Kuffert3

 Altid klar til afgang !!

 

Er I nogle af dem der er gået på efterløn/pension eller på anden måde fri af arbejdsmarkedet, ja så kan I jo bare rejse hvornår I har lyst. Og der er faktisk rigtig mange penge at spare på lige netop denne type rejser .

Man kalder det for en "afbudsrejse", men i virkeligheden er der kun sjældent tale om afbud . Det drejer sig nemlig om restpladser som rejseselskaberne ikke ønsker at brænde inde med.

Selskaberne vil hellere sælge de sidste pladser på flyet billigt, frem for ikke at sælge dem og flyve med tomme sæder . Det gør man ganske simpelt ved at sætte priserne ned   90 .

 

 lotteri2

Det er ikke længere nødvendig at pakke kufferten og så bare tage ud i lufthavnen fra morgenstunden, som mange afbudsrejsende ellers gjorde tidligere.  I dag kan afbudsrejser nemlig findes og købes direkte på internettet, hvor der konstant er billige billetter til salg, hvis man er klar til ar rejse med kort varsel, og hvis man ikke har de store krav til destinationen .

Dog skal man forinden have gjort op med sig selv og sine eventuelle medrejsende, om hotellet skal være speciferet eller ej. Rejsen er oftest billigst når billetten er uspecificeret. Dem det er også lidt af et lotteri. Hvis man nu skal flere afsted sammen, så kan de være risikabelt at vælge uspecificeret, hvor man ikke ved hvilken destination eller hotel man ender på.  

 

overskydende

Man kan altså risikere at komme et sted hen hvor der ikke er swimmingpool, eller hvor der er mange unge mennesker, der måske larmer lidt rigeligt. Så det handler meget om èns personlige kriterier, og om man har børn med på rejsen .

Populære rejseuger, eksempelvis påsken, kan sagtens byde på billige billetter, hvis man går efter afbudsrejser. Som regel er det dog ligesom med de almindelige afgange og rejser, billigere at tage afsted, når der ikke er så mange andre, der har fået samme gode idè. Men det er altså forbrugernes marked, fordi der vil altid være overskyende pladser. Det er utroligt sjældent, at en rejse er fuldstændig udsolgt på tværs af alle selskaber.

 

 gode råd

 

1Find altid afbudsrejsen hjemmefra, inden du trækker af sted med kufferten. Mange af rejseselskaberne har jo ikke engang kontor i lufthavnene længere - som de havde tidligere.

 

2Jo mindre kræsen du er , desto lettere er det. Der er dagligt adskillige afbudsrejser til rådighed, hvis du er åben overfor de forskellige destinationer.

 

3Uspecificerede afbudsrejser er næsten altid markant billigere end specificerede. Beslut dig / Jer forinden, så I er enige om, hvor væsentlig det er at vide hvilket hotel turen går til.

 

4En afbudsrejse behøver ikke at betyde spontan afgang i morgen tidlig. Allerede i marts/april måned kan man købe afbudsrejser i både maj, juni, juli og august måned - altså kan disse rejser købes flere måneder inden afrejsen.

 

5Hvis du f.eks. kan vente med at rejse til ugen efter Påske, så er billetterne meget billigere. Det gælder også for afbudsrejser, at helligdage og ferieuger er mere populære og dermed dyrere.

 

6Tjek vejrudsigten . Hvis du er ligeglad med , om du ender i Tyrkiet - Spanien eller Thailand ..... , Så kan du lade udsigten til sol og ingen regn afgøre valget for dig. Det er en fordel ved at bestille rejsen i allersidste øjeblik.

 

  link

 

73Der findes en del sider på internettet - hvor man kan købe disse billige rejser . Vi vil gerne her komme med et eksempel på en internetside som bringer nogle gode tilbud.

Siden hedder " Rejsespejder " og du kan komme til siden ved at klikke på dette link: http://rejsespejder.dk/rejser/

Vi vil bringe flere sider - hvis der dukker andre op. Sidder du inde med oplysninger om internet sider med billige rejser - så send en mail til os. Du kan bruge denne mailadresse : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 

 

68

Held og lykke med søgningen  !!

 

 Sidst opdateret januar 2023

 

 

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0253039
I dagI dag11
I gårI går32
Denne månedDenne måned146
total for hele periodentotal for hele perioden253039
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 4
Gå til toppen