Oplevelser ved Mae Hong Son

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Samut Prakan og du kan her se hvad du kan opleve i Samut Prakan. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Samut Prakan og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Samut Prakan er en provins i det centrale Thailand .

Areal : 1.004  km²
 
Befolkningsantal : 1.345.000 ( 2018 )
Samut Prakan eller Samutprakarn er en af ​​de centrale provinser i Thailand, oprettet ved lov om oprettelse af Changwat Samut Prakan, Changwat Nonthaburi, Changwat Samut Sakhon og Changwat Nakhon Nayok, buddhistisk æra 2489, der trådte i kraft 9. maj 1946. 
Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet . Thailand har lige omkring 41.000 templer - så dem har vi opgivet at beskrive .... men måske der kommer et par stykker undervejs  .  
 
 
 
cirkler2
 
 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Muangboran , også kendt som Ancient City og Ancient Siam , er en turistpark og museum spredt over to hundrede hektar . Det ligger ved bredden af Bangkok Bay . Formet ligesom Thailand er parken en genskabelse af det gamle liv og tider i det gamle Siam . Parken er enorm , så du kan gå rundt i parken , cykle eller leje en golfvogn . Parken indeholder 116 eksempler på berømte bygninger , monumenter og andre fantastiske eksempler på thailandsk arkitektur fra hele landet . Nogle af bygningerne er i replikker i livsstørrelse af eksisterende eller tidligere steder , mens andre er nedskaleret . Storslåede springvand , gyldne stupaer og storslåede pavilloner sidder blandt skovklædte omgivelser komplet med trofaste gengivelser af landsbyer fra hele den thailandske historie . 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Mange kongeriger er rejst og faldet i det land , der nu kaldes Thailand, og hver periode er nøjagtigt repræsenteret i det antikke Siam , fra forhistorisk tid gennem hver bølge af thailandsk udvikling , lige op i Rattanakosin-perioden .Der er fremragende replikaer af fortabte templer og monumenter som Khao Phra Viharn , Phnom Rung (fra Khmer-æraen) og Wat Mahathat fra Sukhotai-perioden. Vær vidne til, hvordan Ayutthayas store palads (originalen blev ødelagt i 1767). Mange andre bygninger, der ikke længere står, er trofast genskabt i den antikke by.

Oplevelser ved Mae Hong Son

Det er umuligt at se alle regionerne i Thailand på en enkelt tur, men ikke i Muang Boran . Den indeholder fem områder, der replikerer Thailands fem regioner - øst, syd, central, nord og nordøst . I hver region finder du replikaer af berømte paladser, bygninger og monumenter. Imponerende haver komplet med statuer og vandfald, der skildrer forskellige perioder i thailandsk historie, bugner overalt omkring dig. Du kan gå rundt i det gamle købstadsområde og se gamle butikker og møbler og derefter besøge det flydende marked for at få et glimt af den kommercielle fortid i Siam . Du får også se trofaste genskabelser af thailandske landsbyer komplet med alt, hvad der er involveret i det daglige landsbyliv. Du kan gå ind i genskabelser af templer komplet med skinnende dekorationer og statuer og artefakter. Oplysninger om alt er let tilgængelige på den fremragende skiltning overalt i parken, men din guide vil kunne tilbyde dig så meget mere detaljer. At have din egen guide til at tale med dig om alt, hvad du ser i parken, gør dit besøg i Muangboran lettere og mere underholdende.Ancient Siam er en bred og åben park, og du kan vandre frit uden folkemængderne, der er en del af at besøge andre turistattraktioner i Thailand. Der er meget sjældent køer, hvilket gør Muangboran til en god pusterum fra stress og jag i det centrale Bangkok. Mad og drikke er tilgængelig overalt i parken, selvom sælgerne er centreret om det flydende marked, hvor du finder nogle markedssælgere, der sælger frugt og grønt fra deres små både, når de flyder forbi.

Oplevelser ved Mae Hong Son

Eksperter fra Nationalmuseet hjalp med konstruktionen af ​​replikerne for at sikre, at de er historisk nøjagtige. Særlige udstillinger at passe på inkluderer reproduktion af Phimai Sanctuary i Nakhon Ratchasima og replika af Wat Khao Phra Viharn ved den cambodjanske grænse. Juvelen i parkens krone er den smukt slående og fejende arkitektur i genproduktionen af ​​Sanphet Prasat-paladset (Det store palads i Ayuthaya).

Ancient Siam blev skabt af Lek Viriyaphant, en thailandsk forretningsmand, der heldigvis besluttede ikke at bygge en golfbane, men i stedet valgte at bygge en herlig og fredfyldt hyldest til Thailands historie. Han grundlagde også det fremragende Erawan Museum tæt ved.

Ancient Siam er åbent dagligt fra 9 til 19. Adgangsgebyret varierer afhængigt af tidspunktet på dagen, du vil besøge. Sen eftermiddag er billigere.

Fra kl. 9.00 til kl. 16.00 voksne er 700 baht hver, og børn er 350 baht hver. Indgang til bil eller varevogn er 400 baht.

Fra 16.00 - 19.00 er der kun 350 baht for voksne og 175 for børn. Køretøjets indgang er 200 baht.

Du kan leje en fire-sæders golfvogn til 350 baht ( første time ) og 200 baht hver time derefter. For at leje en skal du være over 18 og fremvise dit kørekort.

Ting at huske på dit besøg i det gamle Siam:

Ancient Siam ligger på Sukhumvit Rd, Bang Pu Mai, Amphoe Mueang Samut Prakan, Chang Wat Samut Prakan.

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Bang Nam Phueng Floating Market blev oprettet for at fremme turismen og støtte lokale folk til at tjene penge på at sælge produkter fra deres gårde . Som et resultat af dette bliver samfundet styrket . Markedet er en 2 kilometer lange bue , hvor der præsenteres forskellige typer velsmagende mad samt OTOP-produkter produceret af Bang Nam Phueng-folk og de omkringliggende underdistrikter.
Adresse : Soi Bua Phueng Phatthana, Bang Kobua, Phra Pradaeng District, Samut Prakan 10130, Thailand

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Dette tempel ligger 6 kilometer fra byen . Det ligger i Soi Sukhlaphiban 58 , Tambon Thai Ban , på Sukhumvit-vejen , dets indgang er overfor SawangkhaniWat Recuperation Center . Det nye tempel blev bygget af Phra Achan Lee Thammawaro fra Dharmayuthi-sekten den 8. maj 1962 . Det er et af de vigtige templer til at praktisere meditation . Phra Thutangkha Chedi er et besøg værd og der er meget at se i dette tempel . 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

Siden sidst opdateret marts 2021

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0249430
I dagI dag0
I gårI går82
Denne månedDenne måned82
total for hele periodentotal for hele perioden249430
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 5
Gå til toppen