overskrift11

 

 

Anskaf dig gerne en let kuffert , så kan du bruge bagage-kiloene på den bagage som du skal have i kufferten. Der findes mange kufferter i " lette udgaver.

Begræns din tøjmængde og pak det tøj der let kan kombineres på mange måder , sådan det er nemt at finde når du skal bruge dette.

Cremer, shampoo mm. kan du hælde på små flasker, så medbringer du ikke unødige kilo. Husk, at alle dine væsker som er i større mængder , skal pakkes i indskrevet bagage.

Dan dig lige et overblik over bagagen inden pakning. Du kan lægge alt frem på f.eks. en seng eller et bord, inden det skal lægges i kufferten.

En ekstra taske. Det kan være en god ide at have en extra taske med i bagagen til at transportere evt. dine mange indkøb hjem i.

Fordel gerne bagagen i forskellige kufferter hvis det er muligt.  Måske er I flere der rejser sammen – så er der jo tøj til alle, hvis én af kufferterne skulle blive forsinket. Dette sker dog ikke så tit.

Gennemsigtige plastposer kan være gode - især pakke i, hvis man gerne vil bevare en god orden i kufferten.

Huskeliste for din ferie kan være nyttig. Lav et dokument på computeren for hver type rejse ( her omtaler vi dog kun Thailand ) - pakkelister for storbyferie, badeferie, skiferie mm. kan med fordel genbruges fra ferie til ferie af samme type. Download vores pakkeliste til ferie i Thailand her : Find pakkeliste her. 

Ipad, Ipod touch og smartphone er nyttige ting at have med - både til underholdning på rejsen og til at søge information undervejs. I de fleste  lufthavne og på hoteller , er der gratis wifi-områder.

Juli er jo årets største rejsemåned, så der bør du have rigelig med tålmodighed i lufthavnen, både ved ved bagagebåndet og ved ved bagagevognene og på rejsen generelt – så kom altid i god tid.  Læs evt. dette afsnit : undgå stress

Kontaktlinsevæske i en lille beholder, og ekstra undertøj, din tandbørste etc. bør altid medbringes i håndbagagen i tilfælde af at den indskrevne bagage skulle blive forsinket , som dog ikke sker så tit .

Læg gerne de tunge ting så de ligger nederst i kufferten og helst tættest på hjulene, når kufferten står på højkant . Så kører hjulene på kufferten nemmere når du trækker den rundt i lufthavnen .

Mærk kufferten med et genkendeligt mærke eller bånd/farve for at mindske risikoen for forbytning.

Nye sko bør kun medbringes som dine ekstra sko. Det anbefales kun at medbringe sko/sandaler, der er gode at gå i og som kan tåle at blive beskidte, da skoene ofte slides ekstra meget på ferier.

Overtøj er mest praktisk kun at have på - på selve rejsen, Det bør ikke optage plads i kufferten.

Pas, rejsepapirer, betalingskort, og evt lokal valuta skal altid medbringes på ferien ( der er dog mulighed for at hæve valuta i den lufthavn du kommer til ) – Husk også at have telefonnummer på dit forsikringsselskab ( SOS - ved ulykke sygdom på ferien ). I Thailand gælder dit sygesikringskort ikke og der skal tegnes en speciel forsikring. Spørg dit eget forsikringsselskab.

Quiz og gåder + Ipad / Iphone er god underholdning for både små og store til ventetiderne i lufthavnene .

Rul gerne tøjet inden det pakkes , hvis dette er muligt – så krøller det ikke så let som, hvis det er foldet sammen.

Solcreme er meget vigtigt, også slev om man ikke opholder sig  solen i Thailand – tjek om den foretrukne solcreme kan købes i lufthavnen eller på destinationen. Ellers medbring solcreme hjemmefra. Faktor 20 eller 30 er en god ide at have med til Thailand

Transformerstik behøver man ikke medbringe , hvis man rejser til Thailand - men husk endelig rigeligt med ladere til I-pad/ I-phone m.m.

Uundværlige rejserekvisitter , som førstehjælps-rejsekit, sygrej til evt. tøjreparationer undervejs, lommelygte, saks etc. bør medbringes . Husk at skarpe genstande altid skal i kufferten , for ikke at skabe panik i Lufthavnen

Vejrudsigten for feriedestinationen bør tjekkes inden afrejse, dog er der altid varmt i Thailand også selv om der kommer en regnbyge eller to. Medbring desuden flydende vaskemiddel, så tøjet evt. let kan vaskes i hånden - ellers koster det ikke mange penge at få vasket tøj i Thailand .

X – sæt X på huskelisten når tøjet er lagt frem og et X mere, når det er pakket, så burde intet blive glemt hjemme i skabet.

Yatzy er et rigtig godt spil at have med på ferien, da det fylder meget lidt og ikke blæser væk i vinden. På selve rejsen kan det også være god underholdning i flyet eller i lufthavnen - ellers brug din I-pad / I-phone .

Zzz… Det kan til enhver tid anbefales at være udhvilet inden afrejse, så man har overskud og er klar i hovedet, inden man skal bære bagage, holde styr på rejsepapirer, flytider mm. 

Æbler er gode at have med i håndbagagen – man kan jo altid blive lidt sulten undervejs men ellers er der næsten altid mad i flyet på flyrejser til Østen..

Ørepropper kan anbefales at medbringe til lange flyture samt hvis man har tendens til at blive vækket af evt. støjende naboer på hotellet.

Åbne tasker er let tilgængelige for lommetyve – så hold derfor endelig alle tasker lukket på rejsen.

 

Det var lidt hjælp til at pakke kuffert - men ellers download vores pakkeliste - som kan virke vejledene til din pakning af kufferten. Den kan downloadesher : Pakke liste

 

God fornøjelse

kuffert1

 

 

 

 

 

 Siden sidst redigeret februar 2017

 

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0245768
I dagI dag18
I gårI går23
Denne månedDenne måned18
total for hele periodentotal for hele perioden245768
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 5
Gå til toppen