første rejse booket på net

 huskeliste

 

 

Som vore læsere måske har læst et andet sted på denne hjemmeside , så har vi altid booket vores ferier via en agent , som har siddet i et rejseselskab . Vi har aldrig købt en " færdig ferie pakke " men har altid gået efter egne ønsker - hvorefter vores agent i det pågældende rejseselskab har booket disse ønsker for os .

 

Dette har vi gjort på de første 19 rejser til Thailand - og på de fleste af disse rejser var vi flere afsted sammen og mit argument for ikke at booke selv har altid været , at jeg ikke ville stå med risikoen for de mange medrejsende - hvis noget gik galt.

Men nu her i år 2017 har jeg og senere min kone også nået en tid , hvor vores løn nu hedder " efterløn " . Min kone og jeg har et ønske om fortsat at kunne tage til mindst Thailand 2 gange om året fremover.

  og hvordan man så det2

 

Ja - man kan efter min mening gøre to ting . Man kan kontakte det offentlige og bede om at få noget mere i efterløn - eller man kan forsøge at finde rejsen til Thailand til en billige pris på nettet. Det første er der nok ingen af os der tror på og ja så er der kun den anden mulighed tilbage.

I januar 2017 snakkede vi om at det kunne være rart snart at komme til Thailand og det endte med at vi åbnede computeren og kiggede på nettet efter billige flybilletter . Vi planlagde kun at rejse os to - så vi havde ikke noget imod at tage en lille risiko denne gang. Vi slog op på nettet - i dette tilfælde på momondo.com - og søgte flybillet fra Københan til Bangkok . Vi bad computeren om at sætte de billigste billetter øverst på skærmen og trykkede " søg " . Der kom selvfølgelig mange muligheder og flyselskaber op . Den billigste pris der kom op var Turkish Airlines med  en pris på 3202,00 d.kr. pr. person , for en returbillet til Bangkok . Vi har altid rejst med Thai Air , men havde ofte snakket om at prøve noget andet. Så det var ikke noget problem .

Prisen på de 3202,00 d.kr. var mega billigt , så vi tænkte egentlig ikke så længe over det - men fandt Dankortet og bestilte billetterne . Det var faktisk meget nemt - Straks efter at betalingen var gået igennem - kom der en ordre bekræftelse og ikke lang tid derefter kom de elektroniske flybilletter . Så langt - så godt.

Vi havde snakket om at tage til Jomtien denne gang , så vi skulle jo egentlig bare have en Taxa fra lufthavnen i Bangkok og til Jomtien og det skulle man kunne gøre forholdsvis billigt - omkring 1800 bath ( 360,00 d.kr )

Vi skulle så finde et hotel i Jomtien og vi gik igen på nettet . Denne gang var det Hotels.com der blev afprøvet. Vi fandt et 4-stjernet hotel ved stranden i Jomtien og fik 12 overnatninger på dette hotel i dobbeltværelse for 2902.00 d.kr.

 

Regnestykket kommer herefter til at se sådan ud:

2 x flybillet til Bangkok + retur ......... = 6404,00

12 overnatninger på 4-stjernet hotel = 2902,00

Taxa til Bangkok - Jomtien.................. =   360,00

                                                                                                         ______________

 I alt for 2 personer                          = 9666,00   ( 4843,00 pr. person )  

( ovennævnte tal i år 2017 kroner )

 

Det var under halv pris af hvad vi plejede at give - så vi glædede os til at komme afsted og afprøve denne mulighed 453 .

Hvordan  turen gik kan de læse om her på følgende link :

1. Læs om flyveturen ved at klikke her :  Tur med fly booket på nettet

2. Læs om " den selvbookede ferie " - klik her : Ferie marts 2017

 

 

 451

Og vi gør det igen !!

 

 

 Siden sidst redigeret maj 2017

 

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0242684
I dagI dag46
I gårI går44
Denne månedDenne måned440
total for hele periodentotal for hele perioden242684
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 2
Gå til toppen