Oplevelser ved Mae Hong Son

 

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand, har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden, som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter, som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig. Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider, hvor de naturligt hører hjemme. Her er vi altså kommet til Mukdahan og du kan her se hvad du kan opleve i Mukdahan og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder, så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig.  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Mukdahan og under disse kommer udflugtsmulighederne. 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Maha Sarakham er en provins i det nordlige Thailand.

Areal : 35.550  km²
 
Befolkningstal : 352.282 ( 2018 )
 
Mukdahan , perlen på bredden af ​​Mekong, har været en historisk port til de indokinesiske lande, og befolkningen i provinsen afspejler dette: 8 forskellige etniske minoriteter bor i Mukdahan: nemlig Thai Isan, Phu Thai, Thai Kha, Kraso, Thai Kaloeng, Thai Yo, Thai Saek og Thai Kula. Mukdahan har rigelig af naturlig skønhed og er også berømt for sin Mudmee-silke af høj kvalitet.
Når man besøger Mukdahan, bør man ikke gå glip af Skyscraping Ho Kaeo Tower, Phu Pha Thoep og Kaeng Kabao, otte etniske mindretal, berømt sød tamarind, stor gammel kedel, oprindelse Lam Phaya, fantastisk udsigt over Mekong-floden, porten til Indokina.
Lokalbefolkningen i Mukdahan har haft et langt forhold til folket i Savannakhet-provinsen i det nærliggende Laos, som de deler en 70 km lang Mekong-flodgrænse med.
Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område. Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet. Thailand har lige omkring 41.000 templer - så alle dem har vi opgivet at beskrive.... men måske der kommer et par stykker undervejs .  
 
 
cirkler2
 

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Lad os starte med National Parker i Mukdahan - så er vi ligesom kommet i gang. Mukdahan har faktisk kun 1 Nationalpark. Nationalparker er en fortrinlig måde at udforske Thailands natur på med vandrestier, der fører dig til smukke vandfald og fantastiske udsigtspunkter over jungleklædte bjerge og dale. Der er også mulighed for at overnatte i nationalparkerne.

Der er jo ingen grund til at opfinde "den dybe tallerken" når den er opfundet. Vi lavede for et stykke tid siden et helt afsnit omkring National Parker i Thailand og det var faktisk et stort stykke arbejde. Vi vil derfor ikke skrive om disse parker igen - men blot henvise til dette afsnit. Vi nævner navnene på parkerne og viser link til disse.

For at komme til afsnittet skal du klikke her : National Parker i Nord Øst Thailand

Derefter ruller du ned på siden og finder følgende park:

 

 

12 Nationalpark Mukdahan


 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Mange mennesker kører til Mukdahan for at fortsætte til Laos, men mens de passerer igennem, er det værd at besøge Wat Roi Phra Putthabat Phu Manorom, et tempel højt oppe p bjergskråningen.

Der er en kæmpe 84 meter høj Buddha-statue, der skyder højt op over Mekong-floden og Laos. Men for at gøre dette tempel endnu mere interessant sidder en 120 meter lang naga til venstre og stikker hovedet op gennem træerne.

 

Åbningstider: 06.00 til 18.00.

Den første ting, du vil se, når du nærmer dig templet, er Buddha. Det er ganske fascinerende at se denne massive statue nå ud over træerne. Du kan gå ind i Buddha-statuen, som har fire etager, inklusive et tag med en fascinerende panoramaudsigt over Mukdahan, Laos og Mekong-floden. Du kan også se Friendship Bridge herfra.

Oplevelser ved Mae Hong Son

Buddha-statuen kan ses fra Mukdahan-flodbredden.

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Indochina Market, Sri Bunreung Subdistrict, Mueang District, Mukdahan, ligger på Sanranchaikhong Road i Mukdahan, foran Wat Si Mongkhon Tai. Det er et marked med importerede varer fra andre lande som Rusland, Kina, Vietnam og Laos. Varer sælges til engros- og detailpriser. De fleste af varerne er tøj, keramiske warer, elektriske apparater, forbrugsvarer osv. Ud over de importerede varer, er der også lokale produkter fra Mukdahan såsom silke, muddle silke og andre lokale varer.

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Mukdahan Tower , lokalt kendt som Ho Kaew Mukdahan og det 66 meter høje Mukdahan Observation Tower ligger i den sydlige ende af byen og ligner noget der er bygget til lufttrafikstyring. Udsigten over Mekong og over til Savannakhet er hele indgangsbilletten værd, selvom de tonede vinduer i air-con-rummet øverst får landskabet til at se lidt mørkt ud.

Foyeren og stueetagen indeholder en samling af antikviteter og kostumer sammen med baggrundsinformation om Mukdahans historie. Der er også et anstændigt udvalg af gammelt keramik blandt andre interessante knick-knacks, som en ørnefælde, et elefantnet og kampspyd brugt, da en stamme fra det sydlige Kina invaderede i slutningen af ​​1800'erne.

Anden sal har et display med Mukdahan-provinsens otte etniske minoritetsgrupper, herunder nogle århundredgamle fotos og prøver af tøj, forskellige optegnelser over embedsdomæne, et hjorte kranie, en tigertand og en rigtig cool palme-blad opskrift bog. Oppe på øverste etage finder du en Buddha-helligdom, men udsigten er bedre fra det større observationsrum en etage ned.

Besøgende kan tage en stejl vindeltrappe op til toppen eller tage en elevator op. Adgang er 50 baht pr. person.

Mukdahan Tower må man ikke gå glip af og det ligger i den sydlige ende af byen ud for Samut Sakdarak Road, to kilometer fra Indochine Market. For at komme her kan du hoppe i en blå sangtau ( grisebil ) eller betale en tuk tuk omkring 40 baht envejs.

Adresse: Samut Sakdarak Road, Mukdahan

 

cirkler2

 

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

Siden sidst opdateret januar 2023


 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0255354
I dagI dag21
I gårI går32
Denne månedDenne måned1075
total for hele periodentotal for hele perioden255354
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 3
Gå til toppen