overskrift spisesteder i Thailand1

 

0001

Husk også at nyde de billige drinks i Thailand

 

 

Når man rejser til Thailand skal man jo da selvfølgelig smage på alt deres gode mad. Vi har et andet afsnit her på hjemmesiden der fortæller noget om THAI-mad. Her på denne side vil vi prøve at beskrive nogle af de spisesteder som vi har besøgt på vores ture i Thailand . Siden her er først oprettet i maj 2015 , så det er ikke alle de steder vi har været på vores ture siden 2005 - for dem kan vi slet ikke huske 1 ..... men vi vil prøve at beskrive dem vi kan huske og så vil vi på vores ture fremover opdatere siden løbende. Der kan mangle navne på restauranterne - men vi vil opdatere dem når navnene dukker op.

Vi er ikke de typer der kommer på de dyre restauranter - så dem vil du slet ikke finde her . Vi besøger gerne de små og billigere steder . Jeg vil dog ikke helt påstå at der ikke kan dukke en enkelt dyre restaurant op her på siden .... men tag det nu som det kommer. Vi skriver lidt om restauranten og hvor den ligger, så kan du måske besøge den hvis du kommer i nærheden.

 

Krabi by

0035

Opdateret 29/4-17 : Restaurant Europa er LUKKET NU - det blev den i april 2017 - da det ikke var muligt at finde købere til den ....... .

 

Cafe Europa : Inde i Krabi by ligger der en dansk restaurant som drives af 2 danskere. Restauranten der hedder "Cafe Europa" - serverer typisk dansk mad og det er et rigtig hyggeligt sted at komme. Har du været i Thailand et stykke tid og har fået lyst til en gang dansk mad - så er det lige stedet. Den ligger i en lille sidegade inde i Krabi by. Spørg de lokale om vej dertil. Når du er der kan du også få en hyggelig sludder med ejerne .0042

Efter middagen kan du få en rigitg kop dansk kaffe - og det er faktisk ikke så dårligt og er du rigtig heldig så har ejerne lavet tærte som er rigtig populært på stedet. Den skal de nok fortælle dig om.

 

 

 

Bangkok

0003

Baiorke Sky Hotel Restaurant : Er du i Bangkok skulle du prøve denne restaurant. I Bangkok ligger Thailands højeste bygning - den hedder BAIYORKE SKY HOTEL og er 88 eteger høj. Oppe på etage nummer 87 ligger der en restaurant. 0005Restauranten har en Buffet hvor de serverer mad fra de forskellige verdensdele. Det er en oplevelse at besøge denne restaurant og når du erdig med at spise , kan du gå op på taget af bygningen og kigge ud over Bangkok. Hvis du tager derop om aftenen - er der halv pris på buffet`en.

 

 

Ao Nang Krabi

0006

Tantas : I Ao Nang ligger denne restaurant. Den hedder "TANTAS" og ligger på gaden op mod McDonalds - men alligevel tæt på stranden. Den serverer rigtig god mad. Restauranten har skiftet navn nogle gange i de år vi er kommet til byen Ao Nang - men maden og kvalliteten har altid været det samme.0010 Det sidste navn vi har registreret er altså "TANTAS" og en del af personalet har igennem årene også været de samme-.... Det er nok en god ide lige at gå derind et stykke tid før spisningen og bestille bord - der er altid mange mennesker derinde.

 

 

 

Ao Nang Krabi

0025

Kruathara restaurant : Lidt uden for Ao Nang ligger der en fiske-restaurant som drives af 2 små dværge. Den bærer navnet "Kruathara" og ligger tæt ved færgen som sejler til Phi Phi. De laver rigtig god mad derude og det er en oplevelse at komme derud. Du kan bare sige til taxa`en at du skal ud til restauranten med de 2 små dværge - så ved de godt hvor det er henne. 0014I starten vi rejste til Thailand var restauranten  ikke ret stor - men den er vokset med årene og der kommer altid mange mennesker derud. Det kunne godt se ud som om at restauranten drives som en familierestaurant..... Der er rigeligt med personale derude og de har hele tiden travlt. Er der fyldt op når du kommer derud - så bare vent lidt , så finder de snart et bord til dig. De små dværge stiller gerne op til fotografering og de er altid i en meget godt humør og er faktisk sjove bare at sidde og kigge på.

 

 

 

 Ao Nang Krabi

 0009

JESEAO / GREEN CURRY : På hovedgaden i Ao Nang ligger denne restaurant som hedder JESEAO/GREEN CURRY . Det er et virkelig hyggeligt sted. Du kan få mange slags menuer her og altid til billige priser. Vi har tit boet på hotel PRINCEVILLE som ligger lige ved siden af denne restaurant.0013 Om aftenen har vi fået " godnat drinks " i restauranten og det er helt perfekt.

I restauranten kan du møde denne pige som serverer der. hun har en kvik bemærkning og altid smil på - uanset på hvilket tid af døgnet man kommer.

Er du i Ao Nang - så snyd ikke dig selv for denne oplevelse. Og hun husker folk år efter år. Det er også et nemt sted lige at gå hen og spise frokost.

 

 

 

 

 Kata ved Phuket

0011

I kata ved Phuket ligger der et Svensk Steakhouse. Det ligger lige over for Dino Golf i Kata. Her serverer man nogle fantastiske bøffer. 0015Det er er meget gyggeligt sted at sidde - da man kan sidde og kigge over på Dino Golf mens man spiser. Stedet er lidt i den dyre ende - men sådan er det generelt i Thailand hvis man vil spise Europæisk mad. Men det er en oplevelse at komme der. Prøv at bestille deres populære "Plankebøf"og se hvor flot den bliver serveret. Bøffen bliver virkelig serveret på en planke. 9

 

 

 

Kata ved Phuket

0018

I Kata ved Phuket ligger dette fantastiske pizzeria. Det ligger lige overfor hotellet "Diamond Cottage" .Det ejes af to italienske brødre og de laver vel nok omtådets bedste pizza`er og så er restauranten meget flot og ren. Det er et af de steder vi altid besøger når vi er i området. 0026Deres menukort er bredt og rummer alt lige fra pissa til fisk og skalddyr. Og så laver de også nogle fantastiske deserter. Det er et meget hyggeligt sted at sidde. De to brødre går rundt og snakker med folk ... det er tydeligt at der kommer mange stamgæster der.

 

 

Kata ved Phuket

 

0031

 

On the Rock : Ved Kata ligger denne restaurant. Den ligger helt ud til vandet i svinget ved Karon Beach. Det er en af de lidt dyrere restauranter og maden er fin.  0032Vi har spist der en ènkelt gang og jeg tror ikke vi kommer der mere. Der stod en tjener ved hvert bord og straks man havde taget en mundfuld af sin drikkevare - blev der skænket op igen. Det er ikke lige os når vi er på ferie. Så vi spiste vpænt vores mad - betalt og gik igen. Så har vi oplevet dette.

 

 

Karon ved Phuket

 0023

 

Lige over for Karon Beach ligger der 6 stk restauranter på stribe . De er bygget sammen og er kun adskilt med en lav væg. Man kan faktisk sidde i den ene restaurant og snakke med en person i den anden restaurant. 0017De er meget populære blandt turisterne - da de er billige og har et rimeligt udvalg. Vi har brugt dem meget når vi har været i Phuket. Du kan så gå i den ene restaurant den ene dag og så vælge den anden næste dag. Til frokost er de et godt valg. De har også et rimelig pænt udvalg i fisk og skalddyr.

 

Karon ved Phuket

0029

 

Restaurant Butterfly : Ved Karon ligger restaurant Butterfly. Den drives af en dansker og en Thai pige. De serverer typiske thai retter men har også danske retter. 0030Du finder nemt restauranten ved at gå ind i gaden hvor der står "old Phuket". Indehaveren af restauranten hedder Leif og han sidder altid blandt gæsterne. Der kommer mange stamgæster på denne restaurant. Vi har været der nogle gange hvis vi lige trængte til en rugbrød med leverpostej 1 . Maden er god men ikke noget specielt - men der er hyggeligt der.

 

 

Phi Phi Island

0021

 

H. C. Andersen : Er du kommet til Phi Phi Island - så måske du lige skal besøge restauranten "H.C. Andersen" ..... De laver fin mad og som navnet på restauranten nok antyder , så har de også nogle danske retter. 0024Ikke fordi du er kommet til Thailand for at spise dansk - men det er sjov at sidde på den anden side af jorden og så sidde på en dansk restaurant . Alene det at sidde og kigge på et menukort der indeholder "rød pølse med brød  - " bøf med spejlæg "  32 og køb så lige en Carlsberg til.....

 

 

 

Khao Lak

0027

 

Restaurant White Sand Beach : Er du i Khao Lak - så er White Sand Beach ikke så langt derfra. Tag en tuk-tuk derud. Det er et lille familiested der drives med hytter og restaurant. 0028Du har mulighed for at leje hytte derude. Om aftenen dækkes bordene i restauranten op helt nede i vandkanten og der kommer levende lys på bordene. Det er bare så hyggeligt at sidde og spise og høre vandet lige ved siden af. En oplevelse som vi synes alle bør have. Så gør det hvis du er i nærheden. Maden er god og serveringen er enkel.

 

 

 

Chaweng på Koh Samui :

0040

 

Jungle Club : Er du på Koh Samui - så besøg endelig Jungle Club og deres restaurant. Jungle Club ligger oppe i bjergene og vi har beskrevet under "udflugter i Thailand" hvordan du kommer derop.0041  Det er en fin restuatant med en fantastisk udsigt og det er ganske normale priser de har deroppe. Det bedste tidspunkt på at komme derop er dog om dagen - hvis du vil nyde udsigten, i Thailanmd bliver det jo hurtigt mørkt om aftenen. Så vælg at tage frokosten deroppe en dag - det vil du ikke fortryde. 

 

 

Chaweng på Koh Samui0038

 

Green Bird Restaurant :  En af vores helt store favoritter på Koh Samui er Green Bird Restaurant. Det er en lille og meget enkel restaurant. Den ligger midt i Chaweng by og alle taxa chauffører ved hvor det er.0039 Restauranten er bygget op med plastic stole og prisewrne er bare helt i bund. Men den er meget populær og der er altid fyldt op derinde. Vi spiser der ofte flere gange hvis vi er på Koh Samui. Det er faktisk sjovt at se hvordan man kan drive sådan en forretning med simple midler.

 

 

Lamai på Koh Samui

 

0043

 

Harry`s Restaurant : Ikke langt fra Hotellet "Samui Laguna Resort" ligger denne lille restaurant. Den ligger på samme side som hotellet. Den drives af mand og kone + børn. 0044Maden er enkel og meget billig i denne restaurant. Den ville være et godt valg til frokost eller hurtig mad. Den er faktisk meget hyggelig at sidde i . Smager maden ikke lige som du havde forventet - kommer " mutter " lige ind med lidt extra krydderi. Vi bruger den ofte når vi er i Lamai. Hvis man ligt midt på dagen bliver sulten - så kan det være lige her man går hen . Man føler sig også velkommen her. Restauranten er i 2015 flyttet 50 meter længere hen ad gaden - men personalet er det samme.

 

 

 

Lamai på Koh Samui

 PikCoctails

 

Pik Coctails: Lige på den anden side ved Harry`s restaurant ligger denne Drinks Cafe restaurant som drives afen ung pige. Hun drev både Cocktails-bar og spise restaurant - men er nu overgået til kun at have drinks .Vi kommer der meget om aftenen når vi er i Lamai.  Pikcoctails2De har meget billige drinks og vi sluttede næsten hver aften der , ingen vi gik tilbage til hotellet. Vi blev faktisk meget kendt der og hver aften forventede de at vi kom.

Så når vi var andre steder på tur i løbet af dagen - kørte vi tilbage til Lamai om aftenen og sluttede med at kigge på drinks-kortet her. På en god dag laver hun omkring 300 drinks her. Du kan se et video klip herfra ved at klikker her: Pik Coctails

 

 

Lamai på Koh Samui

0047

 

Krua La Moon : Lige over for Hotellet "Samui Laguna Resort" ligger dette lille spise sted. Restauranten hedder  "Krua La Moon" .KruaLaMoon3 Restauranten drives af en ung pige og deres emnu kort er enkelt og billigt. Det er  almindelig Thai mad de laver her - ikke noget vildt avanceret. Men skal du have en hurtig frokost og bor du på hotellet - så er det nemt. Vi har benyttet stedet flere gange og vil også gøre det næste gang vi kommer til Lamai. 

 

 

 

 

 

 

Lamai Koh Samui

 

3restauranter

3 restauranter på stribe : Mit på hovedgaden i Lamai ligger der 3 restauranter på stribe. De ligger faktisk så tæt at man nemt kan tro at man går ind i den ene af dem - men så faktisk går ind i den anden. Restauranterne laver rigtig god mad og det er mega billigt. 3restauranter2Vi oplevede faktisk at man kunne få samme retter her som på nogle af de lidt dyrere restauranter - men prisen her var bare i bund. Vi bruger dem meget når vi er i Lamai ... så skifter vi lidt melem de 3 restauranter og det synes vi er en fin løsning. En af de 3 restauranter - som hedder  " Popeye " driver også retauranten lige på den  modsatte side af vejen - med samme navn - menukort og priser.

 

 

 

Lamai Koh Samui

 

Spoon

 

Spoon Restaurant : På hovedgaden i Lamai ligger også denne restaurant der hedder " Spoon " og laver spansk mad . Vi spiste derinde et par gange i 2015 og Spoon2det er faktisk rigtig god mad. Deres menu kort er ikke så stort - men det de serverer er i orden ..... så prøv den da ..... Kommer du ind til Chaweng by ligger der en af samme navn derinde - med samme koncept.

 

 

 

 

Lamai Koh Samui

  Pizzaadelzol

 

Pizza Del Zoll : Hele 2 steder i Lamai ligger der et Pizzaria med navnet "Pizza Del Zoll" . De laver nok nogle af de bedste pizza`er i området.PizzaDelSol2 Vi spiser der ofte når vi er i Lamai. De laver pizza`en helt fra bunden og de har den rigtige ovn til dette. Jeg bestilte en " Spicy Pizza" og jeg må sige at jeg ikke blev skuffet..... den krævede faktisk 2 øl 18 . Og det er jo ikke så dårligt .

 

 

 

 

Lamai Koh Samui

Tropicana

 

Tropicana : Vi spiste også en aften på denne restaurant i Lamai. Den hedder " Tropicana " og er en typisk italiensk restaurant med god italiensk mad.Tropicana2 Men også en restaurant hvor priser nok ligger lidt højere end de øverige i nærområdet. Der var mange mennesker inde og spise da vi var der og der også mange til at betjene kunderne - så alt i alt et OK sted - men lidt dyrt.

 

Er du til god italiensk mad - så er stedet nok lige dig .

 

 

 

 

Lamai Koh Samui.

Malee

 

Malee Coctail : Malee var tidligere ansat hos en anden coctails bar........ (som også er nævnt her på siden) - men Malee fik lyst til at få sin egen coctails bar og åbnede denne på hovedgaden i Lamai. Den ligger lige over for Seven Eleven - tæt på Mac Donalds. Så er du i Lamai - så kig ind forbi Malee .... hun laver gode drinks . Og det bliver spændende at se om nogle år - om Malee har fået en stor forretning ud af dette.

 

 

 0050

 

Navn : ???? Vi fandt aldrig ud af hvad denne restaurant hed . Den ligger i Jomtien . På hovedgaden som går langs stranden ligger et hotel der hedder : Grand Jomtien Palace Hotel . Lige ved siden af dette hotel ligger der en gennemgående vej . På denne vej ligger denne restaurant - lige til højre for hotellet ( når du kigger ud over stranden ) . Vi fandt den helt tilfældigt og brugte den en del gange til frokost da vi var i Jomtien . Restauranten drives af mand og kone og er ganske lille . Deres menu kort består af et skilt på væggen hvorder er billede af alle memnuer . De laver kun Thaifood , og det er mega billigt - men smager fantastisk .

0051I den modsatte ende af restauranten - var der et rum som var afskærmet med en træplade . Her boede de privat . Og udenfor holdt en mega stor bil - helt ny . Det ser man tit i Thailand . Man lever meget sparsomt - men en ny bil , det har man .

Bemærk at han har en dansk nummerpladec til at sidde på væggen ind til privaten . Jeg fortalte ham at den var dansk . Det syntes han var sjovt , når nu vi kom fra Danmark  10   

 

 

 

0052

 

Surf Kitchen : Et andet sted på hovedgaden i Jimtien ligger den restaurant som bærer navnet: Surf Kitchen . Det er en meget hyggelig restaurant og maden er helt i top . Restauranten har både en "ryger afdeling og en ikke ryger afdeling".  Vi spiste der et par gange da vi var i Jomtien og det var perfekt . Man kan sidde både inde og ude og da vejret jo som regel altid er dejligt i Thailand , vælger mange at sidde ude - også selv om det er aften . 0053

Vi kender nogle som bor i Jamtien / Pattaya og som har denne restaurant som deres favorit restaurant , og det kan vi godt forstå .

Så er du i Jomtien - så besøg den endelig , det vil du ikke fortryde . " Grisebilen " hører lige forbi den , så du kan nemt komme til denne fantastiske restaurant . 9Facadeskiltet er meget tydeligt når man kører forbi .

 

 

 0063

 

Cabbage & Condoms :  eller oversat - Hvidkål og kondomer  393   .........og som ligger i Pattaya - er en restaurant som er unik og uforglemmelig lige som navnet . Den ligger afsides ved stranden og har er en fantastisk beliggenhed . Menuen er en omfattende blanding af vestlige og thailandske retter, og det sociale projekt er inspirerende og respektløs. Sidder man på den åbne etage , er den første ting man bemærker den fantastiske udsigt over det åbne hav, der er perfekt til frokost, middag eller endda en solnedgangs cocktail. 0064 Den anden ting er de tusindvis af kondomer som bruges til dekoration i hele restauranten, især de tre mannequiner som er dækket fra hoved til tå af kondomer og står i døråbningen . En væsentlig del for restauranten - er at fremme bevidsthed om hiv i Thailand,  men det er gjort på en sjov og underholdende måde, der er egnet til hele familien og maden smager fantastisk. Det er nødvendigt at tage en taxa dertil , da den kan være lidt svær at finde . Men gør det !!  og vil du spise der om aftenen , skal du nok reservere bord , selv om restauranten er meget stor . Bed om deres bedste bord .

 

 

 

0056

 

Danmark Hotel : Vi fandt dette hotel i en sidegade til hovedgaden i Jomtien . Vi havde et stykke tid været på jagt efter en dansk restaurant i byen. Når man er i Thailand i 14 dage - synes jeg ikke at det gør noget med et stykke dansk smørebrød og det kan man få her. Det er faktisk et hotel , men vi kender kun restauranten og den serverer god mad . 0065De har selvfølgelig også Thai mad , men vi kom her for at få dansk mad og det fik vi. Brug restauranten hvis du lige savner et stykke dansk rugbrød eller lignende.

Efter at spist sådan 3 håndmadder som du ser her til venstre - så kan man klare sig igen - et godt stykke vej på thai mad  . 471    .

 

 

 

0061

 

Kiss Food & Drinks : Denne restaurant fandt vi inde i Pattaya - Den ligger på gaden som går ind til Central Festial og den ligger vel ca. 500 meter fra Central Festival på den modsatte side . 0066 Og det er inden man kommer til Central Festival når man kommer med " grisebilen " fra Jomtien . Restauranten er ikke så stor , men den serverer hurtig og god mad - til en meget fornuftig pris . og så er det hyggeligt at sidde der og se alle " de forskellige mennesker " der vandrer forbi på gaden .    

 

 

0057

 

Khun Wut : Så er vi tilbage i Jomtien igen - Denne restaurant ligger også på hovedgaden overfor stranden . Vi var derinde og spise en aften og så så vi at de lavede sådan nogle " lækre pizzaer " , så det måtte vi prøve en anden dag tænkte vi .0067 Så en dag til frokost gik vi ferhen og bestilte pizza . og de var fantastiske . Sådnan en helt tynd bund oh med masser af fyld , sådan skal en pizza være , efter vores mening .

Stedet er selvfølgelig også fint til aftensmad - men nu brugte vi den altså lige til frokost    402   .

 

 

 

 

0058

 

Garage : Også dette sted ligger på hovedgaden i Jomtien. Vi spiste der den første aften vi kom til byen og det var helt tilfældigt at vi dumpede ind her . Men vi fandt restauranten hyggelig og vi kom der flere gange i løbet af ferien . Det var mest til frokost at vi besøgte stedet .Vi lagde mærke til at mange udlændinge som boede i Jomtien i længere tid - de kom med  " grisebilen " hertil og spiste og kørte med bussen igen efter maden - så også blandt dem var den populær . 

 

 

 

 Det var alt for nu  !!

 

0049

 

 

Det var hvad vi lige har samlet sammen til denne side. Vi har selvfølgelig været mange flere steder - men vi har ikke været gode til at skrive navnene ned på spisestederne. Det vil vi måske blive bedre til fremover og så vil vi opdatere siden her.

Desværre er det dådan at mange af spisestederne herover måske er lukket igen ... der sker jo hele tiden ændreinger inden for denne brache. Men indtil videre har vi valgt at lade siden "leve videre".

 

overskrift49

 

 

Siden sidst redigeret januar 2023

 

 

 

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0255350
I dagI dag17
I gårI går32
Denne månedDenne måned1071
total for hele periodentotal for hele perioden255350
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 7
Gå til toppen