Oplevelser ved Mae Hong Son

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden, som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter, som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider, hvor de naturligt hører hjemme. Her er vi altså kommet til Phattalung og du kan her se hvad du kan opleve i Phattalung og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder, så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Phattalung og under disse kommer udflugtsmulighederne. 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Phattalung er en provins i det sydlige Thailand.

Areal : 3.424  km²
 
Befolkningsantal : 525.044 (2018)
 
Phatthalung er en af ​​de sydlige provinser i Thailand. Nabolande provinser er Nakhon Si Thammarat, Songkhla, Satun og Trang. 
 
Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet . Thailand har lige omkring 41.000 templer - så dem har vi opgivet at beskrive .... men måske der kommer et par stykker undervejs .  
 
 
 
cirkler2
 
 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Lad os starte med National Parkerne i Phattalung - så er vi ligesom kommet i gang. Phattalung har en Nationalpark. Nationalparker er en fortrinlig måde at udforske Thailands natur på med vandrestier, der fører dig til smukke vandfald og fantastiske udsigtspunkter over jungleklædte bjerge og dale. Der er også mulighed for at overnatte i nationalparkerne.

Der er jo ingen grund til at opfinde " den dybe tallerken "når den er opfundet. Vi lavede for et stykke tid siden et helt afsnit omkring National Parker i Thailand og det var faktisk et stort stykke arbejde. Vi vil derfor ikke skrive om disse parker igen - men blot henvise til dette afsnit. Vi nævner navnene på parkerne og viser link til disse.

For at komme til afsnittet skal du klikke her : National Parker i Syd Thailand

Derefter ruller du ned på siden og finder følgende park:

 

 

04   Khao Khao Pu   Khao Ya

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Hot Well ligger i området Khao Chaison og kaldes af landsbyboerne en hellig brønd. Skulpturerne af Ta San og Yai Sun foran den varme brønd menes at være ejerne af den varme brønd. Temperaturen i den varme brønd er omkring 60 grader Celsius. Dets mineralvand kan behandle symptomer på nogle sygdomme: såsom hudsygdomme, slagtilfælde, muskelsmerter osv. Der er mulighed for at bade i det fri og i private rum til badning eller iblødsætning i varmt vand for besøgende. 

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1

 

Dette marked er beliggende i Kwanjai Bamboo Garden, der tilhører Khun Kwanjai. Haven har længe været et sted for dyrkning og forplantning af bambusarter, fremstilling af bambuskul og fungerer som et læringscenter. Det er blevet udviklet som en turistattraktion siden slutningen af ​​januar 2017 med samarbejde fra Kwanjai Bamboo Garden og Phatthalung “Kin Di Mi Suk (Eat and Live Well)” Network, under konceptet “Im Kai Bai Chai Suk Yu Thi Pho (fuld mave, godt humør, lykke behøver ikke mere ".

Området er opdelt i 5 zoner :

1. Talat Pa Phai Sang Suk Zone.

2. Afslappende Zone, Kids Zone.

3. Kwanjai Bamboo Garden's Learning Zone .

4. Shady Bamboo Forest Green Market, hvor landsbyboerne bringer lokal mad og desserter, der sjældent findes.

5. Friske grøntsager og frugter og håndlavede produkter til salg til billige priser.

 

Markedet er åbent på lørdage fra kl.9.00 til 17.00

 

Adresse: Khuan Khanun, Khuan Khanun District, Phatthalung 93110, Thailand

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Thale Noi Waterbird Park er en omfattende sø på østkysten af ​​det sydlige Thailand, som man nemt kan nå fra Trang eller Hat Yai. Derfra kan du se forskellige typer vandplanter, fugle og flokke af vandbøfler. I januar og februar er de måneder, hvor tusindvis af fugle fra nord kommer til Thale Noi for at tilbringe lidt tid der.

 Adresse : Thale Noi, Khuan Khanun District, Phatthalung 93150, Thailand

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1

 

Den mest dramatiske af Phattalungs mange kalkstens-bjerge, Khao Ok Thalu, ligner en kæmpe hajfinne af sten, der stikker ud fra en junglebeklædt krop. En gabende sprække nær den ca. 250 meter høje top er højdepunktet, mens et andet spor fyldt med animerede hinduistiske / buddhistiske statuer er også værd at bruge tid på .Medbring vand og spis en morgenmad i plusstørrelse - du har brug for energien.

Khao Ok Thalu hæver sig to kilometer nordøst for togstationen og vises på Phattalungs baggrunds-billede og kan ses fra hele byen. Det er det største af flere kalkstens-udskæringer, der findes på denne side af byen.

Der er to sæt cementtrapper op ad bjerget : de ældre og lettere trin at gå på er til højre, hvis du vender mod bjerget, og de fører lige op til toppen, mens de nyere trapper er markeret med et par trehovedede naga statuer til venstre og fører dig snoende igennem et skovkloster, før du slutter ved en meditationsheritage for buddhistiske nonner. Mange besøgende går den direkte vej op til toppen, men vi anbefaler også det mindre krævende tempelspor.

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Buddha-statue  på vej op .

Statuer, stående på den nederste del af stien mof toppen, inkluderer en buttet lilla Ganesha, en firesidet Brahma ved siden af ​​en smaragdgrøn Vishnu,  og mange forskellige Buddha-statuer, der står i mange  forskellige stillinger. Den største Buddha, der sidder i den afdæmpende Mara-kropsholdning med en safranfarve, står højt oven på en bjergtop og kan ses fra jorden.

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Derefter kommer en nybygget beton-meditationshal med en stor statue, der ser malplaceret ud her, byggematerialer blev ført op ad bjerget ved hjælp af et "pully-system" med vogne fastgjort til ståltove. Inde sidder en mediterende Buddha i kinesisk stil præget af en svastika, et gammelt indisk symbol, der i Mahayana buddhisme repræsenterer Buddhas fredfyldte sind (og ikke har noget at gøre med nazister). Længere op ad stien er to pagoder i kinesisk stil forbundet med et billede af Kuan Yin med 13 hoveder og over 200 hænder.

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Den store Buddha "vender sig mod dig "

På vej mod toppen ses denne Buddha ......

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

I alt 1.500 trin på vej mod toppen  - Pyha !!

For enden af trappen - mod toppen kulminerer trinnene ved en bred murstenplatform, der ligger ved siden af ​​"kronen" på Khao Ok Thalu: et massivt hul i klippen, der giver dig mulighed for at se tilbage til den fjerne jord på den sydlige side af bjerget. Når man ser tilbage mod øst, kan man se Songkhla-søen gennem huller i grenene. Der er også et lille gyldent Buddha-billede ved foden af ​​en klippe, der når helt op til toppen, hvilket er umuligt at nå "uden vinger".  

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Sandsynligvis godt, at stedet her er indhegnet

Ved siden af ​​det kæmpe hul er der et højt kæde-hegn, der er fantastisk til sikkerhed, men ikke så godt til fotografering. Hold øje med børn alligevel, da den vestlige side af platformen ikke har et gelænder, og et fald derfra ville ikke være smukt. Selvom det ser ud til at være et godt sted for det, er klatring ikke uden risiko her på Khao Ok Thalu.

 

Data:
 
Højde over havets overflade :177 m
Relativ højde : 148 m
Bjergkæde : Tenasserim Hills
 
 
 
cirkler2
 
 
 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Slap af i det varme vand i disse termiske kilder, der findes i landsbyen Khao Chai Son, ca. 20 km nord for byen. Dette er et godt sted at slappe af fra sightseeing og nyde det frodige junglelandskab i Phattalung-området.
 

Khao Chai Son Hot Spring ligger ved foden af ​​Chai Son Hill. Der er et tempel der. På den anden side af bjerget en kølig strøm under bjerget og er et perfekt sted at slappe af. 

Adresse : Khao Chaison, Khao Chaison District, Phatthalung 93130, Thailand
 
 
cirkler2
 
 
 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 
1Dette tempel ligger på motorvej nr. 222 ca. 6 kilometer før det når Khong Chiam-distriktet. Templet blev bygget i 1978 af Luang Pu Kam Khaning Chula Mani og var hans bopæl og meditationssted i hans levetid. På trods af at han døde for mange år siden , forbliver hans krop i perfekt stand . Langs ruten til templet er der mange naturskønne steder for besøgende at beundre skønheden i Mekong-floden og den laotiske grænse.
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
 

Dagligt fra 8.30-16.30 

 

Adresse : Khao Chaison, Khao Chaison District, Phatthalung 93130, Thailand

 

cirkler2

 

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Siden sidst opdateret januar 2023

 

 


 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0255354
I dagI dag21
I gårI går32
Denne månedDenne måned1075
total for hele periodentotal for hele perioden255354
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 4
Gå til toppen