Oplevelser ved Mae Hong Son

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Prachuaep Khiri Khan og du kan her se hvad du kan opleve i Prachuaep Khiri Khan og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Prachuaep Khiri Khan og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Prachuaep Kriri Khan er en provins i det vestlige Thailand .

Areal : 16.492  km²
 
Befolkningsantal : 548.815 ( 2018 )
 
Prachuap Khiri Khan er en kystprovins indeholdt mellem Den Thailandske Golf mod øst og Myanmar mod Vesten. Provinsens største turistmål er kystbyen Hua Hin, cirka 3 timers kørsel fra Bangkok.
Hovedstaden i provinsen, også kaldet Prachuap Khiri Khan, er en lille afslappet fiskerihavn omkring 80 kilometer syd for Hua Hin. Lige syd for Prachuap Khiri Khan by er Thailands smaleste punkt, lidt over 10 kilometer bredt fra Golfen til det nærliggende Myanmar.
 
Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet . Thailand har lige omkring 41.000 templer - så dem har vi opgivet at beskrive .... men måske der kommer et par stykker undervejs  .  
 
 
 
cirkler2
 
 

I denne provins har vi også Hua Hin og da det er et populært feriested - vil vi gøre lidt mere ud af området her , og der vil komme en del om HUA HIN området.

Alle de nævnte udflugtsmål kommer i vilkårlig rækkefølge .

 

 
vejret
 
 
 
Annual Weather Chart Gulf of Thailand
 
 
 

Hua Hin får væsentlig mindre regn end mange andre feriesteder i Thailand, og det gør byen til et godt sted at besøge i sommermånederne . Fra december til april er der solrigt vejr , men i maj begynder regnsæsonen så småt . Som nævnt regner det ikke så voldsomt som andre steder , men byger , som af og til er kraftige , forekommer selvfølgelig i den våde periode . Der er ikke så store udsving i hotelpriserne i Hua Hin i forhold til andre steder , hvor man har en decideret regntid.

Højsæson: November/december til marts/april – mest tørt og temperaturer på ca. 29° -32° C, dog varmere i marts og april


Mellemsæson: Maj til oktober – regn må forventes. Ofte som eftermiddagsbyger. Temperaturer omkring 30° C.

 

 

cirkler2
 
 
 
Hua Hin banegaardHua Hins Banegaard 03
 

1Hua Hin´s banegård , er én af de ældste jernbanestationer i  Thailand.

Banegården er, for både Thailændere og udlændinge, et yndet sted at tage billeder, og på den modsatte side af perronen findes et gammel damplokomotiv på et sidespor. Det royale venteværelse eller den lille pavilion bygget Thailandsk arkitekturstil i samme farve som togstationen , blev bygget for at byde kongen og den royale familie velkommen , når de besøgte Hua Hin med toget.cirkler2Abebjergetabebjerget1


2Som altid er det jo dejligt at gå på stranden og det er ikke anderledes i Hua Hin . Hvis du går i retning mod syd kommer du til Khao Takiap eller " abebjerget " som det også kaldes . På toppen af bjerget ligger et tempel , hvis du vil besøge dette , så husk at have " passende påklædning på " , når du besøger dette . Aberne som bor rundt omkring på bjerget venter på at blive fodret med bananer og nødder.

Når du besøger abebjerget , så pas godt på dit kamera og andre løse ting som du ikke gerne vil miste , da aberne er meget pilfingrede . Pas også på ikke at blive bidt af aberne - det kan ske hvis de bliver drillet eller ikke får mad . 
Ved foden af bjerget ligger der nogle små restauranter som serverer diverse seafood . Længst nede , ved den del som hedder Takiab , finder du et lille tempel og en 20 meter høj stående buddha.

cirkler2

Plearn Village

Plearn Wan

3At gå gennem denne landsby beliggende på Petchkasem Road mellem Soi Hua Hin 30 og 40 , er som at træde tilbage i tiden . En nostalgisk tidskapsel , der giver de besøgende et glimt af badebyens gode gamle dage .

En fantastisk tur for hele familien, det hele er som " et levende museum ... ikke bare enestående arkitektur , men et sted med livlige minder . I Plearn Wan  Village tænker vi tilbage til stedet - i tiden tidligere og efterligner denne periode i folks livsstil , i mad , drikke , arkitektur , sprog osv . "

Et to-etagers trækompleks af stiliserede gammeldags shophouses , der minder om dem , der består af de thailandsk-kinesiske kvarterer i Bangkok og Hua Hin , og som omfatter butikker og caféer, der har en række vintagevarer , retro mode og legetøj og hjem- lavet mad og is .

En café sælger kaffe friskbrygget i traditionel thailandsk stil , mens en anden sælger tilbyder mini sprøde pandekager fyldt med ristet kokos , sød majs , taro , kokosmarmelade . Børn samles rundt om en mand , der laver lokalt slik i små dyr . En musikforretning tilbyder LP-optegnelser fra crooners fra 50'erne og 60'erne . Et apotek viser urter, rødder og andre koger, der engang blev givet af bedstemødre til at behandle de syge . Der er endda en guldforhandler og en bondebutik.

Du vil ikke blive sulten her , heller ikke med de mange madboder , der byder på alt fra keaw-pla-tha-chaloam ( thailandsk fisk noodle suppe ) , kuay-jub ( stewed nudler med svin og æg ) og phad-Thai-ror-2 ( tilsyneladende den oprindelige phad-Thai ) til pon-kum-wan eller thailandske desserter lavet af gamle opskrifter.

I weekenden er højdepunktet Nang Klang Plaeng , den udendørs biograf , der viser gamle klassikere . Det er så nemt at miste alle følelser af tid i Plearn Wan Village , når du går ud gennem de forskellige døre , som trækker dig tilbage til virkeligheden .


Åbningstider: 10:00 – 24:00


Adresse: Petchkasem Road, mellem soi 38 & soi 40.cirkler2

  Hua Hin Vineryardhua hin hills vineyard directions2

3Ikke mange folk ville forvente at finde en vingård i Thailand , men Thai vine er ved at blive mere og mere meget populære . Du kan besøge vingården og få information omkring vingården samt en rundtur til fods , men som den eneste vingård tilbyder Hua Hin Hills Vinyard også en tur rundt på elefantryg .

Vinegården er åben fra 10.00 til 18.00

Restauranten er åben fra 11.00 til 17.30cirkler2

 Wat Huay Mongkolwat huay mongkol 800x600

3Opførelsen at templet Wat Huay Mongkol blev bestilt af dronning Sirikit . Templet er til ære for  den legendariske munk Luang Phor Thuad , som kom fra det sydlige Thailand . Luang Phor Thuad blev berømt for at være oplyst , vis og for at udføre mirakler . Mange Thaier tror , at de amuletter skabt i hans billede garanterer sikkerhed i nødsituationer . Det parklignende område , tiltrækker et stort antal besøgende , især Thailandske turister over ferier og weekender.cirkler2

 Hua Hin Floating MarkettFloating market1

3Hua Hin Sam Phan Nam Floating Market - er et stort flydende marked , der dækker et område på over 16 hektar . Markedsets arkitektoniske træk er " hentet " fra flere historiske steder i Hua Hin , der enten blev bygget eller renoveret under kong Rama VI's regeringstid ( 1910-1925 ) , herunder Mrigadayavan Palace og Hua Hin Railway Station.

På Sam Phan Nam Floating Market finder man 193 butikker af forskellig art og 40 butikker, der faktisk er på bådene , spm sælger lokal mad , håndlavede produkter og souvenirs.

Du kan slentre gennem hjertet af det flydende marked til fods , sejle med båd eller endda tage en pedalo ( Se billede ) . pedalo1Alternativt har du også mulighed for at tur på det flydende marked på en miniature jernbane.

Sam Phan Hua Hin Floating Market har over 1.000 parkeringspladser, så der er ingen grund til at bekymre sig om parkering !

Det flydende marked er beliggende i Soi Hua Hin 112 ,  en kort afstand fra togstationen i byen .

Åbningstider : Dagligt fra kl. 10:00. - 23:00cirkler2Hua Hin Night bazaarHua Hin Night Bazaar1

3Et af det bedst kendte markeder i Hua Hin er bestemt Hua Hin natmarked . Dette er et sted som man absolut må besøge hvis man er i området . Det ligger i centrum af byen og løber op fra Petchkasem Road til jernbanen og åbner fra omkring klokken 18.00.

De fleste boder begynder at lukke ned på ca. 23.00 , men nogle boder som sælger mad .....fortsætter indtil daggry.

Markedet er meget fascinerende og giver dig indsigt i den måde det thailandske folk kan lide at leve på . Man finder utallige forretninger, der sælger lækker mad , der er frisklavet og serveres til dig inden for få minutter .

Tag også et kig bag boderne på fortovene , fordi her er der også masser af restauranter. Bortset fra mad , vil du kunne opleve et overvældende udvalg af lokale håndværk , souvenirs og tøj .

Nattemarkedet kan blive meget varmt og der er travlt i weekenderne , så tag dig god tid her. Priserne kan også være lidt dyrere end andre markeder i Hua Hin , men der er stadigvæk mulighed for at lave en god handel .cirkler2

overskrift Damnoen floating market

damnoen market

3Damnoen Saduak er nok det mest populære flydende marked i Thailand . Det er fantastisk til fotomuligheder, og det rigtige sted som kan give dig et indblik i , hvad hvad de lokale sælger af mad og grøntsager . Tag endelig dertil tidlig om morgenen for at undgå varmen midt på dagen , men også for at se markedet i fuld aktivitet . De fleste turister der kommer til Thailand , ønsker at besøge et flydende marked , og mange af dem ender her , men lad dig ikke skræmme af dette .... du vil her få den " ægte oplevelse "  af et flydende marked . Selvfølgelig vil man her også finde mange varer , som også sælges på de obligatoriake markeder rundt omkring i Thailand , men går du forbi disse boder kommer du til en masse fødevare sælgere , som ikke bare giver fantastiske muligheder for flotte billeder , men også tilbyder et hav af smagsprøver , lige fra frisklavede kokuspandekager til bådnudler i smagfuld bouilon .

Afsæt god tid til at gå rundt på markedet . Damnoen Saduak Floating Market er det mest populære marked af èn simpel grund : Du er garanteret den ægte flydende markedsoplevelse !! 

Markedet ligger lidt over en god times kørsel udenfor udenfor Hua Hin , og den nemmeste måde at komme dertil er at deltage i en tur sammen med andre .cirkler2overskrift Damnoen floating market

overskrift Damnoen floating market

 

3Den storslåede Phraya Nakhon Cave er et af de mest mystiske og mystiske vartegn i Thailand , men kun få rejsende får mulighed for at tage et billede af det . Årsagen er enkel : denne guld- og grønne pavillon er skjult inde i en svær at nå vej til grotten , og kun en håndfuld dedikerede besøgende vil gøre en indsats for at besøge den . De, der gør det, belønnes med en fantastisk vision , der ser ud til at være lige ud af en Indiana Jones-film .

Phraya Nakhon Cave ligger i Khao Sam Roi Yot National Park i Prachuap Khiri Khan-provinsen , 45 minutters kørsel syd for Hua Hin . Første skridt til at nå grotten er at køre til den lille landsby Bang Pu , der ligger ved stranden , og derfra beslutte , om du hellere vil leje en båd for at tage dig rundt om kappen til Laem Sala-stranden eller gå en 30-minutters tur over bakken , der fører til den samme Laem Sala strand . Da bådturen kun koster 150 til 200 baht pr. Person , og i betragtning af at du stadig skal klatre 430 m med ujævne og stejle trin , anbefaler vi , at du sparer energi og tager denne korte tur til hulen. Du kan også kombinere en sejltur til hulen med Monkey Island , spørg ved molen.

overskrift Damnoen floating market

Når du har nået stranden , vil du bemærke en stor rustik restaurant , du vil være mere end glad for at bruge på din vej tilbage . Du bliver nødt til at betale et gebyr for nationalparken på 200 baht , og en guide kan blive tildelt dig , da du tilsyneladende ikke kan gå der uden en , og vær ikke overrasket , hvis din guide er en lille 9-årig pige . Fra bunden af ​​trappen er det en seriøs stigning , så medmindre du er fit og vant til trappekørsel , gå langsomt og tag dig tid : 430 meter ser ud til at være et lille stykke på fladt land , men når du klatrer på ujævne glatte trin , viser det sig at være en helt anden historie . Tæt på toppen letter stien gradvist og begynder at gå ned i den første grotte . Forestil dig ikke en mørk skræmmende grotte ,  sollyset kaskerer generøst fra det åbne loft i den første grotte . Denne første grotte ser smuk ud med en naturstenbro kaldet " helvede bro " , men intet forbereder dig til den surrealistiske skønhed i den anden hule, den du virkelig kommer til at se om lidt .

overskrift Damnoen floating market

En kort træsti forbinder de to huler, og endelig er den der : Siden 1890 står Kuha Kharuehat-pavillonen strålende i en solstråle , der falder ned fra et cirkulært hul i hulloftet . Hvis du er heldig at være den eneste besøgende , tilføjer den usædvanlige stilhed webstedets majestæt ... Denne pavillon står på en bakke omgivet af træer og vegetation . Pavillonen blev bygget i slutningen af ​​det 19. århundrede til besøg af kong Chulalongkorn den Store (Rama V). Senere besøgte kong Prajadhipok (Rama VII) og den nuværende konge af Thailand, kong Bhumibol Adulyadej (Rama IX) også grotten.

Når du har taget nok fotos , og dine ben begynder at føle sig mindre rystende , er det tid til at gå tilbage . At gå ned er mindre trættende på en eller anden måde , men pas på de glatte sten ! Stop ved restauranten få nogen nødvendige forfriskninger eller mad . Bemærk : Vi så en meget mager hund i grotte , så hvis du læser dette , så giv ham lidt fra din morgenmad . Vi gav nogle penge til guiderne , så de kan købe stegt ris til den stakkels hund . Bemærk også , at lyset er bedst inden kl. 11 !

Adresse : ถนนรพช. ปข. 4033 สามร้อยยอด(กิ่ง) Sam Roi Yot District, Prachuap Khiri Khan 77120, Thailandcirkler2overskrift hovedstranden i Hua Hin

Hovedstranden i Hua Hin

 

3

Hovedstranden i Hua Hin er mere end 10 kilometer lang og strækker sig hele vejen fra Hua Hin city videre mod syd til " Abebjerget " og området kaldet Khao Takiab . Strandens størrelse gør at det altid er muligt at finde et roligt og fredfyldt sted at nyde solen og det fantastiske dejlige hav i den Thailandske bugt. Langs med stranden er der rig mulighed for at benytte sig af de mange familievenlige aktiviteter såsom ponyridning , surfing og sejlads på bananbåd . Eller hvad med en times dejlig massage direkte på stranden ?
Stranden i Hua Hin er en rigtig dejlig sandstrand og de fleste steder meget børnevenlig med mulighed for at soppe i vandet flere meter ud fra kysten .
De fleste steder langs stranden er det muligt at leje strandstole og parasoller, samt købe mad og drikke i restauranter og mindre boder.
Du kan tage det helt roligt! det er ikke forbudt at opstille strandsenge og solsenge i Hua Hin og der er stadig begge dele OG parasoller på stranden i Hua Hin..
Undtaget er dog om onsdagen hvor stranden skal " hvile "...som militæret har bestemt det. 
Du kan dog stadig uden problemer ligge på stranden og gå i vandet om onsdagen , men dagen er altså beregnet til fred og ro og måske lidt oprydning på stranden.
Militæret har opsat forholdvis strikse regler for, hvem der må sælge og udleje hvad på selv stranden og hvor langt ud stole og parasoller må sættes . Dermed også sagt at de " forretningsdrivende " nu skal have en autorisation for at drive virksomhed på stranden . Hvis du eks. tager til Phuket og Pattaya, så er der visse strækninger på stranden , hvor det er helt forbudt at opsætte strandstole . Endnu ser det ikke ud til at være tilfældet i Hua Hin , om end der måske godt kan være strækninger hvor der ganske enkelt bare ikke er uddelt nogen autorisationer.
cirkler2overskrift Hua Hin City Beach
 
Hovedstranden i Hua Hin 3
 
 
3Den mest benyttede og mest "turistede" strand i Hua Hin , er stranden der ligger i hjertet af Hua Hin city , ganske nær de store populære luksushoteller Sofitel Central Hotel og Hilton , hvis poolområde ligger med trappe lige ned til stranden . Det siges faktisk at bynavnet Hua Hin, som betyder " Sten hoved " , kommer sig af de klippeformationer, som ses i ud for Sofitel Hotel.

Vandet her ved stranden i byen er som oftest ganske roligt og sandet er altid dejligt blødt. Mange turister glæder sig naturligvis over at være tæt på de mange restauranter og shoppingmuligheder som er lige i nærheden. Ved nedgangen til stranden , som ligger i gaden ved Sofitel hotellet , er  der forholdsvis tætpakket med liggestole og parasoller , men går du blot ca. 100 m. længere hen af stranden, så vil det være ret nemt at finde et forholdsvis stille og roligt sted at ligge..

Hvis du gerne vil bo helt ned til denne dejlige strand, og samtidigt være helt i centrum af byen , så kan Hilton være det helt perfekte valg , da hotellet har have og swimmingpool lige ned til stranden.cirkler2overskrift Takiab Beachi Hua Hin
 
Takiab Beach Hua Hin

 
3Takiab Beach ligger ca. 7 km syd for " hoved stranden " inde i byen og på den sydlige side af Khao Takiap " Abebjerget " .
Set i forhold til stranden inde i byen , er her meget mere roligt og stranden er noget bredere , med rigeligt plads til at boltre sig for både børn og voksne.

Vandet på Takiab Beach er dog ikke altid helt så roligt , som det f.eks . er inde i byen , men på Takiab Beach har du både mulighed for at ride på ponyer/heste og leje vandscooter , ligesom det også er muligt at blive trukket i banan efter en speedbåd .

Kommer du inde fra byen så bed evt. din taxichauffør om at sætte dig af ved hotel Blue Wave . Her finder du mange strandsenge med parasoller og flere små spisesteder på stranden . Hvad angår mad og drikkelse er her lidt lavere priser end på stranden i bymidten og leje af en strandseng ligger på omkring 100 THB om dagen .

Blue Wave Hotellet, som ligger helt ud til stranden ved Khao Takiab , er meget benyttet af danske og andre skandinaviske rejsebureauer . Eks. har danske Apollo Rejser , igennem snart 10 år haft gæster boende på dette hotel . Så hvis du søger selskab af landsmænd , så er der her en ret god chance for at møde andre danskere . Særligt i månederne fra december til april er der mange danskere på Takiab Beach .
cirkler2overskrift Sai Noi Beach Hua Hin
 
sai noi beach1
 
 
3Tag en dagstur til den lille strand Had Sai Noi Beach , hvis du gerne vil have fred og ro . Stranden synes endnu rimeligt uopdaget , i hvert fald for de turister som ikke har været i Hua Hin tidligere . Had Sai Noi kan derfor godt betegnes som lidt af en " hemmelighed " for de mere Hua Hin erfarne..

Sai Noi Beach ligger ved Khao Tao ca. 15 km syd for Hua Hin city . Khao Tao er en lille landsby for foden af et bjerg med tempel og buddhastatue på toppen.
På sydsiden af bjerget Khao Tao ligger den lille strand Sai Noi Beach . Stranden er mindre end 1 km lang og vandet bliver rimeligt hurtigt dybt, så her er særligt godt at svømme for voksne . Rejsende med børn bør være påpasselige , da der fra tid til anden , godt kan være rimeligt store bølger i vandet .
Ved stranden er der et par mindre strandrestauranter , som ud over mad og drikke også tilbyder udlejning af strandstole og parasoller , og tilbyder på thaimassage i nærtliggende lokaliteter . Der er også mulighed for at få thaimassage helt nede på stranden , ligesom de allestedsværende strandsælgere også arbejder på Sai Noi Beach . Dog i mindre udstrækning end i selve Hua Hin.

cirkler2overskrift Cha Am Hua Hin

Cha Am Beach

 

3

Denne dejlige autentiske by Cha-Am med dens dejlige strand , ligger ca. 20 km nord for Hua Hin.
Stranden i Cha Am er det helt rette sted at være for dem der elsker diverse former for vandsport som f.eks. vandski, surfing, bananbåde og vandscootere . En tur på cykel eller hest langs den 6 km lange strand, kan også være en oplevelsesrig aktivitet i Cha-am.

For mange er Cha-Am et “must-go” på deres ferie i Hua Hin og nogle beskriver byen som Hua Hin i gamle dage..
 
cirkler2overskrift Khao Kalok Beach

Khao Kalok

 

3

Denne strand ligger lidt længere , ca. 40 km fra Hua Hin..
Denne fredfyldte og smukke strand har flere restauranter og et særligt bjerg med et hul igennem . Stranden har fået sit navn fra netop dette bjerg “ Skull Mountain " , som oversat til dansk betyder " kranie-bjerget " .
Khao Kalok stranden kan til tider blive temmelig overfyldt af lokalbefolkningen , specielt i weekender og ferier , men ellers er her ganske roligt .
 
Området omkring Kalok Beach er pt. under løbende udvikling og en række ferieboligområder er i de senere år begyndt at dukke op med hastig fart . Dette vil i fremtiden uden tvivl tiltrække flere og flere butikker , restauranter og turister til området . Der er idag nogle meget små restauranter på stranden , hvor du kan spise alle former for fisk og skaldyr til lokale priser .cirkler2overskrift Ao Manao Beach
 
Ao Manao Beach
 
3Ao Manao ligger godt nok ca. 1-1,5 times kørsel fra Hua Hin - men hvilken fantastisk oplevelse det dog er . Stranden som er ca. 2 km lang og ligger i en mindre bugt med klippeformationer og bjerge ude i vandet.

Havet bliver langsomt dybt ved Ao Manao og vandet er dejligt azurblåt uden dog at være decideret krystalklart . Grundet bjergene , som ligger i havet ud fra kysten, er det vores oplevelse at der normalt ikke er de store bølger ved stranden.

Ud over den dejlige strand byder Ao Manao også på andre oplevelser så som en 9 hullers golfbane og et møde med aber ved et nærliggende bjerg . Et hotelværelse ved Ao Manao fåes fra ca. 900 THB.
cirkler2

overskrift Damnoen floating market

overskrift Damnoen floating market

 

3Beliggende nær hovedvejen og strandene i Hua Hin , er Vana Nava Water Jungle en fantastisk destination for at opleve sjove og spændende aktiviteter for en dag.

Hvis du vil have en hjerte-pumpende oplevelse , kan du prøve spændende vandrutschebaner som Abyss eller Boomerango . Hvis du små børn med , skal du gå til Rain Fortress for vandrutschebaner og blive gennemblødt af det hældende vand fra vandspanden oven på fæstningen.

Hvis du ønsker at tilbringe en afslappende dag her , kan du gøre det på Coconut Beach , der bor i Cabana eller Beach Hut og få en massage . Her kan du også hoppe i vandet for at nyde kunstige bølger i forskellige størrelser .

 

(Seværdigheder og alders- og vægtgrænse )

1) Afgrund - den største vandrutschebane i Thailand med en gigantisk tragt ( 137 cm i højden eller derover og 12 år eller derover )

2) Boomerango - den længste vandrutschebane ( 179 meter ) i Thailand med en hastighed på maksimalt 45 km i timen ( 122 cm i højden eller derover og 12 år eller derover )

3) Rain Fortress - en familievenlig attraktion med 7 dias og en kæmpe vandspand , der hælder meget vand hvert 5. minut ( op til 136 kg i vægt )

4) AquaCourse - du vil blive fanget i et reb af sikkerhed for at gå gennem forskellige forhindringer ( 122 cm i højden eller derover og op til 136 kg i vægt)

5) Coconut Beach - 1600 kvadratmeter stor bølgebassin med et ægte sandstrandområde , Cabana og Beach Hut i nærheden ( 91 cm i højden eller derover )

6) Vana Nava Falls - det højeste kunstige vandfald ( 31 meter højt )

7) Lazy River - flyd på en 345 meter lang flod og tur rundt i vandlandet

 
Adresse :129/99 หมู่บ้านหนองแก, Nong Kae, Hua Hin District, Prachuap Khiri Khan 77110, Thailand
 
cirkler2

overskrift Damnoen floating market

overskrift Damnoen floating market

3 Se over 90 billeder samling af For Art's Sake Museum . Udforsk det to-etagers museum, der ikke kun indeholder vægmalerier, men også 4D-kunstværker. Posèr med de fantastiske 4D-kunstværker af thailandske kunstnere .

Vi har set tilsvarende steder andre steder i Thailand og det er virkelig en oplevelse !!

 
Adresse: Petchkasem Rd, Hua Hin, Hua Hin District, Chang Wat Prachuap Khiri Khan 77110, Thailand
cirkler2overskrift Damnoen floating market

overskrift Damnoen floating market

3Market Village har en udendørs plads og tre etager af butikker , restauranter , en food afdeling , underholdningssteder og en multi-screen Major Cineplex . Udvalget af butikker dækker både mærkevarer og ikke mærkevarer . Centrets lyse , luftige interiør med brede gange og stort ovenlys sikrer en behagelig spadseretur .

Dette moderne livsstils-indkøbscenter beliggende på Phetkasem Road er Hua Hin's første store shoppingcenter og underholdningskompleks . Det har en bygning med aircondition og en overdækket udendørs zone til hjemsted for aktiviteter og markeds-sælgere . Der er en god blanding af butikker, der sælger tøj , modetilbehør , sportstøj , sko, bøger og elektroniske gadgets . Udendørsmarkedet har en imponerende samling af lokale souvenirs og håndværk . Derudover tilbyder de to " kædebutikker "  - Tesco-Lotus og HomePro - et stort udvalg af varer til rimelige priser og tilbehør til hjemmet .
 
Bortset fra shopping er der andre gode grunde til at gå ned her , nemlig Multiplex Cinema og food hall . På tredje sal er Major Cineplex den eneste high-tech biograf i Hua Hin . Det tilbyder engelsksprogede blockbuster-film såvel som thailandske sprog , nogle af dem med undertekster . Der er også et omfattende udvalg af fastfood-forretninger, caféer og restauranter, der tilbyder thailandske og internationale retter.
 
Adresse : 234/1 Petchkasem Rd, Hua Hin, Hua Hin District, Prachuap Khiri Khan 77110, Thailand
cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Vi skal også lige nævne National Parkerne i Prachuaep Khiri Khan - så er vi ligesom kommet i gang . Prachuaep Khiri Khan har to Nationalparker . Nationalparker er en fortrinlig måde at udforske Thailands natur på med vandrestier, der fører dig til smukke vandfald og fantastiske udsigtspunkter over jungleklædte bjerge og dale. Der er også mulighed for at overnatte i nationalparkerne.

Der er jo ingen grund til at opfinde " den dybe tallerken " når den er opfundet . Vi lavede for et stykke tid siden et helt afsnit omkring National Parker i Thailand og det var faktisk et stort stykke arbejde . Vi vil derfor ikke skrive om disse parker igen - men blot henvise til dette afsnit . Vi nævner navnene på parkerne og viser link til disse .

For at komme til afsnittet skal du klikke her : National Parker i Syd Thailand

Derefter ruller du ned på siden og finder følgende park :

 

17   Kui Buri

 

18   Namtok Huai Yang

 

 

cirkler2

 

 

overskrift Damnoen floating market

overskrift Damnoen floating market

1Chopsticks Hill (Khao Takiab) er et yndlingssted måske ikke mest p.g.a. denne Buddha men også p.g.a. aberne som er her . Tidligere syntes aberne at være lige øverst på bjerget omkring bunden af ​​tempelområdet , men nu er der grupper af dem hele vejen rundt og ned ad bakken næsten til fiskerbådsområdet. Så " spisepinde bakken " er ganske interessant. Og i " bunden " af bakken er spisestederne nær fiskerbådene meget rimelige sammenlignet med f.eks. Nattemarkedet i Hua Hin . 

 

cirkler2

 

 

overskrift Damnoen floating market

overskrift Damnoen floating market

1Vil du prøve noget ret unikt, når du rejser til Hua Hin , så tag en smut-tur til Koh Talu .  Der hersker en form for øde ø-stemning på Koh Talu , og øen er da også sparsomt beboet, idet her kun er et enkelt øko-resort , der huser alle de gæster, der rejser hertil . Øen ligger en kort sejltur på ca. 20 minutter fra Hua Hin , og derfor besøges den ofte af snorkelglade turister på dagsture. Men hen på eftermiddagen fordufter de sidste både, og øen er igen ene og alene for de gæster, der holder ferie på øens eneste resort. 

Hovedattraktionen på Koh Talu er snorkling og dykning . Fisk og andet godt fra havet folder sig flot ud , bare 5-10 minutters sejlads fra kysten, og som gæst på resortet får du to gange dagligt mulighed for at hoppe på hotellets speedbåd , som sejler dig til øens bedste snorkelspots . Når livet ikke leves i vandet, leves det måske på vandet i en kajak, som er til fri afbenyttelse for hotellets gæster, eller måske du søger ind i skyggen under de grønne beplantning, der dækker øens midte, som byder på hyggelige små vandreruter.

Øko-resortet har et stærkt fokus på at bevare den smukke natur og dyrelivet på øen, og således arbejdes der også på bevarelse af havskildpadder, ligesom hotellets ansatte også gerne introducerer dig til dyrelivet på øen. Koh Talu er alt, hvad en lille paradis-ø bør være – og bedst af alt er der en god chance for, at den bliver ved med at være det.

 

cirkler2

 

 

overskrift Damnoen floating market

overskrift Damnoen floating market

1Soi Bintabaht Walking Street ligger i Hua Hin . Det er ikke nemt at finde ret mange oplysninger om denne gade , men mon ikke det fleste kender en gade som denne  - så er det ikke bare en gade man " lige går igennem " . Nogen gange kan man dog være heldig også at finde gode spisesteder i sådanne gader .... men lad dette komme an på en prøve . 

 

cirkler2

 

 

overskrift Damnoen floating market

 

 

Siden sidst opdateret marts 2021ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0242683
I dagI dag45
I gårI går44
Denne månedDenne måned439
total for hele periodentotal for hele perioden242683
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 2
Gå til toppen