overskrift tur forslag 1

 

Vi er på Ø`en Koh Samui og vi vil gerne komme med et par tur forsalg og vi starter med det første som er: 

 

  

The Jungle Club

 

thailand 2012 278

 

Adresse : Chaweng Noi beach ,  Soi Panyadee , Koh Samui , Suratthani, 84320

Telefon : +66 81 895 23 27

2013 0242

 

 

2013 0240

 

Jungle Club beskrives ofte som en af ​​Samui's bedst bevarede hemmeligheder, men en oplevelse du ikke må gå glip af !

Og der der nok lidt om det med hemmeligheden. Jungle Club ligger helt oppe i bjergene og bare det at komme derop, kan være en oplevelse i sig selv. Vi var der første gang i år 2012 og dengang var der ingen der vidste hvor det lå - men vi ringede derop og de kom ned til vores hotel og hentede os - og de kørte os også tilbage igen til vores hotel.

Men det er lidt anderledes i dag - de lokale taxa-chauffører blev sure over at man fra Jungle Club hentede folk rundt omkring på Koh Samui og kørte dem tilbage igen, efter besøge oppe i bjergene. Derfor blev der lavet en ændring på dette.

Opkørslen til Jungle Club ligger i nærheden af Chaweng by og det du skal gøre er at tage en taxa/grisebil hen til vejen der går op til Jungle Club. Herfra ringer du op til restauranten og de kommer ned og henter dig med deres off-roader (telefonnummer står på et skilt ved vejen derop til). Og de kører dig også ned til vejen igen efter besøget deroppe. Du må aldrig forsøge at gå derop .... Du dør af varme og væskemangel ..... der er simpelthen så stejle veje derop 427 .

Og hvad er så Jungle Club ?

Det er simpelthen et "Paradis På Jorden". Helt oppe i bjergene ligger denne skønne plet og der er musestille heroppe - da man jo ikke kan høre trafikstøj nogle steder fra . Jungle Club består af nogle hytter som lejes ud - en restaurant helt ud til bjergsiden og en swimmingpool . Man skal dog lige tænke sig om inden man lejer hytte heroppe, for hver gang du skal noget, skal du altså ned af bjergvejen og op igen senere. Men det er et godt sted for dem der gerne vil være der nogle dage og bare slappe helt af. 

 

Frokost

 

Det vi vil anbefale dig at gøre, er at tage derop lige før frokosttid og så spise din frokost deroppe og nyde udsigten. Og der skal være frokosten, for når det bliver aften er der jo totalt mørke og du kan ikke nyde udsigten. Efter frokosten kan du gå lidt omkring i nærområdet deroppe og kigge lidt, eller du kan hoppe i poolen deroppe. Efter 2-3 eller 4 timer kan du så bede om at blive kørt ned til vejen igen.

Det er en fantastisk tur - men det er ikke en tur vi kan kombinere med andre ting, da du selv skal finde transport mulighed igen, når du kommer ned til vejen. Herfra anbefaler vi at man tager en grisebil til sit hotel igen. De kommer jævnligt forbi.

Tag denne tur som nævnt lige før frokost og kom tilbage til dit hotel igen midt på eftemiddaggen  - så kan du også lige nå stranden inden det bliver mørkt.

Efter år 2019 er det nu muligt at køre i Taxa/grisebil helt derop.   

 

 

analog clock face

Ovennævnte var et forslag til en lille udflugt der tager omkring 3-4 timer. Dette var bare en idè . 

 

 

Siden sidst redigeret januar 2023


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0255354
I dagI dag21
I gårI går32
Denne månedDenne måned1075
total for hele periodentotal for hele perioden255354
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 5
Gå til toppen