Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

Oplevelser ved Mae Hong Son

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Buri Ram og du kan her se hvad du kan opleve i Buri Ram og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Buri Ram og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Buri Ram en provins i det østlige Thailand .

Areal : 10.322  km²
Befolkningstal : 1.595.000 (2018)
Navnet på provinsen Buriram betyder på thailandsk " Lykkebyen " eller " en behagelig by ". Dens provinshovedstad er Mueang Buriram . 
Buriram ligger i den sydlige del af Korat Plateau og har flere uddøde vulkaner omkring provinsen . Stående på en af ​​dem er det mest attraktive historiske sted i Buriram , Phanom Rung Historical Park
Buriram dækker et område på 10.322 km2 og er en af ​​de mest folkerige provinser i Thailand med den samlede befolkning på omkring 1,6 millioner mennesker.
Tropisk er typen af ​​klima i Buriram . Vinteren er ret klar og tør, mens nedbør er mere kendt om sommeren. Men temperaturen her er temmelig varm, som gennemsnit er 27 grader årligt med den gennemsnitlige nedbør året rundt er 1228mm .
Som den bedste sportsby i Thailand er Burirams hovedstad vært for mange sportsbegivenheder, der er den vigtigste faktor, der tiltrækker folk til at besøge byen hvert år . 

Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet . Thailand har omkring 41.000 templer - så alle dem har vi opgivet at beskrive .... men måske der kommer et par stykker .  
 
 
 
cirkler2
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Khao Kradong Forest Park ( Khao Kradong ) ligger i Buriram-provinsen , og er den uddøde vulkan , som tidligere var kendt som Khmer Phanom Kradong , hvilket betyder skildpadder . Den omkringliggende skov er hjemsted for små vilde dyr , især forskellige fuglearter samt planter og træer . Khao Kradong er en turistattraktion , afslapningssted og læring om astronomi , fordi vulkanens placering syntes at være vulkanens munding . Derudover er der et gammelt Prang Ku , duplikat af Buddha-fodaftryk og også hjemsted for en stort Buddha-statur  , Phra Suphattharabophit , betragtes som symbolet på Buriram . Besøgende kan enten køre op eller vælge at gå op ad de 297 trin.
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son
 
 
 
 
cirkler2
 
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Der er vist ikke så megen grund til at skrive noget om " Night Bazaar " . Alle ved at når man er et sted hvor sådan noget er tilgængeligt - så skal man da selvfølgelig forbi og kigge på dette . Det gør vi altid selv . 

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Chang International Circuit, også kendt som Buriram International Circuit efter regionen , hvor den er placeret, er hjemmebane for den thailandske MotoGP . Det er den første bane, der opnår både FIA ​​klasse 1- og FIM klasse A-certificeringer i Thailand , og begivenheden er den nyeste tilføjelse til MotoGP-kalenderen efter at have iscenesat sit første løb i 2018 .

Designet af Hermann Tilke , opførte ​​banen som kostede 2 milliarder baht  og opførelsen startede i 2013 og blev færdig i 2014 . Buriram , der er rost for at have det meste af banen synlig fra hovedtribunen , har været vært for den japanske Super GT, TCR International Series , World Touring Car Championship , og Asian Le Mans Series . Den har også arrangeret en runde af Superbike verdensmesterskabet siden 2015 .

Da MotoGP-operatøren Dorna Sports annoncerede tilføjelsen af ​​den thailandske GP til MotoGP-kalenderen 2018 i 2017 , blev Thailand det første nye land til at være vært for en Grand Prix for motorcykler siden Tyrkiet i 2005 . Det blev også det 30. land til at være vært for Grand Prix siden starten af mesterskabet i 1949.

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Buriram Monster Fishing Park er en af ​​de nyeste fiskeriparker i Thailand , det er så mange fiskesorter, herunder siamesiske kæmpe karper , alligator gar , arapaima , Mekong kæmpe havkat , redtail havkat . 

 

cirkler2

 

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

Siden sidst opdateret marts 2021

 

 

 

 
 
 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0227260
I dagI dag6
I gårI går151
Denne månedDenne måned572
total for hele periodentotal for hele perioden227260
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 4
Gå til toppen