Oplevelser ved Mae Hong Son

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Sing Buri og du kan her se hvad du kan opleve i Sing Buri. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Sing Buri og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Sing Buri er en provins i det centrale Thailand .

Areal : 822.5  km²
 
Befolkningsantal : 299.377 ( 2018 ) 

Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet . Thailand har lige omkring 41.000 templer - så dem har vi opgivet at beskrive .... men måske der kommer et par stykker undervejs  .  
 
 
 
 
cirkler2
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Dette tempel er tæt på Bang Rachan-heltenes monument . Det var basen , hvor landsbyboerne i Bang Rachan modstod de burmesiske angreb . En kopi af den gamle fæstning , identisk med originalen , blev konstrueret . I et kapel er der statuen af ​​Phra Achan Thammachot, som både var munk og leder af Bang Rachans helte.

Dette tempel var engang højborg for landsbyboere i Bang Rachan , der modstod invaderende burmesiske tropper i 1765 . Landsbyboere kalder det " Wat Mai Daeng " , da der er mange redwoods på tempelområdet . ( Redwood er et hårdt træ og menes at være helligt . Som følge heraf fældes redwood-træer aldrig . ) Inden for tempelforbindelsen er der også Phra Achan Thammachotwihan, som er en hellig hal med fire verandaer. Det blev opkaldt efter Phra Achan Thammachot , en munk , der hjalp med at lede modstanden i landsbyen Bang Rachan. Ved siden af ​​hallen ligger en sø fyldt med fisk . Her er fiskeri forbudt , da fiskene betragtes som hellige . I nærheden står den åndelige helligdom af helte fra Khai Bang Rachan . Foran er der en rekonstruktion af den historiske Bang Rachan Camp . Fine Arts Department registrerede templet som et gammelt monument i 1955 . Templet ligger i Moo 8, Tambon Bang Rachan, overfor Heroes of Khai Bang Rachan Monument, omkring 15 kilometer fra byen Sing Buri på Highway 3032. Det er åbent dagligt fra 8.00 til 18.00

 

cirkler2

 

 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Monument of Bang Rachan Heroes står i Khai Bang Rachan, Sing Buri . Statuerne henviser til landsbyboerne i Bang Rachan , der modigt kæmpede mod den burmesiske hær i 1765 under regeringstiden med kong Ekkathat af Ayutthaya . På trods af at de havde mange flere tropper end landsbyboerne måtte burmeserne foretage otte angreb , før landsbyboerne blev besejret på grund af deres mangel på våben .

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son
Oplevelser ved Mae Hong Son

1Bangrachan Retro Market ligger i Wat Pho Kao Ton, der dækker 5 rai. Det blev dannet i 2016 fra hensigten fra abbeden af ​​Wat Pho Kao Ton, Phrakru Wichit Wutthikhun, der gerne vil have folk til at tjene penge. Han samlede folk til at sælge produkter i templet, begyndte med 20 butikker, og antallet er nu steget til  370 butikker .
 
 
cirkler2
 
 

Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 

1 Dette Tempel igger i Tambon Wihan Khao , omkring 16 km. fra byen Sing Buri og omkring 9 km. fra Wat Phra Non Chakkrasi Worawihan . Landsbyboere kalder det " Wat Luangpho Phae " ( Phra Thep Singhaburachan ) . Inden for templatesammensætningen viser Luangpho Phae Museum Luangpho Phae's historie , den ærede buddhistiske munk og hans otte fornødenheder fra fortiden til nutiden . På den anden side er der Thailands største Buddha-billede i holdningen til at give en velsignelse kaldet " Phra Phutthasuwanmongkhon Mahamuni eller Luangpho Yai " med en skulder bredde på 11 Was, 2 Soks og 7 Nios og en højde på 21 Was , 1 Khuep ( Thai måling svarende til 10 inches ) og 3 Nios. Det indre af armeret beton blev dekoreret med 24 karat guldmosaikker. Den store Wihan (Billedsal ) er omgivet af et galleri , hvor Buddha-statuer i forskellige stillinger repræsenterer hver dag i en uge , og et stort billede af Phra Sangkatchai ( Kaccayanaor Happy Buddha ) er nedfældet . Der er også en Dharma-park og andre smukke strukturer i rolige og skyggefulde omgivelser .

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

Siden sidst opdateret marts 2021

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0242683
I dagI dag45
I gårI går44
Denne månedDenne måned439
total for hele periodentotal for hele perioden242683
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 2
Gå til toppen