overskrift snorklesteder2

 

Thailand byder på mange muligheder inden for ferie og oplevelser - og selvfølgelig finder du også nogle af de bedste snorkel-steder her i dette fantastiske land . Mulighederne for at snorkle i Thailand er nemlig næsten uendelige .

Thailand " Smilets land " har i mange år været kendt for sine smukke Ø`er og de hvide badestrande . Omkring Ø`erne ligger farvande , som kan gøre din oplevelse af snorkling helt fantastisk .

 

Snorkeling Thailand

Det kunne være dig der svømmer her !!

 

Thailand har omkring 2000 meter kystlinie og masser af små Ø`er ud for kysterne . Det undersøiske liv er meget varieret og der er rigeligt af det , og ja vejret .... der er jo altid varmt og meget solrigt . Denne kombination af elementer gør Thailand til det perfekte sted for en hver snorkel entutiast . Og denne kombination vil tilbyde " snorkleren " hele spektret at det tropiske marine liv .  

 

coraller i alle farver

 

Der er koraller i alle former og størrelser . Der der både bløde og hårde og korallerne udgør et fantastisk marinemiljø for de tusindvis af fisk , der lever i omkringliggende farvande . Revene her tilbyder en bred palette at et farverigt marineliv , så som Angelfish , Parrotfish , Anemone fish , Snapper og Baracuda .

Vi har en oversigt at nogle af de fisk på en anden side - her på hjemmesiden og du kan hurtigt tage et kig på dem , ved at klikke her på dette link : Fisk .

Revenes sundhed og tilstand sikres af deres meget afsides beliggenhed , især dem der ligger i Andamanhavet , og du må gøre en extra indsats for at nå disse områder , men det er det hele værd.

Snorkleture med udgangspunkt fra Phuket og Khao Lak tager normalt turisterne med til områder der viser nogle af giganterne i den undersøiske tropiske verden , så som havskildpadder , leopard hajen , den majestætiske Manta Ray , de slanke white og blacktip revhajer , og den største af dem alle , hvalhajen . Områderne er forskellige , men alle områder vil impornere dig og de kan begejstre selv de mest garvede snorklere .   

 

koh surin

Koh Surin

overskrift koh Surin2Surin ø`erne bliver meget ofte overskygget af den meget mere kendte nabo , Similan Øerne . Men for snorklerne har Surin ø`erne faktisk mere at byde på . De fantastiske varme og krystalklare farvande som omgiver ø`erne , byder på et meget omfavnende og lavvandet koralliv . Det vrimler med marine liv her og Surin ø`erne er helt klart et af Thailands bedste snorkelsteder..... hvis ikke det ER DET BEDSTE .

Koh Surin består at to fjerntliggende øde ø`er i Andamanhavet og er omgivet af helt fantastiske koralrev . Revene ligger meget tæt på overfalden og det gør det nemt for snorklere . Koh Surin er lige det rigtige sted for den eventyr søgende rejsende , da man her overnatter i lejre drevet af marine parkens Rangers og man kan bade fra morgen til aften .... for der er faktisk ikke meget andet at lave på disse ø`er . En af ø`erne har en lille Mohen havsigøjner landsby , som man kan udforske mens man opholder sig på ø`en .

 

ved koh Bon

Koh Bon 

 

overskrift koh Bon2Koh Bon ligger imellem de berømte Similan ø`er og Koh Tachai . Lokalt er ø`en kendt som den midterste ø . Denne Ø adskiller sig dramatisk fra Similan ø`erne i topografi .

 

manta ray 3

Manta Ray 

Koh Bon er meget kendt for de store chancer for at se de yndefulde Manta Rays , og muligheden for at svømme med den venlige gigant , hvalhajen . Her er der også mulighed for at se leopard hajer og der er overflod af revfisk , så som Baracuda , treevally og Batfisk .

 

ved Koh Tachi

Koh Tachai

overskrift koh Tachai2Den nordligste Ø med navnet " Koh Tachai " , ligger lige før man når til Surin ø`erne og denne ø er mindre besøgt end sine populære naboer og er derfor også mere uforstyret og øde . Ligesom Similan ø´erne domineres den af store kampesten , tæt tropisk regnskov og er omgivet af et turkisblåt hav . Stranden på Koh Tachai er den flotteste i hele Similan National park . Der er lavvandede koralrev langs hele den østlige side af ø´en , med masser af marine liv . Det er virkeligt den perfekte vandlegeplads . Koh Tachi er også en vigtig yngleplads for migrerende Manta Rays , som man undertiden kan opleve fra nordsiden af ø´en . 

 

koh similan

Koh Similan

 

overskrift koh Similan2Koh Similan er verdens kendt og er kendt som et af verdens bedste dykkersteder , men man kan også udforske dem på liveaboard ture for snorklere . Similan ø`erne er sammensat af utroligt smukke og øde ø`er med krystalkalrt vand og rigelige marine liv . Snorkle liveaboards ufgår fra Khao Lak og der findes også èndagsture til Similan øèrne , men liveaboards er absolut den bedste og mest mindeværdige måde at udforske denne ø-gruppe på .... så undgår du også skarrerne fra èndagsturene . 

 

koh Lipe

Koh Lipe 

 

overskrift koh Lipe2Koh Lipe - også kaldet Maldiverne i Thailand - er en smuk lille Ø omgivet af koralrev . Man kan snorkle direkte fra stranden , men de bedste undersøiske landskaber venter dig ved de nærliggende ø`er , så som Koh Adang , med tomme strande og fantastiske koralrev og noget af den aller bedste snorkling i Thailand . 

 

koh Talu

Koh Talu

 

overskrift koh Talu2Koh Talu er et af de bedste steder at tage på snorkeltur i den Thailandske golf . Denne Ø er omgivet af koralrev , som er omhyggeligt beskyttet af øens ejer . Disse koraller er sunde og det vrimler med masser af marine liv her . Ø`en ligger 250 kilometer syd for Hua Hin og den bedste måde at nyde snorkling på ø`en er at bo på ø`ens eneste resort , Koh Talu Island Resort . En anden mulighed er at bo på de nærliggende rolige strande ved Ban Krut eller Bang Saphan og så tage en èndagstur til Koh Talu .  

 

koh tao

Koh Tao

 

overskrift koh Tao2Koh Tao har nogle gode og lavvandede koralrev , men den tunge trafik fra de mere end 50 dykker skoler har efterladt sit mærke på dem . Der er masser af muligheder for at snorkle direkte fra en af de mange strande og oplevelsen er god for nybegyndere , men mere erfarne snorklere vil nok være en smule mindre begejstrede . Koh Tao , som betyder " skildpadde Ø`en " , er også et af de bedste steder i Thailand at svømme med hvalhajer .   

 

koh Lao Liang

Koh Lao Liang

 

 

overskrift koh Lao Liang2På denne Ø med navnet " Koh Lao Liang " vil de besøgende føle sig så tæt på naturen som aldrig før . Den ellers ukendte Paradis Ø , er en af Thailands bedste snorkelsteder , med fisk og koraller repræsenteret i alle regnbuens farver . Men selv om disse farverige fisk tit er højdepunktet for mange mennesker , så er der også chance for at svømme med delfiner her . Disse kan tit opleves så tæt på som 10 meter fra stranden og man ser dem ofte på bådturene her .

Med sin beliggenhed i Koh Patra Marine Park vil den undersøiske flora og fauna efterlade dig målløs med undren og glæde over , at marine parken er en af de mindst besøgte i Thailand . Så denne kendsgerning kendetegnes af den perfekte tilstand af korallerne og overfloden af marine liv over det hele . Du kan jagte en stime af fisk eller bare nyde det fantastiske undersøiske drama , der udspiller sig foran dine øjne .

 

koh rok snorkeling

Koh Rok

 

overskrift koh Rok2Ø´erne Koh Rok Nok og Koh Rok Nai ligger syd for Koh Lanta og vest for Koh Libong , Koh Kradan og Koh Muk i Andamanhavet . Disse 2 ø`er er hjemsted for en hel række fantastiske strande og mange rigtig gode snorkle steder .... ja faktisk så gode , at vi vil kalde det et Paradis for snorklere . Farvestrålende koraller , havskildpadder , angelfish , ål , havslanger og anemonefisk lever ved Koh Rok og sandet er kridhvidt her .

Koh Rok byder på utrolig meget marine liv - ja faktisk vil man sige at havet næsten koger med fisk . Fusiliers , Trickerfish og Damselfish kan opleves i så store flokke , at de næsten dækker korallerne bag dem . Clownfish`en konkurrerer med de bizarre Scorpionfish om èns opmærksomhed . Skildpadder ses i overfladen for at trække vejret og Mandarinfish udfører deres parringsdans for øjnene af dig . Marinelivet her leverer non-stop overraskelser og med nogle af de fineste koraller i sydøst Asien som baggrund . 


 

koh phi phi

Koh Phi Phi

overskrift koh Phi phi2Det undersøiske landskab omkring ø`erne Koh Phi Phi er også en mulighed. Udover de farvestrålende fisk og koraller , har man her også store chancer for at se havskildpadder og endda hajer .

 

koh Kradan

Koh Krachan

 

overskrift koh Kradan2Den lille Ø - Koh Krachan - er en af de smukkeste og mest uberørte perler i sydthailands eventyrlige Ø-hav . Ø`en er en del af en National Park og der er kun få overnatningsmuligheder her. Ø`en har nogle at sydthailands hvideste strande og nogle mega gode koralrev . God snorkling er lige ud for stranden , på grund af det koralrev der omkrandser ø´en . Svøm ud til kasnten af revet hvor vandet bliver dybere og du vil opleve nogle smukke koraller og soændende fisk .

Der er mulighed for at købe daglige ture til disse ø´er .

 

 

 

Coral island

Coral Island

 

overskrift Coral Island2Coral Island ( Koh Hae ) ligger omkring 10 kilometer syd for Pguket . Denne Ø er omgivet af flerfarvede koralrev . deraf har den fået navnet : CORAL ISLAND . På ø´en er der to lange strækninger af hvid sandstrand med krystalklart vand med rigrligt af tropiske fisk . På den modsatte side er der et par rolige bugter . En kort tur over en lille bakke fører til en stille bugt med en smuk strand , som kan danne grundlag for et fremragende gemmested i løbet af dagen .

På Ø`en er der mulighed for dykning , bananbåd og parasailing .  

 

 

 

Racha island

Racha Island

 

overskrift racha island2Racha Islan er kendt for sit krystalklare turkis farvede vand . Denne lille rolige Ø byder på nogle af de flotteste koralrev i området. Racha Island ligger kun 20 kilometer syd for phuket og snorklere kan nyde denne sjældne mulighed for fra turist helvedet i på Phuket og nyde kvallitetstid med at udforske koralrevet og slappe af på de hvide sandstrande - som ligger her . 

 

 

 

 

overskrift tidspunkt 

 

kalender

 

 

Klimaet i Thailand er perfekt til vandbaserede aktiviteter. Snorkling er en mulighed hele året rundt , med vandtemperaturer som normalt ligger på 28 grader celcius og opefter , og lignende lufttemperaturer .

Det bedste tidspunkt at snorkle på i Andamanhavet er fra oktober til april , og i Golfen er der fra maj til september . 

 

 

overskrift er vi klar

 

IMG 1696

 

 

 

 Siden sidst redigeret oktober 2017

 

 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0253041
I dagI dag13
I gårI går32
Denne månedDenne måned148
total for hele periodentotal for hele perioden253041
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 1
Gå til toppen