redigeret august 2018

 

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0242684
I dagI dag46
I gårI går44
Denne månedDenne måned440
total for hele periodentotal for hele perioden242684
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 2
Gå til toppen