Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

Oplevelser ved Mae Hong Son

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Kalasin og du kan her se hvad du kan opleve i Kalasin og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Kalasin og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Kalasin er en provins i det øvre østlige Thailand .

Areal : 6.947  km²
Befolkningstal : 985.346 (2018)
 
Kalasin er en provins, der ligger i den i den nordøstlige del af Thailand , hvor dens oprindelseshistorie kan spores tilbage til året 1793 . Dette er året for Rattanakosin-perioden . Kong Rama I den Store omdøbte senere denne provins fra Baan Kaeng Samrong til Muang Nam Dam eller Kalasin , hvor Kala betyder sort og Sin betyder vand .
Så grundlæggende betyder Kalasin sort vand. Dette sted er vigtigt på grund af dets historie og kultur fra fortiden, der stadig er her i dag . Du vil se mange steder med kulturelle betydninger , som du ikke kan finde andre steder i Thailand . At komme her er også ret let , den første måde er at køre 519 kilometer fra Bangkok til denne provins . Du kan også tage bussen fra den nordøstlige busterminal eller Mo Chit 2 , som er ret hurtig og praktisk .
 
Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet . Thailand har lige omkring 41.000 templer - så alle dem har vi opgivet at beskrive .... men måske der kommer et par stykker .  
 
 
 
cirkler2
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1I den nordlige del af provinsen , i Sahatsakhan District , udgør Kalasin Dinosaur Park et godt stop for at få nogle flotte fotos af disse forhistoriske væsner . Du vil se Sauropods nå højt op til himlen , nogle T-rex og andre små dinosaurer , som du kan tage en selfie med .

Der er ikke meget at lave i denne park , så det anbefales ikke kun at at tage til denne Park . Måske du kan kombinere denne med noget andet at se i området . Der var et par madboder uden for, så en frokost her var nåske en mulighed . 

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Sirindhorn Museum ligger i Kalasin-provinsen , og er et vigtigt fossil udgravningssted for dinosaurer i det nordøstlige Thailand. 

Museet er det første dinosaur-fossil-museum i Thailand , der er oprettet med henblik på undersøgelse og forskning , og bevaring af fossilerne . Museet består af en forskningsbygning til dinosaur-fossiler og andre hvirveldyr og en udstillingsbygning og er åben for offentligheden . Museet laver mange imponerende optegnelser , herunder de største fossile samlingsrum i Sydøstasien.

Museet ligger cirka 34 kilometer nord for Kalasin-provinsen . Tilgængelighed er mulig ad motorvej 227 . Bare 3 kilometer før Sahatsakhan-distriktet drejer man til højre mod Wat Sakawan , og de besøgende  kan se mangfoldigheden af ​​dinosaurmodeller stå og byde velkommen foran museet .

Phra Kru Vijitsahassakun , abbed i Wat Sakawan , fandt dinosaurfossiler ved Phu Kum Khao ,Sahassakhan-distriktet, Kalasin-provinsen i 1994. Department of Mineral Resources forskere udgravede fossilerne senere samme år og fandt ud af, at Phu Kum Khao er det komplette dinosaursted i Thailand .

Museumsprojektet startede i 1995 på grund af opdagelsen af ​​dinosaurfossiler ved Wat Sakkawan . De fundne fossiler er et godt bevis for undersøgelse og forskning og kan bruges som referencer i verdensklasse , da de er nye arter og slags .

HRH Prinsesse Maha Chakri Sirindhorn præsiderede museets åbningsceremoni den 9. december 1998. Siden da har museet fungeret som paleontologisk forsknings- og uddannelsescenter, fossilbevaringssted, permanent museum med lys- og lydkunst samt bibliotek og konference haller.

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Vandfaldet ligger på Khao Wong - Dong Luang - Mukdahan Road . Det er et stort og smukt vandfald med komplekse stenklipper . Det er smukkest i regntiden og er let tilgængeligt at komme til i bil . For at komme dertil: Tag motorvej nr. 2291, indtil du når Kut Pla Khao, og drej derefter til venstre ind på motorvej 2287. Vandfaldet ligger ved Km. 76 til højre.

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Lad os også lige nævne National Parkerne i Kalasin . Der er 3 National parker her og da vi jo har et helt afsnit her på hjemmesiden om National parker vil vi nøjes med at henvise til dette afsnit . Ja , jeg har skrevet dette før  , men der er jo ingen grund til at opfinde " den dybe tallerken " når den er opfundet . Vi nævner navnene på parkerne og viser link til disse .

For at komme til afsnittet skal du klikke her : National Parker i Nord Øst Thailand

Derefter ruller du ned på siden og finder følgende parker :

 

03 Nationalpark Phu Phan

 

23 Nationalpark Phu Pha Lek

 

24 Nationalpark Phu Pha Yon

 

 

cirkler2

 

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

Siden sidst opdateret marts 2021

 

 


 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0222528
I dagI dag0
I gårI går83
Denne månedDenne måned2012
total for hele periodentotal for hele perioden222528
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 3
Gå til toppen