book1

   sleep2

 Skal jeg lade Rejseselskabet gøre hele arbejdet og tage risikoen ?

 

 

Når man nu har besluttet sig for at tage på ferie i Thailand - så er der jo lige nogle ting der skal på plads, inden man er klar til at rejse  og nyde ferien   18 !!

 

Skal man selv kaste sig over internettet for at book turen, eller skal man booke det hele via et rejseselskab ?  -  Der er jo både ulemper og fordele ved begge metoder. Vi vil derfor ikke her komme med en lang forklaring på hvad der er bedst - for det ene kan sikkert være ligeså godt som det andet. Vi vil dog lige nævne følgende : 

Hvis du vil sammenligne priser fra nettet med dèt tilbud du har fra rejseselskabet - så husk at sammenligne på nøjagtig de samme ting . Har du et tilbud fra nettet der er billigere - men fly og hotel er også noget andet end dèt du fik tilbudt fra rejseselskabet .... så giver det jo ingen mening at sammenligne priserne . Hvis du henter priser på nettet på nøjagtig de samme fly og hoteller som rejseselskabet tilbyder - så vil du opdage at prisforskellen måske er ubetydelig - og så kommer spørgsmålet - vil du selv stå med risikoen eller skal du lade rejseselskabet tage denne ??

I starten af vore mange ferier til Thailand bookede vi alle turene igennem et rejse-selskab. Det gav os en vis tryghed at vide at vi ikke selv skulle stå for alt postyr med at booke hoteller - fly m.m.

Men efterhånden blive man jo mere fortrolig med internet og computere..... så efter mange år at have købt færdig-pakkede rejser - gik vi over til at booke selv og det gør vi stadigvæk.

Vi kender dog også mange der stadig køber ferien hos rejseselskaberne - så er du mest til tryghed, skal du selvfølgelig gøre dette. 

 

Vi ønsker dig held og lykke med at booke din rejse !!

 

 

overskrift49

 

Siden sidst redigeret januar 2023

 

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0255350
I dagI dag17
I gårI går32
Denne månedDenne måned1071
total for hele periodentotal for hele perioden255350
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 3
Gå til toppen