Oplevelser ved Mae Hong Son

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand, har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden, som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter, som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig. Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider, hvor de naturligt hører hjemme. Her er vi altså kommet til Maha Sarakham og du kan her se hvad du kan opleve i Maha Sarakham og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder, så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Maha Sarakham og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også.

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Maha Sarakham er en provins i det centrale nordøstlige Thailand.

Areal : 5.292  km²
Befolkningstal : 963.047 (2018)
 
Maha Sarakham, også stavet Mahasarakhan eller Mahasarakham, provinsen i det nordøstlige Thailand. Maha Sarakham ligger ved Chi-floden. Ris dyrkes bredt i den omkringliggende region, især i de lavvandede floddale, og ferskvandsfiskeri er også vigtigt.

 
Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område. Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet. Thailand har lige omkring 41.000 templer - så alle dem har vi opgivet at beskrive.... men måske der kommer et par stykker undervejs.  
 
 
cirkler2
 
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Wat Pha Kung eller Wat Pakung er et smukt buddhistisk tempel beliggende i Sri Somdet-distriktet i Roi Et. Wat Pakung-templet er en kopi af det buddhistiske tempel Borobudur i Java, Indonesien, det største buddhistiske tempel i verden.

Opførelsen af ​​Wat Pha Kung startede den 30. januar 2004 og blev afsluttet den 3. maj 2006, og det kostede 40 millioner THB.

Wat Pakung blev hugget ud af sten og anbragt i rækker op til toppen af ​​templet .

Det anbefales stærkt at besøge dette tempel hvis du er i området . 

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Chi Long Forest Park består af en fyrreskov og er et fredet område, da det er hjemsted for to fyrarter, der betragtes som de eneste i landet. Fauna inklusive egern, kaniner og sommerfugle ses ofte her, og der er også mulighed for camping, vandreture og svømning i området.

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Dette er en èn kilometer lang gammel træbro, der forbinder Ban Kae Dam med Ban Hua khua. Broen krydser over Kae Dam Swamp, som er dækket af Masser af lotusser og andre vandplanter. Med samarbejde fra de lokale, er broen repareret for at opretholde tilstanden, så den kan bruges af fremtidige generationer. Dette sted er meget berømt blandt fotografer.

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Templet her ligger i Ban Na Dun, Amphoe Na Dun. Det er stedet, hvor de historiske beviser kan opleves. Det viser velstanden i fortiden. Området var før Nakhon Champa.

Phra That Na Dun: Buddhistisk park i Isan beliggende i Amphoe Na Dun, Phra That er i området, der engang var en gammel by, der hedder Champa Si. Masser af arkæologiske artefakter, såsom Buddha-statuer og Buddha-amulet, findes og opbevares nu i Khon Kaen National Museum, Khon Kaen-provinsen. De mest betydningsfulde genstande, der blev fundet, var Lord Buddhas stupa-boligrelikvier opbevaret i kasser i guld, sølv og bronze. Alle sådanne dyrebare artefakter, sandsynligvis fra det 8. til 10. århundrede i Dhavaravadi-æraen, blev fundet inde i en mini-størrelse stupa. Derfor besluttede regeringen at oprette Phra That Na Dun på 365 hektar stort område i 1982 for at være det buddhistiske centrum i regionen. Med højden på 50 meter har Phrathat eller stupa, som huser Lord Buddhas relikvie, form af mini-stupa fundet. Rundt om stupaen er der museum, der udstiller Champa Si-kultur, antikviteter, kunstværker og information om Champa Si antikke by,  park og urtehave.

Hvordan man kommer dertil ?.

Fra Maha Sarakham City skal du bruge motorvej 2040 via Amphoe Kae Dam og Wapi Pathum, drej til højre ind på motorvej 2045 til Amphoe Na Dun. Prathat ligger 65 km fra Maha Sarakham City.

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

Siden sidst opdateret januar 2023

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0255353
I dagI dag20
I gårI går32
Denne månedDenne måned1074
total for hele periodentotal for hele perioden255353
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 3
Gå til toppen