Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

colourbox10368455 0

 

 

Forord

 

Den hjemmeside som du lige nu sidder og kigger på , er opstået på en lidt sjov måde .Tilbage i året 2005 skulle vi til Thailand på ferie . Det var ikke vores første ferie , for selvfølgelig har vi også besøgt de traditionelle steder såsom : Rhodos - Østrig - Kreta - Tyrkiet - Norge - Sverige osv. - men nu skulle vi altså lidt længere væk .

Der blev taget en hel del billeder på denne tur til Thailand og disse billeder ville vi jo ikke bare smide i skuffen når vi kom hjem - nej , vi ville da gerne vise dem frem . Jeg faldt over en " annonce på nettet med ordlyden : Få din egen hjemmeside " , og straks tænkte jeg at det måske var løsningen . Vi kunne jo selvfølgelig også bare invitere venner og bekendt hjem til os og så kigge billeder , men det var jo ikke sikkert at alle vore gæster gad sidde og kigge billeder ? .

Jeg havde lært mig selv lidt om computere og deres måde at arbejde på og kendte også lidt til internettet , så jeg arbejdede lidt videre med idèen om en hjemmeside . Dengang var der et firma der hed : " 1-2-3 Hjemmeside " og måske findes det stadig , og de skrev at det var nemt at få en hjemmeside . Det så også rimelig nemt ud og jeg købte mig adgang til dette . Jeg fik lavet det første udkast til en hjemmeside og fik nogle billeder på siden . Og efter ferie nummer to til Thailand , kom der flere billeder på . Så kom tur nummer 3 og 4 , og pludselig var mit " web-hotel " , som jo det så flot hedder , fyldt op til randen og jeg måtte finde en løsning på dette . I første omgang købte jeg bare en hjemmeside mere og man kunne så skifte imellem de to hjemmesider og dette fungerede ok i nogle år .

På et tidspunkt fik jeg bygget en " besøgstæller " på hjemmesiden , og pludselig kunne jeg se hvor mange besøgende vi havde på vores hjemmeside og det chokerede mig lidt og jeg var også glad for alle disse besøg . Det fik mig til at tænke tanken om at lave hjemmesien lidt mere " professionel " og til en fest sammen med gamle skolekammerater - mødte jeg Morten Jensen , som jeg gik sammen med - på det der i tidernes morgen hed : " Realskolen " . Han bor nu i Luxenbourg og har et lille firma der laver hjemmesider.

Vi kom selvfølgelig i snak om hjemmesider og han kom med gode ideer og input til hvordan man kunne lave dette . Morten rådede mig til at skippe firmaet " 1-2-3 hjemmeside " og starte med at programmere siden selv.

Pu ha - tænkte jeg , det er da vist noget af en mundfuld , men Morten forsikrede mig om at han nok skulle være support på sidelinien hele vejen frem . Vi blev eninge om at holde kontakten via messenger og på denne måde få et samarbejde igang . Morten lavede opsætning af skabelonen til hjemmesiden og forklarede mig lidt om programmerings-sproget " Joomla " .  Derefter sprang jeg selv på opgaven med at lave resten , selvfølgelig i perioder hjulpet af Morten . Men i dag laver jeg selv det hele og kontakter egentlig kun Morten ved nedbrud og hacker-angreb - som vi desvære har haft et par gange . Jeg besluttede mig straks for at lave hjemmesiden helt om , i forhold til starten og lave den lidt mere som oplysningsside til vore læsere - selvfølgelig stadig sammen med billeder fra vore ferier .

Så derfor har vi så i dag denne hjemmeside , der dagligt besøges af " et pænt antal personer " .  Siden kan læses på 57 forskellige sprog , og vi har gennem tiderne købt mere plads på nettet , da det hele jo pludselig fyldte så meget . 

 

undersdkrift101 

 

 

 

Siden sidst redigeret maj 2018

 ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0230376
I dagI dag17
I gårI går50
Denne månedDenne måned1167
total for hele periodentotal for hele perioden230376
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 6
Gå til toppen