Oplevelser ved Mae Hong Son

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Chanthaburi og du kan her se hvad du kan opleve i Chanthaburi og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Chanthaburi og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Chanthaburi er en provins i det østlige Thailand .

Areal : 6.338  km²
Befolkningstal : 536.496 (2018)
 
Chanthaburi er provinsen, der ejer en masse varer. Det kan kaldes skatten i øst, fordi det er en historisk by og en kystby og fyldt med tropiske frugter .
I frugtsæsonen er kongen og dronningen af ​​frugter overalt i byen , især durian, mangosteen, rambutan og zalacca. Du kan nyde dem uendeligt . Eller hvis du er en naturperson , er der vandfald , hav og bjerge , som også er et interessant sted. Chanthaburi er svaret på enhver destination , du nogensinde har drømt om.
 
Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet . Thailand har lige omkring 41.000 templer - så dem har vi opgivet at beskrive .... men måske der kommer et par stykker .  
 
 
 
cirkler2
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Chanthaboon er det gamle havnefællesskab beliggende på vestsiden af ​​Chanthaburi-floden . Det blev tidligere kaldt " Baan Lum  " , det gamle samfund af kinesere og vietnamesere , der flyttede i den tidlige Rattanakosin-periode . Derefter blev det udviklet til at være det økonomiske og kommercielle knudepunkt for Chanthaburi under kong Rama VI-regeringstid . I øjeblikket er det et vartegn der er værd at besøge . Start fra Wat Chan-broen til Talad Lang Market , dette område kaldes Chang Akkan Port . Det er boliger og butikker , der er mere end 100 år gamle og blev bygget i King Rama VI regeringstid . Bygningerne er i gammel stil med træmønster på døre og vinduer. Ingefærbrød-stil bygning findes også , fordi folk i Chanthaburi kontaktede udlændinge siden kong Rama VI periode og blev påvirket af deres kultur. Håndværkerens udskæringsmønster i Chanthaburi er meget unik , især ventilationsgraveringen i tigerhovedmønster indlejret i det thailandske design eller det levende mønster af graveringen.

De gamle huse samfund ved floden, folks livsstil og gammel arkitektur af købmandsforretninger og restauranter i dette område er perfekt i harmoni med den gamle atmosfære .

 

cirkler2

 

 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Lad os også lige nævne National Parkerne i  . Der er 4 National parker her og da vi jo har et helt afsnit her på hjemmesiden om National parker vil vi nøjes med at henvise til dette afsnit . Og jeg har skrevet dette før  , der er jo ingen grund til at opfinde " den dybe tallerken " når den er opfundet . Vi nævner navnene på parkerne og viser link til disse .

For at komme til afsnittet skal du klikke her : National Parker i Midt Thailand

Derefter ruller du ned på siden og finder følgende parker :

 

05   Nam Tok Phlio

 

11   Khao Khitchakut

 

12   Khao Chamo

 

17   Khao Sip Ha Chan

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1I hjertet af det sydøstlige Thailand ligger Chanthaburi - en by, der er almindeligt anerkendt for sin rige ædelstensressource , dygtige fræsere og såkaldte brændere eller eksperter inden for ædelstenopvarmning og andre behandlinger . Data fra Chanthaburi Gem and Jewelry Traders Association viste , at 80 procent af Thailands eksport af farvede ædelsten skæres og behandles her.

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

" Land of Gems " . 

Chanthaburis ædelstensindustri begyndte for århundreder siden , da der blev fundet rubiner og safirer her og i naboprovinsen " Trat " . I 1977 ledte opdagelsen af ​​siamesiske rubiner til en ædelstens-rus i disse områder, som derefter blev kendt som verdens rubinhovedstad . Ved slutningen af ​​det 20. århundrede var flertallet af rubinminerne imidlertid udtømt .

Ifølge den Chanthaburi-baserede ædelstensproducent og erhvervsdrivende Phuket Khunaprapakorn opererer kun få små gule safirminer i regionen. Khunaprapakorn var tidligere præsident og nu seniorrådgiver for præsidenten for Chanthaburi Gem and Jewelry Traders Association.

Da minerne var opbrugte, rejste de thailandske handlende til andre lande , især Afrika , for at opkøbe ru perler som rubiner og safirer , som blev bragt tilbage til Chanthaburi til skæring og behandling . Den historiske minedrift blev derefter et perleforarbejdningscenter, hvor der vrimler med dygtige fræsere og specialister i ædelstenbehandling .

Hovedparten af ​​vores rubiner importeres fra Mozambique, Madagaskar og Myanmar, mens safirerne er fra Sri Lanka og Madagaskar,” forklarede Khunaprapakorn . Thailandske fræsere ved, hvordan de frembringer ædelstenens medfødte skønhed. Begyndende med den foruddannede proces vælger de den rigtige placering af ædelstene , inden de skæres . Med mange års erfaring har de udviklet viden og færdigheder , der blev videregivet fra en generation til det næste .

Veteranperlehandleren Matee Jungsanguansith , grundlægger af World Sapphire Trading Co Ltd , bemærkede: " Hver fabrik har sin egen varmebehandlingsteknik , som blev forbedret kraftigt gennem årene . Perler opvarmes ved hjælp af en passende mængde temperatur under den rigtige tilstand . Dette er en færdighed , der er unik for thailandske producenter . "

Chanthaburi er ligeledes kendt for sine meget efterspurgte perlemarkeder i weekenden på Gems Road . Sælgere oprettede midlertidige boder for at tilbyde købere fra hele verden et omfattende udvalg af rubiner , safirer , smaragder , turmaliner og akvamarin og topassten for at nævne nogle få .

I mellemtiden kan købere leje borde på indendørs markeder , butikker eller gyder for at vente på , at mæglere medbringer deres varer . Denne enestående køb- og salgskultur gør Chanthaburi til et virkelig dynamisk perlehandelscenter .

" De største købere er fra Indien, Kina og Europa , " afslørede Khunaprapakorn . Jungsanguansith tilføjede , at de fleste polerede farvede ædelsten sælges som engrosartikler til større thailandske og internationale smykkeproducenter .

Thailand tilbyder også forskellige perle- og smykkekurser fra fakultetet for geologiske videnskaber og anvendt kunst ved Rambhai Barni Rajabhat University og fra Gems-fakultetet ved Burapha University , Chanthaburi Campus .

 

Nye udfordringer . 

Chanthaburi er stadig et af de største ædelstenhandelsmarkeder i verden , men de står nu over for udfordringen med de mindre perleressourcer . Faktisk er antallet af ædelsten opdaget fra miner i andre lande og omdirigeret til Chanthaburi til skæring faldet betydeligt .

" Nogle ædelstensminelande ønsker da virkelig også at udvikle deres produktionskendskab , så de eksporterer færre råvarer , " sagde Khunaprapakorn . "Thailand er nødt til at styrke sit forhold til disse lande ved at hjælpe dem med at forbedre deres produktion , så vi kan fortsætte med at skaffe ru ædelsten fra dem . "

Desuden opfordrede han den private og offentlige sektor i Thailand til at finpudse en yngre generation af ædelstenskærere samt smykkedesignere og -producenter for yderligere at støtte branchen .

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Wat Khao Sukim ligger på et bjerg i Chanthaburi over et område på 1.320 hektar. Templet blev bygget i relativt nyere tid i 1966 af en gruppe seriøse buddhister , der ønskede et fredeligt tempel at meditere i  . Den massive tempelgrund er en skønhedssag omgivet af fantastiske frugtplantager , der tilbyder et meget tiltrængt skygge .

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Denne buddhistiske park huser bogstaveligt talt hundredvis af skulpturer , der skildrer Lord Buddhas liv og historier.

Der er lagt meget tid og kræfter i at lave disse naturtro statuer.

På scenen du se i alt 1.250 munke .

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1De bedste udsigter i Chanthaburi findes på udsigtspunktet Noen Nang Phaya . Det ligger mod øst på Chalerm Burapha Chonlathit-vejen. Udpeget som en  " drømmedestination " , vil udsigten her efterlade dig i en drøm .
På den ene side af udsigtspunktet vil du se det gyldne sand på Kung Wiman Beach strække sig miles og miles væk . På den anden side er Kung Krabaen-bugten med sit skinnende blå vand . Da udsigtspunktet ligger lige ved selve havet med udsigt ud over stranden og havet, vil du også se en udsigt over de bjerge og klipper , der omgiver alle disse naturskønne skønheder . Hovedvejen slanger igennem alt dette og skaber et smukt billede .
Besøg Noen Nang Phaya udsigtspunkt mod aftenen for at se nogle smukke udsigter under den nedgående sol.
 
 
 
cirkler2
 
 
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
 
 
Siden sidst opdateret marts 2021
 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0249430
I dagI dag0
I gårI går82
Denne månedDenne måned82
total for hele periodentotal for hele perioden249430
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 1
Gå til toppen