typisk rundrejse

 

Thailand er et godt land at planlægge en rundrejse i, og det fordi landet er godt forbundet af en solid infrastruktur. Derfor vælger mange at opleve flere områder i Thailand på deres rejse dertil.

En typisk rundrejse i Thailand starter i Nordthailand og går til Sydthailand eller omvendt. Vi giver dig her et forslag til, hvordan en sådan rejse kunne se ud , og hvad du kan opleve på vejen.

 

Thailand rundrejse i 3 uger.

Vi har ikke selv været på rundrejse på den måde som vi foreslår her, men det kunne være en mulighed at lave en tur som den vi nævner her. Ethvert rejseselskab burde kunne klare dette, du skal nok ikke selv gå igang med at lave den.

Vores " forslag " til en rundrejse i Thailand baserer sig på Thailands højdepunkter fra nord til syd og kunne se således ud:

Bangkok - Chiang Mai - Krabi - Koh Phi Phi - Phuket

DAG 1-3 Bangkok
DAG 4-8 Chiang Mai
DAG 9-12 Krabi
DAG 13-17 Koh Phi Phi
DAG 18-21 Phuket


DAG 1-3 Bangkok

Vi foreslår at du starter din rundrejse i hektiske Bangkok, hvor du virkelig kan suge storby-stemningen til dig. I Bangkok kan du tageud at besøge det store tempelkompleks “The Grand Palace”. Derudover synes vi at duskal besøge Chinatown, hvor du bliver mødt af alverdens sanseindtryk. Farver, dufte, lyde og smagsløg er i spil, og du må ikke snyde dig selv for at smage noget af det lækre mad fra den mange gadekøkkener i området. Udenfor Bangkok venter også mange unikke oplevelser. Du kan evt. leje en privat taxa og udforske Kanchanaburi, Ratchaburi eller Phetchaburi, som alle er områder, hvor du virkelig oplever det autentiske Thailand.

 

DAG 4-8 Chiang Mai
Nu skal du så nord på . Indenrigsflyvninger er billige i Thailand, så du kan vælge at flyve fra Bangkok til Chiang Mai. Alternativt kan du tage nattoget, som også er en stor oplevelse. Når du ankommer til Chiang Mai, anbefaler vi, at du booker et jungle-trek i bjergområdet i nærheden af Chiang Mai. Hvis du virkelig vil have en lokal og kulturel oplevelse, er det en god idé, at du booker et trek med minimum 1 overnatning i en bjerglandsby. Derudover skal du give dig selv den store oplevelse, det er at besøge Doi Sutep templet. Templet ligger på et bjerg med storslået udsigt ud over Chiang Mai, og hver morgen vandrer hundredvis af pilgrimme op til templet.


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0255350
I dagI dag17
I gårI går32
Denne månedDenne måned1071
total for hele periodentotal for hele perioden255350
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 1
Gå til toppen