57  overskrift511  57

 

aonang

Thailand har mange gode strande

 

 

Rejser man til Thailand er det selvfølgelig for at opleve noget og se en hel masse.

Men Thailand har jo også mulighed for " badeferie " og det skal man da absolut afsætte tid til. 

Der er gode strande og der er mindre gode. Vi har jo som det nok fremgår af denne hjemmeside været en del steder og vi holder rigtig meget af at slappe af på stranden.

Vi vil her prøve at beskrive nogle af de strande vi har været på .... og vi smider nogle billeder på. Det er lidt svært at se ud fra billederne om stranden er god eller dårlig - da vandet jo er det samme alle steder - men vi vil prøve. Og det er vores beskrivelse af stedet - HUSK det.

 

 

obs

 

Strandstolene har været væk fra strandene i en årrække i Thailand - i marts 2017 ser det dog ud til at disse er på vej tilbage igen. Vi er dog ikke bekendt med hvilke strande der har fået strandstole endnu og hvilke der ikke har - men alle strande omkring Phuket ( omkring 9 stk ) har fået strandstole på strandene igen . Men tjek det inden du rejser . Det er det bedste råd vi kan give lige nu !!

solvogn + smiley

 

 

Strandene herunder kommer i vilkårlig rækkefølge !!

 

 

 

overskrift tekster Ao Nang

 AoNang2

Stranden ved Ao Nang

 

Standen i Ao Nang ved Krabi ligger lige ved hovedgaden og er altså tæt på det hele. Stranden har ingen solsenge eller papasoller og man må altså ligge direkte på stranden. Vandet er perfekt og man kan gå langt ud uden at komme til de store dybder.

En del af stranden er " skærmet " af til longtailbådene som sejler ud fra stranden og man må acceptere en del støj fra disse både hele dagen igennem. Men ellers en god strand og for enden af stranden er der aber - men det er en helt anden historie !!

 

 

overskrift tekster Poda Island

 Poda

Stranden på Poda Island

 

Fra stranden i Ao Nang kan man sejle over til PODA Island. Øen er ikke så stor - men der er en perfekt badestrand herovre. Der er mulighed for at leje solsende og parasoller på Øen. og der er også en enkelt restaurant på Øen - så tag båden over og bliv nogle timer. Du aftaler bare med " føreren " af båden hvornår du skal hentes igen - og han vil være der på det nøjagtige aftalte tidspunkt.

 

 

overskrift tekster Railey Beach

 Railey

Stranden på Railey Beach

 

Railey Beach ligger inde i en bugt med bjerge på begge sider. Standen er udmærket - dog uden solsende og parasoller. Du kommer til stranden ved at tage en longtailbåd fra Ao Nang. Aftal med bådføreren hvornår du vil hentes igen. Der er både hoteller og restauranter ved Railey Beach. Der er også mulighed for en gåtur derovre ind i " junglen " hvor du kan møde aber. Og som det fremgår af billedet - er der også mulighed for en gang massage.

 

overskrift tekster Chaweng Beach

 Chaweng3

Stranden ved Chaweng Beach

 

Chaweng Beach på Koh Samui er nok noget af det bedste når man leder efter en perfekt strand. Hvidt sand og " grønt " vand er vel det man leder efter når man er i Thailand - og det har vi her. Hotellerne ligger helt ned til kanten af sandet og man har mulighed for at få en bungalow hvor man går fra terrassen og lige ud i sandet. Det har vi prøvet nogle gange og det kan anbefales..... Et rigtig godt valg , og måske heller ikke helt billigt !! Hotellerne her har privat strand med strandstole og parasoller .

 

 

 overskrift tekster Lamai Beach

 LamaiBeach

Stranden ved Lamai Beach

 

Ikke ret langt fra Chaweng beach ligger Lamai Beach. Stranden er også her perfekt og lidt billigere at være ved - da byen Lamai ikke er så stor.

Hotellerne ligger også her helt ned til stranden og vi har nogle gange fået en bungalow tæt på stranden til fornuftig pris. Vi er faktisk begyndt at bruge Lamai Beach mere p.g.a. prisen . Hotellerne har deres egen solsenge og parasoller på stranden. Men er du til det lidt mere vilde liv på stranden - skal du nok vælge Chaweng !!

 

overskrift tekster Silver Beach

 Silverbeach

Stranden : Silver Beach

 

Ikke ret langt fra Lamai Beach ligger Silver Beach . Det er en meget lille strand uden solsenge eller parasoller. Der er en del store sten i vandet - men ikke flere end det sagtens kan lade sig gøre at bade der. Der er en enkelt restaurant ved denne strand. Søger du absolut fred og ro - kunne dette være er godt bud.

 

overskrift tekster Karon

  Karon2

Stranden ved Karon Beach

 

Karon Beach er den foretrukne strand når man er i Phuket. Stranden er mega lang og har perfekt sand og vand. Der er dog altid mange mennesker her , men det er vel en del af ferien .

De sidste nyheder herfra ( efterår 2014 ) fortæller dog at solsenge og parasoller er blevet fjernet fra stranden - således at man nu må " smide sig " i sandet . Det kan jo også have sin charme - men det er dog ikke det vi foretrækker. Men stranden er helt i top . Der ligger en stor vej tæt på stranden og lige på den anden side af den ligger hotellerne.

 

 

overskrift tekster Tri Trang

 Tritrang

Stranden Tri Trang Beach

 

Tri Trang Beach ligger ved Patong. Den kan være lidt svær at finde - men spørg lokalt om vej til denne . Stranden er fin nok - men det er ikke så meget liv pådenne strand og der ligger kun en enkelt restaurant ved denne strand. Men vil man have fred og ro - er det måske en løsning at tage til denne strand.

 

 

overskrift tekster Koh Tao Beach

 kohtao

Stranden på Koh Tao

 

 

På Øen Koh Tao ligger nok noget af den mest perfekte strand vi har set i Thailand indtil videre. Det er en privat strand , som hører til et resort på Øen.

Man går simpelt hen ned af en lille sti ved hotellet og kommer til et lukket område med klipper hele vejen rundt og føler sig helt isoleret på stranden.

Det er bare så lækkert  31 

Hotellet er lidt dyrt at bo på - men tag en enkelt dag eller 2 her - det skal du opleve.

 

overskrift tekster Koh Chang

 KohChang

Stranden på Koh Chang

 

På Øen Koh Chang er standen egentlig også OK.... Der er lidt sten nogle steder - men går man lidt hen ad stranden - forsvinder de og man kommer til sandstrand.

Vi har besøgt Øen en enkelt gang - men kommer der nok ikke igen - da der ikke sker så meget på Øen - men er man til total fred og ro - er det lige stedet.

 

overskrift tekster Phi Phi

 Phiphi

Stranden på Ihi Phi Island

 

På Øen Phi Phi er der fine strande og perfekte bade muligheder. Går man over på den modsatte side af øen kommer man til et helt perfekt sted.

Området her er ligesom forbeholdt de badende . Vi har været der nogle gang og kommer der sikkert også igen. Sejlturen derover kan være lidt lang - men så tag en overnatning eller 2 derovre.

 

 

overskrift tekster White ved Khao lak

 WhiteSandBeach

Stranden ved White Sand Beach - Khao Lak

 

Ved Khao Lak ligger et paradis der hedder White Sand Beach . Og ganske som navnet siger - så er det et super perfekt område. Stranden er ikke ret stor og der er nogle bungalows ved stranden man kan leje til en meget fornuftig pris. Ligeledes er der en restaurant der hører til stranden. Det hele drives af en familie - hvor alle i familien hjælper til.

Om aftenen serverer de mad helt ned i vandkanten - hvad mere kan man ønske sig ?

Der er et stykke vej ind til byen - så tag 2-3 dage herude - det vil du ikke fortryde.

Der er selvfølgelig gratis strandstole og parasoller her .

 

 

jomtien beach 2

  Jomtien

Jomtien beach

 

Jomtien Beach ved Pattaya er en meget fin strand . Sandet er lidt grovkornet - men ikke noget der betyder noget . På stranden er der strandstole + parasoller og de er opstillet samlet således at de danner " et tag der totalt skygger for solen " . Det er en strand vi absolut kan anbefale og der er selvfølgelig boder og sælgere på stranden - som der sig jo hører til .

Vandet er ikke krystalklart - men dejligt og der er sandbund , så du kan roligt løbe ud i vandet .

Standen ligger ved hovedgaden i byen " Jomtien " .

 

 

 

overskrift tekster Saikaew Beach

 

Saikaew beach2

 

Sattahip Beach tilbyder dig en strand med roligt blidt , rent og azurblå hav.

Militærstranden (Sai ​​Kaew, Azure Bay, Blue Lagoon) er meget populær blandt gæster i Pattaya , især dem der bor på og nær Jomtien. Stranden er meget ren og du kan tage en dukkert i havet og nyde en strand hvor der er brusere , toiletter , caféer , liggestole og  uden irriterende sælgere .

Fem grunde til at vælge Sattahip Beach :

1. Du behøver ikke at skal sejle med færge for at komme der til - men kan komme til stranden med bil .

2. Havet er normalt gennemsigtigt og turkis - og du finder ikke samme type strand i Pattaya eller Jomtien.

3. Der er totalt hvidt sand nær vandet - et absolut wow !

4. Der er lokale restauranter på stranden med et godt udvalg af thailandske og internationale skaldyrsretter til meget rimelige priser.

5. Der er rene toiletter og brusere - og efter en dag på stranden behøver du ikke at tage hjem dækket af sand og salt.

Hvad du bør vide , før du besøger Sattahip Beach :

1.  Adgang for udlændinge koster 100 bath .

2. Du skal vise dit id-kort ( Pas ) ved indgangen.

3. Der er ingen solsenge på stranden - kun stole ( koster 30 Bath ) og heller ingen måtter ( medbring din egen eller lej en for 20 bath og 1000 bath i  depositum )

4. Der er aber, der kommer til stranden. Nogle dage forbliver de på parkeringspladsen , og nogle dage ( sjældent ) kommer de på stranden og stjæler ejendele fra strandgæsterne .

 

 

Pratamank beach

 

Beach Pratamnak

 

Pratamnak Beach er en meget fin strand - den er ren og pæn . Stranden bliver rengjort hver dag . Det er også perfekt at bade her - da der ingen sten er i vandet . Der er dog nogle områder hvor der er store sten i vandet - men det er jo bare et spørgsmål om lige at finde det rihtige område og det er egentlihg nemt .Der er solvogne på stranden med tykke madresser på .

 

 overskrift phra nang beach1

 

Phra Nang Beach

Phra Nang Beach er en fantastisk flot strand . Du kan nemt komme til den fra Ao Nang . Tag en Lontail båd over til stranden og aftal med bådføreren hvornår du vil hentes igen . Der er flotte klippeformationer derovre -sådan  helt " filmagtigt " . Der er mulighed for at købe mad og drikkevarer derovre . Man kan godt bruge " nogle timer " på denne strand . 

 

 cirkler2

 

 

 

 

169

Vi skal nok komme med flere oplysninger om strande efterhånden som vi kommer rundt til disse. Og selvfølgelig er der mange andre steder i Thailand der er perfekte - vi har bare ikke været der endnu.

Men vil du læse om de andre strande - kan du under afsnitter " oplevelser i Thailand " prøve at kigge under de forskellige grupper her . Vi omtaler også nogle strande der .

 

overskrift49

 

 

 

 

 

 Siden sidst redigeret september 2018

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0238389
I dagI dag54
I gårI går52
Denne månedDenne måned1447
total for hele periodentotal for hele perioden238389
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 7
Gå til toppen