Oplevelser ved Mae Hong Son

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Lopburi og du kan her se hvad du kan opleve i Lopburi og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Lopburi og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Lopburi er en provins i det centrale Thailand .

Areal : 16.057  km²
Befolkningstal : 758.733 (2018)
 
Lopburi var den anden anden hovedstad under kong Narai Den Store . Lop Buri er en by med en lang historie. Det er ikke forkert at sige , at Lop Buri er den mest velstående i den æra . I dag er Lopburi stadig charmerende og kendt af mennesker over hele verden . Denne provins er fuld af mangfoldighed . Her finder du smukke historiske steder , værdifulde historier , smuk natur som ingen andre steder , Pasak Jolasid Sø osv. Disse ting hjælper med at fortælle historien om den charme , der får mange til at besøge Lopburi.
Med mange interessante turistattraktioner både Pasak Jolasid Sø , den længste jord dæmning i Thailand , i overensstemmelse med det kongelige initiativ fra Hans Majestæt Kong Bhumibol Adulyadej , som har en smuk udsigt . Hvis nogen turister vil se udsigten fra et højt sted og få lidt motion , så gå ikke glip af at besøge Khao Wong Prachan , som har 3.890 trin til toppen af ​​bjerget under gåturen op . Begge sider af vejen er fulde af fugtige , komplekse skove . Det lyder måske trættende , men når besøgende når toppen , vil de blive forbløffet over skønheden i landskabet nedenfor , der helt sikkert kan ses så langt øjet rækker .
Gå ikke glip af at købe souvenirs fra lokale produkter , der inkluderer finkornet kalkpulver , kalkpulver saltet æg , der giver en salt , sød , blød smag med en proces , der er så øm og forskellig fra andre steder , kokosnød-gelé-svampe marineret fra eddike og kokosnød vand giver en sur , sød , lækker smag .
 
Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet . Thailand har lige omkring 41.000 templer - så alle dem har vi opgivet at beskrive .... men måske der kommer et par stykker undervejs  .  
 
cirkler2
 
 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Phra Prang Sam Yot er Lopburis mest kendte vartegn og en af ​​dens ældste . Det er et af flere monumenter , der dateres tilbage til Khmer-æraen . Monumentet i centrum af Lopburi by er måske bedst kendt for det store antal aber , der løber frit her , konstant på udkig efter mad .

Phra Prang Sam Yot , der oversættes til " tre hellige prangs " , findes på provinsforseglingen af ​​Lopburi , der skildrer Vishnu foran monumentets tre prangs.

Phra Prang Sam Yot består af tre laterale prang i Khmer-stil , hvor den centrale er den højeste , de to andre lidt mindre . Prangs står på en lav base og er forbundet med hvælvede passager .

Tårnene er prydet med stuk dekorationer af mytologiske væsner , hvoraf lidt er tilbage i dag . Skåret ud i kolonetterne på den sydlige dør , der sidder i en niche er en udskæring af Rishi , eremitter fra indisk og thailandsk mytologi . To af prangs indeholder Buddha-billeder i Lopburi-stil .

 

Phra Prang Sam Yots historie . 

Phra Prang Sam Yot blev bygget , da Lopburi var under kontrol af Khmer-imperiet fra Angkor . Monumentet blev sandsynligvis grundlagt i slutningen af ​​det 12. eller tidlige 13. århundrede under regeringstid af kong Jayavarman VII , kongen , der byggede Angkor Thom , hovedstaden i Khmer-imperiet , og Bayon , hans statstempel.

Phra Prang Sam Yot blev sandsynligvis bygget som et buddhistisk fristed , da kong Jayavarman VII var en Mahayana-buddhist i modsætning til hans forgængere, der var hinduer . På et tidspunkt blev Phra Prang Sam Yot omdannet til en hinduistisk helligdom , da flere lingaer , repræsentationen af ​​den hinduistiske gud Shiva , er blevet opdaget inde i prangene .

Under regeringstid af kong Narai , konge af Ayutthaya i anden halvdel af det 17. århundrede , blev Phra Prang Sam Yot omdannet til et buddhistisk monument , og et murstenshjørne blev tilføjet til komplekset . På bagsiden af ​​viharnet , der sidder på en piedestal , er en buddha-statue i ayutthaya-stil i meditationen . Der er lidt tilbage af de to statuer foran det i ” Kaldelse af Jorden til at vidne ” kropsholdning.

 

Prang Khaek . 

Et par hundrede meter sydvest for Phra Prang Sam Yot er et andet monument fra Khmer-æra ved navn Prang Khaek , der oversættes til "indiske prangs" . Prang Khaek er bygget som en hinduistisk helligdom og består af tre mindre mursten . I modsætning til dem fra Prang Phra Sam Yot er de ikke forbundet med korridorer . Prang Khaek er det ældste Khmer-monument i Lopburi , det blev sandsynligvis bygget i det 10. århundrede . Murstene ved siden af ​​prangene blev bygget under kong Narai den Store i det 17. århundrede.

 

San Phra Kan-helligdommen . 

San Phra Kan-helligdommen består af en gammel Khmer-struktur og en nybygning . Den gamle struktur , som sandsynligvis blev bygget i det 11. århundrede , består af en bunke af store lateritblokke , hvor ovenpå er det , der er tilbage af en gammel bygning .

I 1951 blev der bygget en ny helligdom , der huser et stående billede af den hinduistiske gud Vishnu med fire arme . Hovedet på det meget ærede billede manglede , det blev senere udstyret med hovedet af et buddha-billede i Ayutthaya-stil. San Phra Kan-helligdommen er også kendt for de grupper af aber , der løber rundt derude.

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong SonSolsikkerne i Lopburi blomstrer fra november. Tag den perfekte Instagram-selfie her.

 

1Lopburi-provinsen er mest berømt for de aber, der bor blandt byens befolkning , men der er et par andre ting at lave her i Lopburi , du ikke bør gå glip af . En af dem er at besøge solsikkemarkerne .

Marker med høje, lyse, gule blomster står flot med bjerget som baggrund . Dette er en fantastisk fotomulighed, og det giver en god oplevelse fra din tur til Lopburi eller Saraburi .

 

Hvornår ?

Det bedste tidspunkt at besøge Lopburi solsikke-markerne på er mellem november og februar , når solsikkerne er i fuldt flor . Hvis du besøger dem i december , vil du sandsynligvis se dem , når de er på sit højeste.

Hvis du tager til Lopburi i slutningen af ​​november , kan du kombinere denne tur med Lopburi Monkey Festival.

 

Hvor i Lopburi er solsikke-markerne ?

Hvis du kører rundt , finder du et par forskellige mindre solsikkefelter omkring Lopburi . Bare sørg for at have tilladelse til at gå ind i dem .

Den største og mest populære er Khao Chin Lae Sunflower Field .

Du kan også gå over til Saraburi Sunflower Fields i den nærliggende provins.

 

Sådan kommer du ud til markerne . 

Den bedste måde at komme til solsikkemarkerne er at leje en bil eller motorcykel . På den måde kan du frit bevæge dig rundt i provinsen , som du vil . Du kan også leje en privat taxa for en dag med en chauffør , der kører dig til de bedste steder .

Der er også busser, der afleverer dig nær markerne . Gå til Lopburi busterminal og spørg det venlige personale om råd . Det koster kun et par baht at tage en lokal bus . Bare vær sikker på at du ved , hvordan du tager bussen tilbage til byens centrum igen .

 

Et måltid med udsigt . 

Hvis du føler dig lidt sulten eller tørstig efter at have kørt rundt ved Khao Chin Lae Sunflower Fields , skal du tage ud på hovedvejen og sidde på en restaurant kaldet " กะเพรา & kaffe " 1 ( fes den ind ) . Dette er et perfekt sted at sidde ned og nyde dine dine fotos fra markerne.

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1 Pa Sak Jolasid Dam eller Pa Sak Cholasit Dam dæmmer Pa Sak-floden ved Ban Kaeng Suea Ten , Tambon Nong Bua , Phatthana Nikhom District , Lopburi Province , Thailand . Det er det største reservoir i det centrale Thailand .

Den 4860 m brede og 36,5 m høje dæmning er jordfyldt med en uigennemtrængelig kerne . Lagerkapaciteten er 785 millioner m3 vand ved normalt vandniveau med en maksimal kapacitet på 960 millioner m3. Dæmningen leverer også ca. 6,7 MW vandkraft .

Pa Sak Cholasit Dam-projektet er et af de største kunstvandingsprojekter i Thailand, der leverer vand til plantagerne i Pa Sak-dalen og den nedre Chao Phraya-dal. Dæmningen mindsker også problemerne med vandforvaltning i Bangkok ved at tillade mere oversvømmelseskontrol, da Pa Sak-floden var en af ​​de vigtigste oversvømmelseskilder i hovedstadsområdet Bangkok.

Kong Bhumibol Adulyadej igangsatte et projekt til udvikling af Pa Sak-flodalen og nedre Chao Phraya-dal den 19. februar 1989 som en del af Maenam Pa Sak Royal Development Project. Den 4. juli 1991 nedsatte premierminister Anand Panyarachun en studiegruppe for dæmningsprojektet. Prinsesse Maha Chakri Sirindhorn præsiderede en kongelig ceremoni den 15. juni 1998, hvor lagring af vand begyndte i reservoiret.

Den 20. oktober 1991 gav kong Bhumibol Adulyadej dæmningen sit officielle navn, Pa Sak Cholasit. Kongen var også præsident for indvielsen af ​​dæmningen den 25. november 1999. Parken er nu også en turistattraktion.

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

Siden sidst opdateret marts 2021

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0240454
I dagI dag11
I gårI går51
Denne månedDenne måned11
total for hele periodentotal for hele perioden240454
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 2
Gå til toppen