overskrift514

 

flyselskab2

 

 Vores favorit er absolut Thai Air ....

Husk : Din ferie starter allerede her !!

Når man skal planlægge sin ferie - skal man selvfølgelig først tage en beslutning om man vil booke via et af de kendte rejsebureauer - eller om man vil planlægge hele sin ferie selv.

Bestiller man turen igennem et rejsebureau - har man ikke nogen indflydelse på hvem flyselskabet er , og er det er også helt fint , hvis man er mest tryg ved dette. Og det er sikkert også meget nemmere.... da man jo så ikke skal google på nettet efter billige fly og bruge tid på dette.

Vi vil her gerne beskrive hvordan vi har gjort det siden vi startede vores ture til Thailand i år 2005 - det er ikke sikkert at det er den rigtige måde - men det har altså været vores beslutning at gøre det sådan.

Når vi planlægger vores ferie - enten det nu er i foråret eller i sommeren - kigger vi på kalenderen og finder ud hvilken dag vi vil rejse ud og hvilken dag vi vil være hjemme igen.

Når dette så er gjort - han du begynde at booke de forskellige ting på turen.

Hvis man ønsker at stå frit på disse ud- og hjemrejse dage - så skal man benytte de rutefly der hver dag flyver fil Thailand fra København.

Og der er vel 2-3 flyselskaber der har disse ture dagligt.

Et af disse selskaber er THAI AIR ......

Køb flybilletten med afgang på tirsdage , onsdage eller lørdage , så flyver du generelt billigst !!

 

 

 

 

Vi fløj første gang med Thai Air i år 2005 på vores første tur til Thailand. Vi blev meget begejstret for den service som der var på disse fly og vi har holdt fast i dette selskab på alle vores ture til Thailand siden.

Vi har på alle vores ture til Thailand fået hjælp til at booke fly og hoteller af en agent som sidder i et " kendt rejseselskab " ..... altså har vi ikke selv booket flyene direkte hos Thai. Men det fungerer fint og vi synes at vi har fået fornuftige priser på flyene hver gang.

Herunder kan du læse lidt og se billeder fra vores flyture siden år 2005.

 

 

Thai Air fløj i rigtig mange år med disse Boing 747 på ruten København - Bangkok.

Flyene havde en del år på bagen og virkede lidt slidte indvendig... Men vi fløj altså ialt 14 ture til Thailand med disse fly og var egentlig meget godt tilfredse.

 

 

Straks når du var kommet i luften med flyet bliver der delt menu kort rundt til alle passagererne - således at man kan se , hvad der serveres på turen til Bangkok - som varer 10 timer i luften.

 

 

 

På hele turen er der fri drikkevarer også og det service-venlige personale er hurtigt igang med serveringen , når flyet er lettet fra lufthavnen.

 

 

 

Der er 2 serveringer af mad på turen til Bangkok..... Første servering består at varmt mad - hvor man har 2 forskellige retter at vælge imellem ..... og anden servering er morgenmaden , som serveres lige før landing i Bangkok. Også her får man 2 valgmuligheder.

 

Flyvning på 1. klasse.

 

 

Vi havde tit snakket om at det kunne være sjov at prøve at flyve på 1. klasse med Thai Air til Thailand.

I 2012 prøvede vi dette og det var en oplevelse helt for sig. Vi sad oppe på " 2. sal " i flyet hvor der var plads til 42 passagerer og hvor der var 5 tjenere til at servicere disse.

Alene vinkortet var stærkt udviddet - som det fremgår af billedet.

 

 

Maden der blev serveret var lige en klasse bedre og der var små mellemretter undervejs - en god oplevelse 32

 

 

Sæderne på 1. klasse var også meget anderledes og der var rigeligt med plads - så at man kunne rejse sig uden at genere  " naboen "

 

 

Ja - det var en oplevelse .... på et tidspunkt tænkte vi : Gad vide om der kommer stearinlys på bordene også  1 .

Vi skal da helt sikkert prøve dette en anden gang igen .....

 

 

 I 2014 indsatte Thai Air helt nye fly på ruten København - Bangkok. Vi glædede os til at prøve at flyve med de nye " Dreamliner 787 ".

 

 

Der var kommet skærme i alle sæderne i flyet og så nu var der lidt underholdning på den lange flyvetur.

 

fly2

Tag dit eget headsæt med i flyet. Høretelefonerne der deles ud i flyet er ikke nye - men er brugte , " rengjorte " , lagt i nye poser og uddelt igen og igen. På billedet herover kan du også se hvilket stik du skal have fat i for at kunne bruge headsættet i flyet. Du kan bl.a. købe stikket ved at klikke på dette link : http://www.av-connection.dk/?PGr=4432

 

 

 

 Men ellers var alt i flyet som det plejede at være .... 5

 

 

 

 

 

Ja .... dette var så vores historie om flyvalg .... vi har tit snakket om at prøve andre selskaber , men er nok lidt bange for at blive skuffet - du skal jo trods alt sidde 10 timer i flyet. 100

Nu sidder der sikkert nogle læsere her som har prøvet et andet selskab som de var 100% tilfreds med..... men det her er jo vores valg - HUSK det !!

 

Og ....:

 

Har du en dårlig oplevelse med dit fly , husker du jo den meget længere , end som hvis du havde givet lidt flere penge for flybilletten.  90

 

Så vi anbefaler.....    thailogo

 

 

 

I marts 2017 fløj vi med turkish Airline og de er på højde med Thai .... sådan 97% ..... Thai er lige de sidste " gram " bedre !! - men vi vil ikke afvise at vi flyver med Turkish Airline igen , der afgør prisen . Læs vores artikkel om Turkish Airline ved at klikke her : Turkish Airline

I august 2017 fløj vi så med Qatar Airways og du kan læse om dette selskab ved at klikke her : Qatar Airways

I marts 2023 fløj vi med "The Emirates" og du kan læse om dette selskab ved at klikke her : ( Kommer venere )

 

 

 

Siden sidst redigeret april 2017

 

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0253039
I dagI dag11
I gårI går32
Denne månedDenne måned146
total for hele periodentotal for hele perioden253039
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 5
Gå til toppen