overskrift

 

 

logo

 

Hvorfor laver vi en hel side om Jysk Rejsebureau ?

 

Det gør vi fordi vi rejste med Jysk Rejsebureau i år 2006 og fik en dårlig oplevelse den gang - da vi boede et par dage på deres Guesthouse i Bangkok .

I år 2017 mødte vi èn af deres rejsekonsulenter på en Rejsemesse i Jylland . Vi fortalte hende selvfølgelig om vores dårlige oplevelse fra 2006 . Hun fortalte os at Jysk Rejsebureau forlængst havde opgraderet forholdene på deres Guesthouse i Bangkok og at oplevelsen ville være en helt anden efter dette .

Efter at være kommet hjem fra Rejsemessen - besluttede vi os for at kontakte Jysk Rejsenureau , med henblik på at opgradere vores hjemmeside og fortælle om deres forbedringer på deres Guesthouse i Bangkok .

For at vore læsere kan få det rigtige indtryk af forbedringerne - bringer vi lige historien fra dengang ( år 2006 ) og den kommer her .

 

første med JYSK

 

 

Sjovt nok - så blev vores tur til Thailand i år 2006 bestilt på en rejsemesse . Vi var taget til rejsemesse i Aalborg Hallen og stødte på Jysk Rejsenureau på denne messe . Vi havde besluttet at vi efter turen til Thailand i 2005 sammen med nogle venner - sagtens selv kunne tage alene 2 til Thailand .

På messen i Aalborg Hallen bestilte vi så rejse nummer to til Thailand og den blev bestilt på Jysk Rejsebureau`s stand . Vi skulle flyve med Thai Air -  vi skulle bo på Railey Beach , og vi skulle have tre dage i Bangkok på deres Guesthuse . Vi valgte at have de tre dage i Bangkok som de sidste tre dage af vores ferie.

Da vi kom hjem fra Messen i Aalborg Hallen , fandt vi ud af at Railey Beach var et sted man skulle sejle til fra Ao Nang , det gjorde os lidt nervøse , da vi jo gerne ville opholde os i Ao Nang om aftenen ......og kunne vi så komme ud til vores hotel igen senere på aftenen ?

Vi kontaktede Jysk Rejsebureau igen et par dage efter rejsemessen og de fandt hurtigt et andet hotel til os i Ao Nang - PrinceVille Resort - så det var perfekt .

Vi springer let og ellegant over ferien i Ao Nang , for den var perfekt og så koncentrerer vi os om de sidste tre dage i Bangkok .

 

 

Bangkok

 

Vores ferie i Ao Nang var slut og vi skulle have de sidste tre dage i Bangkok . Vi fløj fra Krabi til Bangkok og blev hentet af en ung mand fra det Guesthouse som vi skulle bo på .

Thai194

 

Det fungerede fint - han stod med et skilt med vores navn på og han kørte os til Jysk Rejsebureau`s Guesthouse inde i Bangkok .Vi kørte en times tid og kom til stedet , hvor vi skulle tilbringe de sidste tre dage af vores ferie . Vi var spændte på at se stedet hvor vi skulle bo .

 

 

Thai195

 

Vi ankommer til stedet og det første indtryk vi får - er det du kan se på billedet herover .

Nå !!... tænkte jeg , men personen hos Jysk Rejsebureau derhjemme havde sagt at det var fine værelser og med aircondition , så det kunne vel ikke være helt galt ?   Vi går ind til receptionen og får udleveret nøglen til vores værelse .

 

Thai196

 

Som det ses på billedet herover - så var dette værelse laaaaangt fra den standard som vi var blevet lovet . Vores kuffert kunne ikke være inde på værelset og badefaciliteterne var en brusekabine , der stod i et hjørne inde på værelset . Der ville vi simpelthen ikke bo ... så kort kunne det siges .

 

Thai197

 

Vi går ned til receptionen igen og får en dialog med personalet der . Det ender med at vi får et andet værelse og det er det du kan se på billedet herover . Der var også aircondition på dette værelse .

 

Thai198

 

Badeværelset så ud som på billedet herover og det var egentlig OK .

Vi besluttede os for at være tilfredse med det nye værelse og ville nu ud og kigge på omgivelserne . Der måtte jo være meget at se på her !!

Thai200

 

Jeg går hen til vinduet og kigger ud - resultatet ses på billedet herover , men Guesthouse ligger jo der hvor det ligger og det kan der jo ikke gøres noget ved.

 

 

Thai201

 

 

Morgenmaden på Guesthouse var meget enkel som det fremgår af billedet herover - og som du nok kan ane - så sidder jeg virkelig og ærgrer mig over , at en ellers 14 dages ferie i Thailand , skulle slutte med denne dårlige oplevelse på Jysk Rejsebureau`s  Guesthouse i Bangkok .

Vi skulle jo nok have taget de tre dage i Bangkok i den første del af ferien og så tage derfra til PrinceVille i Ao Nang , så ville vi hurtigt have glemt disse tre dage .... men nu blev det altså det vi huskede bedst efter vores hjemkomst til Danmark igen . 

 

 

Har jysk

 

Ja - det har de !!

Efter " Rejsemessen " har de sendt os information og billeder omkring det Guesthouse de benytter i Bangkok , og selvfølgelig bringer vi alt dette her på vores hjemmeside .

 

Jysk Rejsebereau skriver :

Der er ingen tvivl om , at det ikke er luksus indkvartering at bo her , men det er en fin budget venlig løsning for både backpackere og familier for hvem budgettet spiller en rolle .  Det er i øvrigt ikke ejet af Jysk Rejsebureau længere , men vi benytter det fortsat som det foretrukne budget sted i Bangkok især pga. beliggenheden , som efter vores overbevisning er en af de bedre i byen . På et af de vedhæftede billeder kan du se et af de værelser vi bruger til de rejsende der ønsker lidt højere standard end backpackerværelserne . Du kan på billederne også se den istandsatte lobby og ude området - som er blevet rigtigt hyggeligt . Stedet hedder New Road Guesthouse .JYSK REJSEBUREAU beskriver New Road således nu
New Road Guest House har en meget central og bekvem beliggenhed , og byder på en god og hjemlig atmosfære . I lobbyen finder du et service center , der kan være behjælpelig med rejsetips og praktiske spørgsmål . Herudover har New Road Guesthouse bl.a. egen restaurant , hængekøjer på terrassen , dvd-rum og en hyggelig bar.

 

cirkler2

 

 

Vi bringer selvfølgelig alle de tilsendte billeder her på siden og de kommer lige herunder .

 

12 Entrance

Her har vi indgangen til New Road Guest House .

 

 

 

01 Hangout outside

 

Billedet herover viser stedet som kan kaldes " Hangout outside " og er et hyggeligt sted uden for guesthouse , hvor man kan sidde og nyde vejret og sludre lidt sammen med de andre gæster på New Road Guesthouse . 

 

04 Hangout inside

 

Og har man et " Hangout outside " - så har man vel også et " Hangout inside " , og det er lige netop dette du ser på billedet herover . Og det er jo ikke svært at forestille sig , at man virkelig kan få en hyggesludder , enten det nu er ude eller inde !!

 

05 Travel Center

 

Herover på dette billede ser du " Travel Center " , hvor du både kan læse om seværdigheder i området og få tips og gode råd til din videre rejse på turen .

 

07 Restaurant 1

 

Stedet har jo - som tidligere nævnt - egen restaurant og det er en del af denne du ser på billedet her.

 

08 Restaurant paintings

 

Væggene i restauranten er dekoreret med flotte malede motiver , der viser lidt af den mad du kan købe her . Og det er faktisk rigtigt " hyggeligt " med disse malerier på væggene .

 

09 Lobby area

 

Billedet viser " Lobby area " som jo ser flot og indbydende ud .

 

10 Computer corner

 

Billedet viser " Computer corner " - stedet hvor man kan sætte sig og surfe på nettet - enten det nu drejer sig om at komme i kontakt med dem derhjemme - eller om du bare søger oplysninger til brug på din videre rejse !!

 

nrgh comfort ac bed large

 

Her et billede fra et af de værelser som har en lidt højere standard end backpacker værelserne - og disse værelser bruges - som nævnt - til dem der ønsker en lidt højre standard .

 

cirkler2

 

 

Efter at have modtaget dette materiale fra Jysk Rejsebureau - mener vi helt klart at der er sket en væsentlig forbedring af det sted som vi oplevede i år 2006 , og vi synes da absolut at man skal tage Jysk Rejsebureau med ind i sine overvejelser når man planlægger ferie til Thailand .

 

 

Adresser og telefonumre kommer her

 jysk4

 

 

 Vi håber nu at vi har givet et andet indtryk af Jysk Rejsebureau end det du kan læse fra 2006 under " vores hoteller " . Vi har valgt ikke at ændre den beskrivelse vi lavede i år 2006 , da det jo VAR VORES oplevelse den gang .

 

Du kan komme til siden med " vores hoteller " ved at klikke her : Vores hoteller

 

 

 

2013 0372 1

 

overskrift 570

 

 

 

Siden sidst redigeret november 2017

 

 

 

 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0238391
I dagI dag56
I gårI går52
Denne månedDenne måned1449
total for hele periodentotal for hele perioden238391
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 4
Gå til toppen