Oplevelser ved Mae Hong Son

 

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Surin og du kan her se hvad du kan opleve i Surin og omegn . Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Surin og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Surin en provins i nederste nordøstlige Thailand .

Areal : 8.124 km²

Befolkningsantal : 1.398.000 ( 2018 )

Surin er en stor provins i Mun-flodbassinet i Thailands nordøstlige Isan-region . Selvom den nøjagtige historie i selve byen ikke er kendt , har befolkningen i regionen altid været højt anset for en bestemt færdighed : at fange og temme elefanter . Suay eller Kuay (der simpelthen betyder "mennesker") migrerede til området for måske tusinder af år siden og skabte et ry for deres elefanthåndteringsdygtighed, der stadig fejres den dag i dag. Ud over elefanter har Surin mange ruiner fra den æra, hvor Khmer fra Angkor kontrollerede regionen, og Surin er også kendt for at producere smuk silke og dyrke Thailands berømte jasminris.

Nogle interessante steder inkluderer City Pillar Shrine, tidligere var der bare en helligdom ikke søjlen i over 100 år, senere blev stedet redesignet af Fine Arts Department, og den 3 meter høje søjle af Java Cassia blev placeret i helligdom; Huai Saneng, et reservoir i Surin Irrigation Project; Luang Phor Phra Chee i Wat Burapharam, et hellig Buddha-billede i kropsholdningen til at underkaste Mara, som er højt respekteret og tilbedt af Surin-folk.

Surin er populær for sine lokale produkter er silke, bomuldsklud, fletværk, sølvtøj, udskåret elfenben, konserveret radise, hvide svinekødspølser, grillet svinekød og svinetråd.

 

Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet . Thailand har lige omkring 41.000 templer - så dem har vi opgivet at beskrive .... men måske der kommer et par stykker undervejs  .  

 
 
cirkler2
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son

 1Landsbyen ligger i Tambon Tha Sawang og har en vævningsanlæg i gammel stil. Silke vævet her er fremstillet af meget fin tråd af silke, farvet naturligt og vævet med delikat mønster fra fortiden . Landsbyen producerer også antikke tørklæder , der er vævet af ren sølvlinie og gyldenfarvet silke . 

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

 

Siden sidst opdateret marts 2021

 

 

 

 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0253041
I dagI dag13
I gårI går32
Denne månedDenne måned148
total for hele periodentotal for hele perioden253041
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 3
Gå til toppen