overskrift udflugtsmuligheder Nakhon Ratchasima

 

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

cirkler2Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi så kommet til Nakhon Ratchasima og du kan her se hvad du kan opleve i Nakhon Ratchasima og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan udover denne side sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet. Mange af udflugterne kan også besøges ud fra andre destignationer end dem vi skriver .Vi har nummereret de forskellige muligheder - men de kommer i helt vilkårlig rækkefølge .

Der vil først komme lidt information om Nakhon Ratchasima og under disse komme udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle filmoptagelser .....

God fornøjelse !!

 

alt her på siden Nakhon Ratchasima

 

hvad ved vi om Nakhon RRatchasima

 

map nakhon ratchasima

Nakhon Ratchasima er en provins i det nordøstlige Thailand .

Areal : 25.494 km²
Befolkningstal : 2.646.000 (2018)
 

Nakhon Ratchasima er en af ​​Thailands mange provinser, og den ligger i det nordøstlige Thailand, også kaldet Isan . Det er landets største provins efter område, har en befolkning på cirka 2,7 millioner og genererer ca. 250 milliarder baht i BNP, den højeste i Isan.

Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet . Thailand har lige omkring 41.000 templer - så alle dem har vi opgivet at beskrive .... men måske der kommer et par stykker undervejs  .  

 

  cirkler2

  

 overskrift Phimai Historical Parkprasat hin phimai phimai

 

1Phimai historiske park er det største af alle Khmer-templer i Thailand , det rektangulære kompleks måler over 1.000 meter i længden næsten 600 meter i bredden . Parken indeholder nogle af de fineste eksempler på Khmer-arkitektur i Thailand .

Det der gør dette tempel så unikt , er at det er konstrueret som et buddhistisk tempel , selvom khmererne, der byggede det , var hinduistiske .

Phimai , der officielt hedder Prasat Hin Phimai , blev bygget i det 11. og 12. århundrede , i hvilket tidsrum området var en del af Khmer-imperiet. Det blev konstrueret ved enden af ​​den gamle motorvej , der forbinder den med Angkor ( i dag Siem Reap ) med andre Khmer-templer , som Muang Tum og Phanom Rung i mellem.

At dømme efter templets stil, der ligner Angkor Wat i Cambodja og kompleksets størrelse , må Phimai have været et vigtigt tempel i sine dage. Hvor Khmer-templer normalt vender mod øst, er Phimai orienteret mod Sydøsten i retning af Angkor i Cambodja .

Layout og strukturer af Phimai

Phimai's layout og strukturer minder om et andet Khmer-tempel på den samme gamle vej mod Sydøsten , kaldet Phanom Rung . Det rektangulære kompleks er omgivet af moats og ydervægge . Et antal damme omkring stedet symboliserer havene omkring Mount Meru .

phimai buddha 2

 

Til venstre for Naga-broen er et lille rum, der sandsynligvis blev lavet som et sted , hvor kongen kunne forberede sig til ceremonier i det indre helligdom . Naga-broen symboliserer overgangen fra menneskenes verden til gudernes verden .

Efter at have passeret Naga-broen giver gatewayen eller gopura gennem den prangs ydre væg adgang til templet . En lang gangbro mod den indre helligdom giver en imponerende udsigt over templets strukturer med den massive prang i centrum . Til venstre uden for den indre helligdom er to biblioteker , hvor gamle hellige skrifter blev opbevaret.

Den indre helligdom

Den indre helligdom er omgivet af gallerier med gopuraer, der angiver indgangen . Overliggerne og pedimenterne oven på gopurerne indeholder fint udskårne skildringer af Shiva , samt historier fra Buddhas liv og det indiske episke Ramayana .

Den indre helligdom indeholder tre slynger . Den centrale og største repræsenterer Mount Meru , universets centrum i den hinduistiske kosmologi . Det forankrede den hellige linga , symbolet på den hinduistiske gud Shiva .

phimai prasat 3Den centrale prang indeholder inskriptioner dedikeret til Buddha , hvilket indikerer , at Phimai blev bygget som et buddhistisk tempel . Denne sandstens prang blev bygget i det 11 . eller 12 . århundrede. De to andre tårne, Prang Hin Daeng og Prang Bhramadat, er mindre og blev bygget i det 13. århundrede.

Den sidstnævnte prang indeholder en statue af Khmer King Jayavarman VII , der nu vises på Phimai National Museum i nærheden af ​​stedet .

Phimai historiske park blev renoveret i anden halvdel af 1960'erne. Det er placeret på UNESCOs foreløbige liste til fremtidig liste som verdensarvsliste.

Phimai National Museum

Phimai National Museum viser et stort antal artefakter fra forskellige steder i den nedre region af det nordøstlige Thailand . Museet udstiller mange genstande fra det nærliggende Prasat Hin Phimai, herunder vidunderlige skulpturede overliggere og en statue af Jayavarman VII , der var konge af Khmer-imperiet i slutningen af ​​1100-tallet. Statuen blev opdaget i en af ​​Phimais prangs . Museet viser også genstande fra det nærliggende arkæologiske Ban Prasat-område , der blev beboet for op til 3.000 år siden , inklusive keramisk keramik.

 

phimai lintel 4 cirkler2 overskrift terminal 21 koratTernial 21

2Terminal 21 Korat , det største indkøbscenter i byen Nahkon Ratchasima , Thailand . Centret har 200 outlet-butikker , en biograf , en skøjtebane , en forlystelsespark med mere . Hver af bygningens syv etager er smukt dekoreret for at få kunderne til at føle sig som om de besøger populære byer som Paris , London , Tokyo og San Francisco . Terminal 21 Korat havde brug for at give lyddækning til en lang række underholdningsmiljøer og specialiserede områder .


Terminal 21 Korat hyrede Mahajak Development til at installere en komplet HARMAN- lydløsning bestående af JBL Professional-højttalere , Crown-forstærkere og BSS -signalprocessorer . Mahajak Development valgte JBL-, Crown- og BSS- løsninger for at levere maksimal dækning, fremragende lydkvalitet og kontrolbarhed . De integrerede HARMAN- lydløsninger fungerer problemfrit og giver maksimal dækning og sofistikeret kontrol, ”sagde Kanchanachayphoom.

”Terminal 21 Korat tilbyder en virkelig unik shoppingoplevelse , og vi er stolte af at være involveret ,” sagde Pongsakorn Kanchanachayphoom, projektdirektør , Mahajak Development Co. Ltd . ”Ejerne ønskede et avanceret lydsystem , der var bruger venlig med uafhængig lydstyrkekontrol og kildevalg til forskellige zoner i indkøbscentret. ”

 

Vi tror at det er en fed oplevelse at besøge centret 1 .   cirkler2 overskrift Wat sala loi

Wat Sala Loi Nakhon Ratchasima 13Højdepunktet i “ Temple of the Floating Pavilions ” er en stor wihaan designet i en moderne thailandsk stil med skarpe skrå tage og vægge , der formodes at skabe fornemmelsen af ​​et skib, der gynger på bølgerne . I de ydre vægge vises keramiske fliser fra Dan Kwian scener fra Buddhas liv. I 1973 tildelte Siam Architects Society wihaan en pris som årets bedste avant-garde religiøse bygning.

Inde i wihaan er et ca. fem meter højt hvidt billede med en stående Buddha afbildet , iført en kappe med to hænder hævet som om at de holder havet tilbage. Det er en meget usædvanlig skildring , der minder os lidt om stormtroopere fra Star Wars . De omgivende vægge snævrer ind mod bagsiden af ​​hallen og danner en trekantet ramme omkring Buddha .

En lille sø toppet af små pavilloner og forhøjede stier hjælper Wat Sala Loi med at få sit navn bag wihaan . Grunden har også en stor betonhelligdom , der huser et billede af Ya Mo placeret højt over jorden . Udenfor kæmper en grim betonparkering med sælgere , der sælger lottri`er og burfugle og fisk , som folk køber for at slippe af med sælkgerne  .cirkler2overskrift Pranom Wan

PhanomWan
 

4Prasat Phanom Wan ligger omkring 20 kilometer fra Nakhon Ratchasima ( Korat ) . Vi har besøgt helligdommen for 7 eller 8 år siden og igen i slutningen af ​​2010. I løbet af denne periode er der udført noget større restaureringsarbejde . Vi husker det er et temmelig kedeligt og mindre inspirerende sted nogle år tilbage , men nu er det blevet et interessant område at besøge .

Det ligger ca. 5-6 kilometer fra motorvej 2.

PhanomWan2Prasat Phanom Wan blev bygget i det 10.-11. Århundrede . Som de fleste andre Khmer-helligdomme (men ikke Phimai) vender dens hovedindgang og tempelstrukturer mod øst.

Mens det tidligere var viet Lord Shiva , blev der senere placeret mange Buddha-statuer inde i helligdommen , og nu står en stor Buddha statue i hovedtårnet . Nogle af dens linters er ( igen ) på plads. Områderne er velholdte , og det er behageligt at gå rundt i templet . Det er ikke så imponerende som Prasat Hin Phimai , Prasat Phanom Rung eller Prasat Muang Tam , men det er bestemt et kort besøg værd.cirkler2 overskrift flora parkflora park7

 5Her er et perfekt sted for naturelskere . Her kan du drukne dig selv i et massivt udvalg af planter og blomster , mens du indtager den behagelige duft og de fredelige , meget farverige omgivelser . Slap af med en forfriskende drink i kaffebaren , eller køb nogle minder fra gavebutikken.


Flora Park ligger omtrent 100 km syd for Korat City i Wang Nam Khiao-distriktet.  cirkler2

 overskrift flora park

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Lad os ogs lige huske National Parkerne i Nakhon Ratchasima . Nakhon Ratchasima har to Nationalparker . Nationalparker er en fortrinlig måde at udforske Thailands natur på med vandrestier, der fører dig til smukke vandfald og fantastiske udsigtspunkter over jungleklædte bjerge og dale. Der er også mulighed for at overnatte i nationalparkerne.

Der er jo ingen grund til at opfinde " den dybe tallerken " når den er opfundet . Vi lavede for et stykke tid siden et helt afsnit omkring National Parker i Thailand og det var faktisk et stort stykke arbejde . Vi vil derfor ikke skrive om disse parker igen - men blot henvise til dette afsnit . Vi nævner navnene på parkerne og viser link til disse .

For at komme til afsnittet skal du klikke her : National Parker i Nord Øst Thailand

Derefter ruller du ned på siden og finder følgende park :

 

 

01 Nationalpark Khao Yai

 

07 Nationalpark Thab Lan

 cirkler2overskrift saveone nightmarket

Saveone nightmarket2

7Save One night-markedet er de største markeder i Korat . Navnet kommer fra det forrige indkøbscenter som der lå her , et sted kaldet Sehf Wan , forvrænget på engelsk til det nuværende " Save One ".

Du kan sandsynligvis finde næsten alt der: nye ting , brugte ting , antik , værktøjer , planter , dyr , tøj , kopier af parfume eller tegnebøger , håndtasker osv.

Folk ankommer normalt kl. 18, og det lukker omkring 22:00, åbent 7 dage om ugen.cirkler2valgt at bringe nahkon ratchasima

 

 

Siden er sidat opdateret septmber 2019

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0249426
I dagI dag78
I gårI går53
Denne månedDenne måned78
total for hele periodentotal for hele perioden249426
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 3
Gå til toppen