Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

udflugtsmuligheder Phichit

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Ang Thong og du kan her se hvad du kan opleve i Ang Thong og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Ang Thong og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

 

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

Ang Thong en provins i det centrale Thailand .

Areal : 968,4 km²
Befolkningstal : 280.840 (2018)
 
 
Ang Thong-provinsen er en lille provins , der ligger i det centrale Thailand . Det er ikke langt fra Bangkok og det er nemt at tage en èndagstur dertil . Her er der attraktive turiststeder og de fleste er steder med historie , religion , kultur, livsstil og folkelig visdom . Ang Thong er fuld af templer af historisk betydning . Der er mere end 200 smukke templer.
Ang Thong er rig på lokalt kunsthåndværk , herunder de kongelige dukkeskulpturer , fremstilling af en trommer , fremstilling af lersten og produktion af fletværk . Det er også fødestedet for folkemusik . I nogle landsbyer er der blomsterplantager med såsom morgenfruer og solsikker og de danne nye turist-attraktioner . 
 
Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet . Thailand har omkring 41.000 templer - så dem har vi opgivet at beskrive .... Alene her i Ang Thon er der 200 templer , men mangler du nogle på siden her - så søg på nettet . 

 
 cirkler2
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

1 Ang Thong " deler himmel " med denne kolos , Wat Muang Ang Thong . Thailands største Buddha Wat Muang Ang Thong .

Wat Muang er hjemsted for Den Store Buddha , også kendt som Phra Buddha Maha Nawamin og Mahaminh Sakayamunee Visejchaicharn , som er den højeste Buddha-statue i Thailand og den 9. højeste i hele verden .

Denne statue ligger i Wat Muang-klosteret i provinsen Ang Thong og har en højde på 92 m og en bredde på 63 m .

Byggeriet begyndte i 1990 og blev afsluttet i 2008 . Det er malet i guld og lavet af cement .

Ang Thong er en af ​​Thailands centrale provinser ( changwat ) . Navnet betyder " skål med guld " ,  og er en hentydning til vigtigheden af ​​Ang Thongs landbrug . De nærliggende provinser er ( fra nord i retning med uret ) er Sing Buri , Lopburi , Ayutthaya og Suphanburi . Ang Thongs indfødte håndværk inkluderer mønstrede dukker, ildfaste mursten og fletværk . Der er mere end 200 templer i Ang Thong , så lad os bare nævne at mange af disse er et besøg værd .  

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

1Wat Sang Kratai ligger i Ang Thong City omkring to km vest for byens centrum . Det er et meget gammelt tempel , mere end 400 år gammelt , bygget i Ayutthaya-perioden . Derefter blev det opgivet i mere end 100 år , nogle optegnelser angiver endda 200 år !

Da tilbederne vendte tilbage til dette tempel , fandt de kun ruiner . Ruinerne af ubosot ( ordinationshallen ) understøttes dog af fire Pho-træer i hjørnerne og langs væggene , der holder den smuldrende bygning op . Ubosot`en var tagløs , men skyggefuld p.g.a. Pho-træernes grønne grene .

Ubosot`en er opdelt i tre rum , og der er tre store Buddha-statuer inden i .

Templet plejede at blive kaldt Wat Sam Kratai eller " De tre kaniners tempel " ( sam = tre , kratai = kanin ) . Over tid blev navnet ændret til nutidens navn , Wat Sang Kratai.

Disse ruiner er blevet registreret som et gammelt bevaringsværdigt sted af Department of Fine Arts .

Wat Sang Kratai ligger placeret i Tambon Sala Daeng, Amphur Mueang, Ang Thong . Ang Thong City ligger ca. 100 km nord for Bangkok .

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Lokalbefolkningen i Ban Phae er kendt for deres produktion af trommer , en tradition , der begyndte i 1927 og fortsætter stadig den dag i dag . Når landbrugshøstesæsonen slutter , vender landmændene typisk fra de voksende afgrøder til tromme-produktionen  , og som et resultat af dette dukker mange butikker op på begge sider af hovedvejen .

Lokalbefolkningen bruger okseskind og trær fra regnskov på grund af træets blødhed. I landsbyerne kan besøgende observere produktionsprocessen , begyndende med at dreje træet , behandle pladerne med okseskind og hele vejen til at indlejre stifterne . De smukke trommer skaber gode souvenirs . Derudover kan den største tromme i verden ( 3,7 meter bred og 7,6 meter lang ) ses foran Tambon-chefens hjem . Trommen blev bygget i 1994 og det tog et år at gennemføre dette byggeri .

Tromme-byerne ligger i Tambon Ekkarat , bag Pa Mok-markedet på den vestlige bred af Chao Phraya-floden . For at komme dertil skal du tage den indre vej forbi Amphoe Pa Mok kommunekontor , der løber parallelt med vandingskanalen og køre cirka 17 kilometer.

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Oprettelsen af ​​Ban Bang Sadet Court Doll-projektet blev igangsat af Hendes Majestæt Dronningen i 1976 . Hovedformålet er at hjælpe landsbyboerne med at tjene en supplerende indkomst . Udover at beundre den skyggefulde og storslåede scene over bredden af ​​Chao Phraya-floden , kan besøgende observere dukkeproduktionen hos de venlige landsbyboere . Center for samarbejde i form af et kooperativt system ligger på Ban Bang Sadet Court Doll Center . Nogle projektmedlemmer vil demonstrere dukkefremstillingen , og de produkter , der sælges er tilgængelige til en rimelig pris . Dukkerne er den eksotiske leropfindelse , der viser livsstil og kultur i thailandsk stil , f.eks. thai børns rekreation , thailandske orkestre eller forskellige typer thailandske frugter , der er egnede som souvenirs . 
 
 
cirkler2
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1 Tårnhøje transformers , kæmpe store Marvel-superhelte og udenjordiske livsformer - et " House of Steel Robots " i Thailand har gjort sig bemærket ved at omdanne metalskrot til blændende skulpturer inspireret af Hollywood-blockbusters . Ban Hun Lek , en times kørsel nord for Bangkok ved Ang Thon , er blevet et populært weekendsted for familier , der er ivrige efter Instagram-selfies med en baggrund , der ser ud som om den er plukket ud af er eventyr .

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

 Siden sidst opdateret april 2021


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0230374
I dagI dag15
I gårI går50
Denne månedDenne måned1165
total for hele periodentotal for hele perioden230374
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 5
Gå til toppen