udflugtsmuligheder Phichit

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Phichit og du kan her se hvad du kan opleve i Phichit og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Phichit og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Phayao er en provins i det nedre nordlige Thailand .

Areal : 4.531 km²
Befolkningstal : 539.374 (2018)
  
Phichit-provinsen en provins i det nedre nordlige del af Thailand , måske mange mennesker kender provinsen som  " Chalawan by ( Crocodile City ) " , fordi det er fødestedet for " Krai Thong " folklore , der erobrede krokodillen. I øjeblikket har Phichit-provinsen stadig arkæologiske steder , der blev bygget i perioden Sukhothai til Ayutthaya i Pichit Old City Park . Herunder bymure, voldgrave, pagoder, arboretum og huler. Der er templer, der er uvurderlige steder, herunder Wat Tha Luang, Wat Khao Rupang, wat pho Prathap Chang og Wat Sukumaram. En anden turistattraktion, der er et symbol på Phichit-provinsen, er Bueng Si Fai, den største kilde til ferskvand i landet, som giver en fredelig atmosfære, velegnet til et sted at slappe af i  eller sidde og se solnedgangen. Derudover har Phichit-provinsen en arv, der er integreret i den nuværende kontekst, såsom det gamle marked, Wang Krod, der stadig opretholder den traditionelle livsstil og anliggender. En anden stolthed hos Phichit-folk, der er berømte over hele landet, er Long Boat-løbet, som normalt afholdes kraftigt i løbet af september måned.
 
Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Vi vil ikke gøre så meget ud af templerne , dog vil der sikkert dukke et par stykker op . Thailand har omkring 41.000 templer - så dem har vi opgivet at beskrive , og der er nævnt nogle stykker i teksten herover .... men mangler du nogle på siden her - så søg på nettet . Vi fortæller lidt om hvad der ellers er i området . 
 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1

Bueng Si Fai er en sump og sø, der er hjemsted for forskellige typer vandlevende liv . En træpromenade giver dig mulighed for at vove dig ud over vandet for at kigge ned i dets mørke dybde . Der er et lille ( og sandsynligvis ret imponerende for de fleste ) akvarium i den ene ende af søen . Mens indsamlingen af ​​fisk, der opbevares i triste små tanke , virkelig ikke er noget at skrive hjem om , er der mange fotomuligheder med de finurlige udstoppede krokodiller. Har du nogensinde ønsket dig en selfie med en krokodille med en høj og klodset hawaiisk skjorte ? ....Så er her er din chance !

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 Det er gratis at komme ind i akvariet.

Phaya Chalawan-statuen : I den anden ende af søen er en smuk park med duftende blomster og masser af skygge til at slappe af på en af ​​bænkene . Højdepunktet er en massiv krokodillestatue , munden vid åben, ser ud som om den er truende grinende efter dig !

Dens skællede hale er klar , som om den er klar til at slå ud, og dens udbulende øjne ser ud til at følge dig , uanset hvor du går . Interessant, der er et ( normalt låst) mødelokale inde i krybdyrets mave !

Den er 38 meter lange croc ligger foran den lange gangbro neden for det nordøstlige hjørne af en søen .

Du kan se mange flere og levende krokodiller på den nærliggende krokodillefarm . Poser med rå kylling kan købes til smide ud til de skabninger , der lurer under gangbroen . Det " højlydte snap fra deres enorme kraftige kæber " der høres de snapper det rå kød , minder dig bestemt om , at du virkelig aldrig ville ønske at møde sådan èn på en mørk aften . 

 

cirkler2

 

Da vi ikke her har skrevet om templerne i Phichit , kan det se ud som om at der ikke er noget at opleve her , men der er " en hel del Templer " , så er du kommet for at se disse - er der gode muligheder . 

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

 

 

 Siden sidst opdateret marts 2021

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0249430
I dagI dag0
I gårI går82
Denne månedDenne måned82
total for hele periodentotal for hele perioden249430
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 3
Gå til toppen