overskrift tur forslag 1

 

Vi er på Ø`en Koh Samui og vi vil gerne komme med et par tur forsalg og vi starter med det første som er : 

 

  

The Jungle Club

 

thailand 2012 278

 

Adresse : Chaweng Noi beach ,  Soi Panyadee , Koh Samui , Suratthani, 84320

Telefon : +66 81 895 23 27

2013 0242

 

 

2013 0240

 

Jungle Club beskrives ofte som en af ​​Samui's bedst bevarede hemmeligheder , men en oplevelse du ikke må gå glip af !

Og der der nok lidt om det med hemmeligheden . Jungle Club ligger helt oppe i bjergene og bare det at komme derop , kan være en oplevelse i sig selv . Vi var der første gang i år 2012 og dengang var der ingen der vidste hvor det lå - men vi ringede derop og de kom ned til vores hotel og hentede os - og de kørte os også tilbage igen til vores hotel .

Men det er lidt anderledes i dag - de lokale taxa-chauffører blev sure over at man fra Jungle Club hentede folk rundt omkring på Koh Samui og kørte dem tilbage igen , efter besøge oppe i bjergene . Derfor blev der lavet en ændring på dette .

Opkørslen til Jungle Club ligger i nærheden af Chaweng by og det du skal gøre er at tage en taxa / grisebil hen til vejen der går op til Jungle Club . Herfra ringer du op til restauranten og de kommer ned og henter dig med deres off-roader ( telefonnummer står på et skilt ved vejen derop til ) . Og de kører dig også ned til vejen igen efter besøget deroppe . Du må aldrig forsøge at gå derop .... Du dør af varme og væskemangel ..... der er simpelthen så stejle veje derop 427 .

Og hvad er så Jungle Club ?

Det er simpelthen et  " Paradis På Jorden " . Helt oppe i bjergene ligger denne skønne plet og der er musestille heroppe - da man jo ikke kan høre trafikstøj nogle steder fra . Jungle Club består af nogle hytter som lejes ud - en restaurant helt ud til bjergsiden og en swimmingpool . Man skal dog lige tænke sig om inden man lejer hytte heroppe , for hver gang du skal noget , skal du altså ned af bjergvejen og op igen senere . Men det er et godt sted for dem der gerne vil være der nogle dage og bare slappe helt af . 

 

Frokost

 

Det vi vil anbefale dig at gøre , er at tage derop lige før frokosttid og så spise din frokost deroppe og nyde udsigten . Og der skal være frokosten , for når det bliver aften er der jo totalt mørke og du kan ikke nyde udsigten . Efter frokosten kan du gå lidt omkring i nærområdet deroppe og kigge lidt , eller du kan hoppe i poolen deroppe . Efter 2-3 eller 4 timer kan du så bede om at blive kørt ned til vejen igen .

Det er en fantastisk tur - men det er ikke en tur vi kan kombinere med andre ting , da du selv skal finde transport mulighed igen , når du kommer ned til vejen . Herfra anbefaler vi at man tager en grisebil til sit hotel igen . De kommer jævnligt forbi .

Tag denne tur som nævnt lige før frokost og kom tilbage til dit hotel igen midt på eftemiddaggen  - så kan du også lige nå stranden inden det bliver mørkt .   

 

 

 

analog clock face

Ovennævnte var et forslag til en lille udflugt der tager omkring 3-4 timer . Dette var bare en idè . 

 

 

Siden sidst redigeret januar 2018


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0249431
I dagI dag1
I gårI går82
Denne månedDenne måned83
total for hele periodentotal for hele perioden249431
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 3
Gå til toppen