Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

Oplevelser ved Mae Hong Son

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Yasathon og du kan her se hvad du kan opleve i Yasathon og omegn . Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Yasathon og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Yas0thon er det centrale Nord Østlige Thailand .

Areal : 4.162 km²

Befolkningsantal : 538.729 ( 2018 ) 

Yasothon , også kaldet Isan. Provinsen blev oprettet af feltmarsjalen Thanom Kittikachorns revolutionære råd efter dens meddelelse nr. 70, der trådte i kraft den 3. marts 1972.

Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet . Thailand har lige omkring 41.000 templer - så dem har vi opgivet at beskrive .... men måske der kommer et par stykker undervejs  .  
 
 
 
cirkler2
 
 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Lad os starte med National Parkerne ved Yasothon - så er vi ligesom kommet i gang . Yasothon har en Natonalpark . Nationalparker er en fortrinlig måde at udforske Thailands natur på med vandrestier, der fører dig til smukke vandfald og fantastiske udsigtspunkter over jungleklædte bjerge og dale. Der er nogen steder også mulighed for at overnatte i Marineparkerne.

Der er jo ingen grund til at opfinde " den dybe tallerken " når den er opfundet . Vi lavede for et stykke tid siden et helt afsnit omkring National Parker i Thailand og det var faktisk et stort stykke arbejde . Vi vil derfor ikke skrive om disse parker igen - men blot henvise til dette afsnit . Vi nævner navnene på parkerne og viser link til disse .

For at komme til afsnittet skal du klikke her : Natinal Parker i Nordøst Thailand

Derefter ruller du ned på siden og finder følgende park :

 

 

16 Nationalpark Phu Sa Dok Buai

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Yasothon ( ofte forkortet til Yaso af lokalbefolkningen ) er hjemsted for den største tudse-statue i Thailand . Yasothons gigantiske tudse-museum er uovertruffen og ukonventionel. Og nu er det også legendarisk !

Museet blev opført i 2015 og bygget til profil som ​​en enorm tudse og har udsigt over Thuan-floden og nærliggende huse .

Den blev snart det største emblem og en af ​​de vigtigste turistattraktioner i Yasothon by . Det kæmpe væsen er 19 meter høj og optager omkring  835m2.

Der er et nyttigt formål bag opførelsen af ​​dette enorme vartegn . Det er at uddanne besøgende til folklore bag byens berømte raketfestival .

The Giant Toad Museum repræsenterer en lokal folkeeventyr af Praya Kankak.

Som historien går, redder tudeprinsen menneskeheden fra at oversvømme ved at besejre Regnens Gud i kamp . Da Praya Kankak vandt kampen, indgik han en aftale med Regnens Gud .

Planen var, at menneskeheden skulle skyde en raket op i himlen for at informere ham , når de er klar til at modtage kraftigt nedbør . Så nu ved du , hvordan den berømte Yasothon Rocket Festival startede .

De fleste thailændere betragter tudsen som et ikke tiltalende dyr . Så et andet formål med folkeeventyret om de grimme padder var at stoppe folk med at dræbe dem .

 

Inde i Giant Toad Museum på Yasothon

På trods af at det usædvanlige syn udefra , kan du faktisk også gå ind i den gigantiske tudse. Der er en udsigtsplatform placeret i mundingen af ​​tudsen ( forbundet via en elevator ) . Den øverste etage har en flot udsigt ud til de omkringliggende områder og den strømmende Thuan-flod .

Når det er sagt , er de eneste ting, du vil se fra gangbroen , små fiskerbåde , der krydser floden , og parkaktiviteterne ved siden af ​​frøen .

Lidt uventet , men tudsehuset huser en 4D-biograf . Denne er hvor besøgende kan lære endnu mere om padde prinsen og Yasothon berømte raket fest . De planlægger også at fremvise 32 arter af padder , der bebor Thailand .

Den thailandske oversættelse af tudse er คางคก . Det er et lille dyr , der ligner en frø . Men tudser har brun hud og lever hovedsageligt på land.

 

Thailand National Science Museum (NSM)

National Science Museum administrerer alle udstillinger inde i museet . De vil anvende nye præsentationsteknikker og teknologi for at gøre det til en sjov og lærerig oplevelse .

Forskellige skærme uddanner besøgende om provinsens historie , den mystiske tudse og bang fai-raketter . Hver etage har oplysninger om livsstilen for befolkningen i Yasothon-provinsen .

 

Mystical Serpent King (phaya nak)

Yderligere planer vil udvikle opførelsen af ​​en udstillingshal . Bygget ved siden af ​​tudsmuseet, vil det være i form af en mystisk slangekonge  (phaya nak) . Hallen er 90 meter lang og har et samlet anvendelsesareal på omkring 600 m2.

Hovedet på phaya nak , omkring 27 meter i højden , skal være bygningens hoved . Udstillingen indeholder fem forskellige zoner. To af zoner fokuserer på legenden om Naga og den nordøstlige kultur.

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

Phaya Naga Museum formet som en Naga slange.

 

1Bag museet som er nævnt ovenfor er der en gruppe dansere , der udfører en parade på raketfestivalen Bun Bang Fair . Her har du en god chance for nogle sjove selfies.

Der er også en række mad- og drikkeboder langs vejen for en god forfriskning .

Gå over til den anden side af hovedvejen , hvor der er et andet lille parkområde med en sø, som du kan løbe eller gå rundt.

 

 

cirkler2

 

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

 

Siden sidst opdateret april 2021

 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0222534
I dagI dag6
I gårI går83
Denne månedDenne måned2018
total for hele periodentotal for hele perioden222534
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 2
Gå til toppen