overskrift forslag 4

 

På vores tur-forsalg 4 har vi " puttet " 3 steder ind på turen og vi nævner dem herunder :

 

overskrift dolphin world

 

2017 03 0775

 

Pattaya Dolphin World2

Adresse : Pattaya , Bang Lamung , Chon Buri 20150, Thailand
Åbningstider : 08:00 - 18:00
 
Pattaya Dolphin World & Resort skaber glæde hos alle besøgende . Der er shows og aktiviteter der giver de besøgende mange sjove oplevelser , herunder delfin showet .
 
Dagligt er der 5 opvisninger med delfin show og det sker klokken 9.00, 11.00, 13.00, 15.00 og 17.00.
 
Der er også mulighed for at komme til at svømme sammen med delfinerne og det er klokken kl. 9.45, kl. 11.45, kl. 13.45, kl. 15.45 og kl. 17.00 .
 
I parken kan du køre på en ATV langs en udfordrende vej på 1,5 km og have sjov og spænding .
 
Ridning er en anden mulighed at se tingene på onkring Pattaya Dolphin World & Resort . Du kan stoppe undervejs op tage nogle smukke billeder.
 
Hvis du vil teste din skydeevne , er der pistolskydning med resultattavler hver søndag og på helligdage.
 
For at udfordre tyngdekraften , kan du teste din krop og dit sind, og her kan du prøve en over 13 meter høj klatring i parken .  Der er selvfølgelig sikkerhedsudstyr og dygtige medarbejdere til at tage sig af dig.
 
I Tin Toy Zone, er der udstilling af legetøj fra ​​1930 - 1960 , og noget af dette ser man sjældent nu.
 
Du kan tage billeder og opleve den gyldne alder af de vestlige cowboys i Cowboy Zone .
 
Der er flere souvenirs og gaver i souvenirbutikken i Parken - såsom delfindukker, delfin T-shirts, delfinmagneter og meget mere.
 
Restaurant
 
Pattaya Dolphin World & Resort serverer thailandske og internationale retter.
 
 
6PU HA - ja det var en stor mundfuld ..... og der skal du vælge . Vil du kun se delfin-show`et og køre videre - eller vil du ind i parken og opleve alt dette som er nævnt ovenfor ? . Hvis du vil ind i parken skal du nok kun vælge Pattaya Dolphin & Resort som det eneste du foretager dig denne dag .
 
 
Men vil du derimod kun se delfinshow`et , kan du sagtens nå de næste 2 besøg på turen samme dag .
 
Men det er helt op til dig ?
 

 

overskrift Buddha mountain

 

2017 03 0960

 

Adresse : Na Jomtien Km 163, Sukhumvit Road | Na Chom Thian Subdistrict, Sattahip 20250, Thailand

 

2017 03 0985

 

 

Billedet af Buddha som sidder med korslagte ben , med den ene hånd hvilende på hans knæ og den anden i hans skød , er indgraveret i den nordlige side af Khao Chi Chan . Dette ensomme kalkstensbjerg blev engang brugt til at forsyne den lokale byggeindustri med materialer . I 1996 blev den 109 meter høje og 70 meter brede billede hugget ind i klippen , for at fejre Hans Majestæt Kongen af Thailands gyldne jubilæum . Figuren blev derefter mærket i guld på anbefaling af den daværende øverste patriark , der følte det var ellers et spild af en ganske god (og særligt smukke) bjerg . Billedet er designet ved hjælp af computer software og derefter trukket på siden af ​​Khao Chi Chan ved hjælp af en laser. Dette blev gjort helt om natten, således at lyset fra laseren kunne ses mere tydeligt under arbejdet.

Det omkringliggende område er et af særlige naturlige skønheder og , mens Khao Chi Chan er dens mest fremtrædende vartegn og tiltrækning, og her er andre faciliteter sprunget op omkring det for at drage fordel af den høje passerer handel i form af thailandske og udenlandske besøgende til dette bemærkelsesværdige sted. Parkeringspladsen er ofte optaget af tour busser, men er også hjemsted for forskellige snack og drikke leverandører og souvenirbutikker . Grundene foran Buddha Mountain omfatter også et tempel , med safran-robed og munke er et almindeligt syn , så der anbefales passende tøj ( tøj, der dækker skuldre og ben over knæet ) . Ud over dette er der ingen gebyrer eller restriktioner for at besøge grundene og komme helt tæt på det ærefrygtindgydende billede . Der er restriktioner på præcis hvor tæt du kan komme til bjerget , da der stadig er mulighed for at komme til skade fra faldende sten , men de områder, hvor du kan og ikke kan gå er tydeligt markeret og skal overholdes .

 

Et ophold på 1 time her skulle være rigeligt !! 

 

 

overskrift silver lake

 

2017 03 0990

 

2017 03 1190

 

Silver Lake Vingård åbnede i 2002 . Det er en vingård beliggende kun 5-10 minutters gang fra Khao Chree Chan , så hvis du besøger Silver Lake , er det er must også at besøge Khao Chan ( Buddha Mountain ) på samme tur . Silver Lake er ikke kun en vingård , men også en dejlig park med et par cafeer og butikker . En af butikkerne sælger kun produkter som er lavet på vingården . Her kan man få en uimodståelig frispresset druesaft til omkring 40 bath . Der er ligeledes rosiner , marmelade , tiger balsam vindruer og meget andet . Selvfølgelig er der også en vinbar hvor man kan smage vinen fra vingården . Der er også mulighed for at købe " pakke-billet " så at man kører rundt i små busser og smager vinen på en lidt anderledes måde.

 

 

analog clock face

Ovennævnte var et forslag til en udflugt der tager den tid du selv bestemmer .... men brug dagen fra " efter morgenmaden " til sidst på eftermiddagen . Dette var bare en idè . 

 

 

 

Siden sidst redigeret januar 2018

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0242685
I dagI dag47
I gårI går44
Denne månedDenne måned441
total for hele periodentotal for hele perioden242685
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 3
Gå til toppen