udflugtsmuligheder Phichit

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Amnat Cgaroen og du kan her se hvad du kan opleve i Amnat Charoen og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Amnat Charoen og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Anmat Charoen er en provins i centrale østlige Thailand .

Areal : 8.188 km²
Befolkningstal : 378.621 (2018)
 
Amnat Charoen er hovedsageligt en landbrugs provins i det nordøstlige Thailand. Provinsen ligger langs Mekong-floden og grænser op til Laos. Turistattraktioner her er primært omkring kultur, templer, håndværk og landbrugsturisme, herunder økologiske gårde.

Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Vi vil ikke gøre så meget ud af templerne , dog vil der sikkert dukke et par stykker op. Thailand har omkring 41.000 templer - så dem har vi opgivet at beskrive .... men mangler du nogle på siden her - så søg på nettet . Det er ikke vores indtryk , at dem der besøger vores hjemmeside - er dem der er helt vilde med templer , men måske vi tager fejl . Vi vil hellere fortælle lidt om hvad der ellers er i området . Alle udflugtsmål kommer i vilkårlig rækkefølge .
 
cirkler2
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
 
1Det kan være svært at tro , at området der her er dækket af en frugtbar skov , engang var hjemsted kommunistiske oprørere. Selvom der var skræmmende politiske uroligheder, viser disse konflikter sig til gavn for den tætte og grønne skov i Phu Sa Dok Bua National Park. Siden den skjulte perle blev afsløret, kunne turister således beundre den naturlige skønhed og lære historien at kende samtidigt.
 
Beliggenhed.
Phu Sa Dok Bua National Park ligger ind i flere distrikter / provinser ssom :  Ban Nong Meg , underdistriktet Pa Rai , Don Tan-distriktet , Mukdaharn-provinsen.
 
Hvordan man kommer til stedet .
Fra Mukdaharn centrum kører du langs hovedvejen nr. 2277, indtil du når den 24.-25. kilometer sten. Drej til venstre og fortsæt yderligere en kilometer, så finder du Park-kontoret, der ligger i nærheden af ​​Hin Ko-reservoiret i Ban Nong Meg, Pa Rai-underområdet, Don Tan-distriktet, Mukdaharn-provinsen. Placeringen er omkring 60 kilometer væk fra centrum.
 
Sæson .
På trods af naturskønne landskaber i hver sæson , siges vinteren at være den smukkeste tid på året at besøge stedet.
 
Faciliteter . 
Phu Sa Dok Bua National Park tilbyder indkvartering for turister rundt om nationalparkkontoret . For at komme tættere på naturen er der også campingpladser og lejetelte . Brusebad, toiletter og informationskontor er til rådighed for campisterne .
 
Nationalparkens område er spredt over tre provinser, nemlig Nikhom Kamsoi og Don Tan i Mukdahan-provinsen, Loeng Nok Tha i Yasothon-provinsen samt Chanuman i Amnat Charoen-provinsen . Den dækker et samlet areal på 144.375 Rai eller 321 kvadratkilometer.
 
Hvad skal man se i Phu Sa Dok Bua National Park . 
Phu Sa Dok Bua er landets 75. nationalpark. Den generelle topografi er kuperet med bjergkæder fra nordvest til sydøst. Den består af flere slags skove.  Med 481 meter over havets overflade er Phu Krasae det højeste blandt alle bjerge . Den gennemsnitlige højde af de andre bjerge er omkring 350-450 meter. Dette område er også oprindelsen til mange vandløb, såsom Huay Tom, Huay Ka Bok, Huay Karn Leing, Huay Lam Klang, Huay Ki Lek, Huay Hin-kua, Huay Toob og Huay Hai.
 
 
cirkler2
 
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
 
1Phu Sing Phu Pha Phung Forest Park ligger ved Moo. 7, Ban Ba ​​Charoen, Tambon Sang Nok Tha, og dækker et areal på ca. 16 kvadratkilometer . Parken indeholder den løvfældende dipterocarp .
Interessante attraktioner i Forest Park inkluderer : Lan Khwai Tu , som er en bred klippeterrasse bestående af naturlige sandstenskulpturer i usædvanlige former . Stenformerne var et resultat af erosion af sollys , vind og vand. Taphap Hin er formet som en skildpadde med en blød skal, der ligger på en ca. 10 meter bred klippeterrasse .
 
For at komme dertil : Følg Amphoe Mueang Amnat Charoen , følg motorvej nr. 202 ( Amnat Charoen-Khemmarat ) i ca. 20 kilometer, drej derefter til venstre ad den landlige motorvej O Cho 3024 mod Ban Ba ​​Charoen i ca. 4 kilometer til Forest Park .
 
 
cirkler2
 
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
1Wat Tham Saeng Phet ligger på Mu 10, Amnat Charoen - Khemmarat Road, Tambon Nong Masaeo, og er et rummeligt tempel bestående af en wihan på bjergtoppen, en stupa og et smukt liggende Buddha-billede. Nord for wihan er en stor grotte den smukke karakteristiske Buddha-statue .
Navnet Tham Saeng Phet kom fra de nærliggende klipper , når de reflekterede i sollyset , hvilket får det til at ligne gnistrene fra en diamant eller Phet på Thai . Dette tempel er den femte afdeling for meditationstræning i Wat Nong Pa Phong under Phra Achan Cha Suphattho School .
 
 
cirkler2
 
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
 
 

Siden sidst opdateret marts 2021

 
 
 
 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0238389
I dagI dag54
I gårI går52
Denne månedDenne måned1447
total for hele periodentotal for hele perioden238389
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 7
Gå til toppen