overskrift

 

sov

 

Når du skal flyve til Thailand , så skal du jo tilbringe mange timer i et fly . Og der opstår jo selvfølgelig mange " hændelser i luften "  hvor man tænker : hvad gør jeg lige nu ? Vi kan da lige nævne et par ting her :

1. Hvem har egentlig ret til armlænet ved dit Flysæde ?

2. Er det i orden at du tager dine sko og strømper af i flyet ?

3. Må du vække personen , der sidder ved gangen  , fordi du skal på toilettet ?

4. O.s.v

Ja , der er mange sjove spørgsmål der pludselig opstår og hvad er egentlig svaret på disse ?  Og hvem kan komme med svarene ?

Det kan vil passagerene i flyene og derfor må det være naturligt at spørge dem  1 . Dèt er der et analyseselskab der har gjort , og de har spurgt 1.500 flyrejsende fra fem store rejsemarkeder - nemlig : USA - England - Frankrig , Tyskland og Italien . De rejsende blev spurgt om hvad " Der er den rigtige flyetikette " .

Og man har selvfølgelig sikret sig at alle de forespurgte har fløjet både indenrigs og udenrigs det seneste år .

 

Og resultaterne ser således ud :

 

1

 Hvem har ret til armlænet ?

Det er et af de helt store spørgsmål , men ifølge 67 procent af de adspurgte i undersøgelsen er det mest anstændige at gøre kun at tage ét armlæn og lade det andet tilfalde den person , du sidder ved siden af . Der er dog større uenighed , når det kommer til sædet i midten . 47 procent af de britiske deltagere i undersøgelsen og 42 procent af de amerikanske mener , at personen i det midterste sæde har ret til begge armlæn . Halvdelen af de adspurgte fra Italien , Frankrig og Tyskland mener , at armlænene bør tilfalde dem , der spørger om lov til at bruge dem.

 

2

Skal du beholde sko og strømper på ? 

Nogen kan ikke holde ud at have sko på , mens man flyver . Andre kan ikke holde lugten eller synet af andres fødder ud . Ifølge undersøgelsen mener 59 procent af de adspurgte dog , at det er helt i orden , hvis man tager sine sko af . Det samme gør sig dog ikke gældende med strømper . Hele 87 procent mener , at det overhovedet ikke er i orden , hvis man tager dem af også.

 

3

 Er det i orden at småsnakke med sidemanden ?

Ti timer om bord på et fly kan virke som lang tid , og nogle vælger at få tiden til at gå ved at tale med de andre passagerer . Spørger man de adspurgte i undersøgelsen , så mener 83 procent dog , at småsnak ikke hører til på et fly . ’Samtalen’ bør ifølge dem højst være et ’hej’ og et smil . Ikke mere . De britiske adspurgte anbefaler , at man benytter sig af at gå på toilettet som en høflig måde at stoppe uvelkommen snak på .

 

4

Må man vække sidemanden , hvis han eller hun sover ?

De fleste , der har fløjet langt ved , at det er så godt som umuligt at holde sig hele vejen . Men hvad gør man , hvis man skal på toilet , men manden eller kvinden , der sidder i sædet ved gangen , er faldet i søvn ? Ifølge 80 procent af de adspurgte , så er det helt i orden at vække den sovende passager . 40 procent mener dog , at man kun kan tillade sig at gøre det én gang . En tredjedel af de adspurgte sagde dog , at de ville forsøge at kravle hen over den sovende , hvis personen sov tungt . Hvis du begiver dig ud i den klatremanøvre , så mener 54 procent , at du skal kravle over personen ved at vende ’ansigt-til-ansigt’ .

 

5

Hvad gør du hvis sidemanden snorker ?

Det kan være umådeligt svært at falde i søvn , hvis man først kommer til at lytte til sidemandens snorken . Men ifølge 66 procent af de adspurgte , så bør man ignorere det og i stedet skrue op for lyden til sin musik eller den film , der bliver vist om bord på flyet . 11 procent af amerikanerne sagde dog , de ville prikke til den person , der snorker , mens 20 procent af briterne ville skubbe lidt til personen og derefter lade som om , det var et uheld .

 

6Skal du gå på jagt efter en bedre plads ?

Hvis du ender med at sidde klemt inde mellem flere passagerer , mens andre sæder er gabende tomme , så mener 53 procent af de adspurgte , at det er i orden at bede om en ny plads .

 

7Hvor kraftigt må lyset være på din skærm ?

Har du taget din mobiltelefon , tablet eller andet med for at fordrive tiden med eksempelvis en film , så mener 92 procent af de adspurgte , at du bør skrue godt ned for lysstyrken , så snart lyset i kabinen bliver skruet ned .

 

 

gode rad

 

 

Det er selvfølgelig frivilligt hvordan du selv " håndterer " ovennævnte situationer på din flyvetur - og du skal kun tage svarene her som værende " vejledende " .

 

 

 

Siden sidst redigeret november 2017

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0240454
I dagI dag11
I gårI går51
Denne månedDenne måned11
total for hele periodentotal for hele perioden240454
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 28
Gå til toppen