sikkerhed1

 

Når du rejser til Thailand , mærker du hurtigt , at sikkerheden i landet er i top. Det er også en af grundene til , at Thailand er blevet en populær destination for familier med små børn og en meget populær backpacker-destination for dem , der ønsker at rejse alene. Du føler dig nemlig helt tryg i Thailand.

 

thailand

 

 

Derfor er sikkerheden høj i Thailand

For Thailand spiller turisme meget stor rolle og har stor indflydelse på den thailandske økonomi . Derfor har landet ekstra stort fokus på , at turister altid skal føle sig trygge , uanset hvor i Thailand de færdes , for hvis de ikke gør det , bliver de væk fra Thailand , og så har det straks økonomiske konsekvenser for hele landet. 

I Bangkok værner det thailandske militær og politi særligt om turistområderne . Det skyldes den store mennesketæthed , som du finder i byen . Opbuddet af militær og politi øger sikkerheden i en storby som Bangkok , hvor mange forskellige holdninger til politik , samfund og religion er repræsenteret .

Som i så mange andre storbyer er Bangkok også et naturligt sted for demonstrationer . Det anbefales altid, at man styrer uden om demonstrationerne og de store pladser , alene af den grund , at der altid kan ske noget uforudsigeligt . Men man vil med stor sandsynlighed aldrig opdage , hvis en demonstration finder sted under sit ophold i Bangkok . Det holdes ude af turistområderne , fordi Thailand har sikkerhed som høj prioritet for turisterne .

I Nordthailand er omgivelserne lidt mere fredelige end i Bangkok . Her er der i de små landsbyer en lokal stemning , som vil få dig til at føle dig endnu mere tryg . Engelsk er ikke så udbredt i Nordthailand som i Bangkok , så du kan opleve sprogbarrierer , men du vil altid møde venlighed og høj service , så det skal du ikke lade dig skræmme af. 

I Sydthailand er der rigtig mange turister hele året rundt. De mest besøgte destinationer er : Phuket, Koh Phi Phi , Krabi , Ao Nang , Koh Lanta , Koh Samui , Koh Phangan og Koh Tao . Her er sikkerheden helt i top og serviceniveauet lige så. 

 

3 gode tips til en sikker rejse

  • Det er altid godt at møde andre mennesker i øjenhøjde og ikke " prale " med sin rigdom , når man rejser i et land , hvor lokalbefolkningen ikke har de samme muligheder rent økonomisk . Så lad de store smykker blive hjemme - de vejer alligevel også unødigt i kufferten . På den måde vil du heller ikke være et mål for lommetyve.

  • Smil og hils på thaierne , gerne på thailandsk . Det viser en imødekommenhed fra dig , der er gæst i deres land og kultur , og det gør dem ekstra venlige stemte. Som kvinder hilser du ved at sige: Sawadee kaa og som mand siger du: Sawadee kap , mens håndfladerne samles foran brystet . 

  • Hold Thailand smukt . Efterlad intet andet end dit fodaftryk på de steder , du besøger . Så vil du altid være velkommen.

 

 

Siden sidst redigeret august 2018

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0253043
I dagI dag15
I gårI går32
Denne månedDenne måned150
total for hele periodentotal for hele perioden253043
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 3
Gå til toppen