Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

 Oplevelser ved Mae Hong Son

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Nakhon Sawan og du kan her se hvad du kan opleve i Nakhon Sawan og omegn . Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Nakhon Sawan og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Nakhon Sawan er en provins i det Nordlige Thailand .

Areal : 9.598  km²
 
Befolkningsantal : 1.064.000 ( 2018 )
 
 
Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet . Thailand har lige omkring 41.000 templer - så dem har vi opgivet at beskrive .... men måske der kommer et par stykker undervejs  .  
 
 
 
cirkler2
 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Lad os starte med National Parkerne i Nakhon Sawan - så er vi ligesom kommet i gang . Nakhon Sawan har èn Nationalparker . Nationalparker er en fortrinlig måde at udforske Thailands natur på med vandrestier, der fører dig til smukke vandfald og fantastiske udsigtspunkter over jungleklædte bjerge og dale. Der er også mulighed for at overnatte i nationalparkerne.

Der er jo ingen grund til at opfinde " den dybe tallerken " når den er opfundet . Vi lavede for et stykke tid siden et helt afsnit omkring National Parker i Thailand og det var faktisk et stort stykke arbejde . Vi vil derfor ikke skrive om disse parker igen - men blot henvise til dette afsnit . Vi nævner navnene på parkerne og viser link til disse .

For at komme til afsnittet skal du klikke her : National Parker i Nord Thailand

Derefter ruller du ned på siden og finder følgende park :

 

 

18   Mae Wong

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Wat Kiriwong ligger på Dao-wa-dung-bakken i Amphoe Muang i Nakhon Sawan-provinsen . Den har en hellig gylden pagode - Prajulamanee pagode . På fjerde etage i pagoden vil du se det fantastiske landskab i Nakhon Sawan-provinsen 10 kilometer rundt . Når du ser mod øst , er der Kao Gob , Boraped Dam og Pak Nam Pho marked . Der er mange smukke bjerge der vil fascinere dig .

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Første sal er til tilbedelse af Buddha . Anden sal har statuer af berømte munke , Buddhas fodspor . På tredje sal er der en vigtig Buddha-statue i Thailand som smaragdbuddhaen . På den højeste etage er der fantastiske vægmalerier om Buddhas liv . Ydersiden har statuen og biografien om munk Mahaboonrod, den munk , der byggede denne gigantiske pagode . Turister kan se den brede udsigt over byen fra pagoden. Dette sted er velegnet til meditation . Det buddhistiske centrum af Nakhon Sawan-provinsen under protektion af Department of Religious Affairs, Kulturministeriet , ligger også ved dette tempel .

Adresse: 18 Matulee Rd, Pak Nam Pho Sub-district, Mueang Nakhon Sawan District, Nakhon Sawan 60000, Thailand

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Denne grønne Park på en halv kvadratkilometer var oprindeligt en massiv sump kaldet NongSom Bun . Det blev senere omdannet til en offentlig park , omgivet af en ringvej , med en ø beliggende i midten . Besøgende vil nyde dent smukt designede park , med springvand , udendørs scene , vandfald og en rosenhave. 

 Adresse : Pak Nam Pho Sub-district, Mueang Nakhon Sawan District, Nakhon Sawan 60000, Thailand

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1what happendDet er ikke altid nemt at finde oplysninger om de forskellige attraktioner og lige denne her var lidt svær . Men efter hvad vi kan læse om , fra andre der har besøgt stedet - så skulle det absolut være et besøg værd . Templet er smukt - som det fremgår af billedet og man skulle nok kunne få et par timer til at gå her . Der er mulighed for at tage mange smukke billeder .  

 

cirkler2


Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Bung Boraphet er en sø i Nakhon Sawan-provinsen . Den er en af ​​de attraktioner du simpelthen MÅ SE . Søen er den største ferskvands sump i Thailand . Den er omkring 200 millioner kvadratmeter i størrelse .
Bueng Boraphet er meget fredelig , afslappende og velegnet til dem , der elsker naturen . Du befinder dig midt i stille vand og himmel . Luften er kølig. Når du besøger stedet kan du lave mange aktiviteter , for eksempel , se smukke lyserøde lotusser , sejle for sightseeing og se fugle osv. Ved søen er der nogle sjældne fuglearter , som du alle skal se .
 
 Ting du kan opleve her :
 
* OTOP Village, hvor du kan købe nogle OTOP-produkter.
* Akvarium , hvor du kan se mange interessante vanddyr.
* Alligator Museum , hvor du vil lære mere om denne type dyr.
* Alligator Theatre , hvor du vil se forestillinger fra alligatorer.
* Restaurant , hvor du kan nyde et dejligt måltid med dine venner og familie.
* Kunstig strand , hvor du kan gå og tage nogle gode billeder.
Derudover er der også overnatningsmuligheder for turister . Derfor , hvis du vil have det på fuld tid , kan du tilbringe nogle nætter.
 
 
 
cirkler2
 


Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Denne 10-etagers , 32 meter høje bygning ligger oven på Khiriwong Temple Hil l, og er bygget specielt til turister, der besøger Nakhon Sawan-provinsen .

Indenfor finder de besøgende et informationscenteret, OTOP-håndværksbutikker , restauranter og en internetcafé .

Dem , der er fascineret af astronomi , kan observere de himmelske seværdigheder udendørs på tredje sal . NakhonSawan kommunes attraktioner kan også nydes via kikkerter på 10 . etage . NakhonSawan-tårnet er åbent dagligt for besøgende ( mandag-fredag ​​10.00-16.30 / lør-sø og nationale helligdage 10.00-19.00 ) . Billetter er 20 baht for voksne og 10 baht for børn.

 

cirkler2

 


Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Bo Ya Cave er en Grotte , der ligger på bjerget i Hin Kon Village , Nong Krot sub-district , Mueng district , 30 killometres fra byen langs Nakhon Sawan-Lat Yao-ruten inden man drejer ved indgangskryds til Wat Tham Bo Ya (Watsriutumpron) i 6 kilometer.

Ensomheden af ​​Bo Ya Cave er velegnet til meditation og også rejsendes destination på grund af dens skønhed som en kalkstensgrotte som du kan nå ved at gå op af trappen med 211 trin i 300 m afstand . Grotten indeni er opdelt i 3 sektioner : den første med kæmpe Buddhas statue , den anden er en blindgyde med en brønd , der menes at indeholde medicinsk vand , og den tredje , som også er en anden udgang. Denne grotte siges at være et helligt sted med en folklore om vogterne af denne hule.

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Vi vil foreslå , at du ogs besøger “ Khlong Khang Pier Market ” . Dette marked skulle være er et af de bedste markeder i Nakhon Sawan-provinsen .

Khlong Khang Pier Market er kendt for sin miljøvenlighed . Hver butik er blevet bygget af 100% naturlige materialer , dvs. skov, bambus , kokosnødblade osv . Og de fleste af madbeholderne var lavet af naturlige materialer . dvs. bambusvandflasker , bananblade , keramik, papir i stedet for skum og plast.

Der findes forskellige slags lækre streetfood til dig her til billige priser såsom dvs. grillet fisk , grillet svinekød , grillet blæksprutte , gamle thailandske desserter , eller du kan også købe økologiske grøntsager , frugter , æg direkte fra thailandske landmænd i det grønne markedszone .

Ah ! Dette marked er faktisk meget unikt thumps up .
 
 
 
cirkler2
 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son1 Hans Majestæt Kongens 80-års fødselsdag Bueng Boraphet Akvarium blev åbnet den 5. december 2007 i Bueng Boraphet Tourist Information Center, Kwai Yai Sub-District, Muang Nakhon Sawan District . Bygningen ved indgangen har form som en båd med tag , en båd der tidligere transporterede varer på Chao Phraya-floden . Båden er orange og er 35,5 meter bred og 49 meter lang . Akvariet udstiller mere end 100 slags fisk . Der er en 105 meter tunnel på første sal , der viser ferskvandsfisk , såsom kæmpe ferskvandspiskestråle , Mekong kæmpe havkat , kæmpe fjerrygg , sort kæmpe gourami , rødøjede hvidstribede havkat , Java-modhager , tilfoil-modhage , Apollo-haj , og boeseman croaker . Desuden er der en 24 meter kæmpetunnel i akvariet og 33 akvarier med fisk omkring tunnelen , der viser sjældne og smukke fisk , herunder Amblyrhynchichthys trunker , Pristolepis fasciata , bueskyttefisk , siamesisk kæmpe karpe , Java barb , barbonymus altus og redfin haj . Ved berøringsbassinet vil du tæt opleve brunbundet bambushai og søpindsvin . Der er også et akvarium med havfisk i hallen foran tunnelen . Anden sal er berømmelseshallen , der viser navnet på mennesker , der sluttede sig til grundstenceremonien og udstyr til fiskefangst , vandplanter og smukke fisk . Du kan også nyde udsigten omkring båden . Der er kikkert , og der er specielle shows såsom dykning for at fodre fisk mandag-fredag ​​kl. 11 og lørdag-søndag og helligdag kl. 11 og kl. 15. Der er også en souvenirbutik . 

Åbningstider : Hverdag ekskl. Helligdag Mandag-fredag ​​kl. 10-18 Lørdag-søndag og helligdag kl. 09:30 - 18:00 . 

 

cirkler2

 

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

 

Siden sidst opdateret april 2021


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0230378
I dagI dag19
I gårI går50
Denne månedDenne måned1169
total for hele periodentotal for hele perioden230378
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 5
Gå til toppen