typisk rundrejse

 

Thailand er et godt land at planlægge en rundrejse i , og det fordi landet er godt forbundet af en solid infrastruktur . Derfor vælger mange at opleve flere områder i Thailand på deres rejse dertil .

En typisk rundrejse i Thailand starter i Nordthailand og går til Sydthailand eller omvendt . Vi giver dig her et forslag til , hvordan en sådan rejse kunne se ud , og hvad du kan opleve på vejen .

 

Thailand rundrejse i 3 uger

Vi har ikke selv været på rundrejse på den måde som vi foreslår her , men det kunne være en mulighed at lave en tur som den vi nævner her . Ethvert rejseselskab burde kunne klare dette , du skal nok ikke selv gå igang med at lave den .

Vores " forslag " til en rundrejse i Thailand baserer sig på Thailands højdepunkter fra nord til syd og kunne se således ud:

Bangkok - Chiang Mai - Krabi - Koh Phi Phi - Phuket

DAG 1-3 Bangkok
DAG 4-8 Chiang Mai
DAG 9-12 Krabi
DAG 13-17 Koh Phi Phi
DAG 18-21 Phuket


DAG 1-3 Bangkok

Vi foreslår at du starter din rundrejse i hektiske Bangkok , hvor du virkelig kan suge storby-stemningen til dig . I Bangkok kan du tageud at besøge det store tempelkompleks “The Grand Palace” . Derudover synes vi at duskal besøge Chinatown , hvor du bliver mødt af alverdens sanseindtryk . Farver, dufte, lyde og smagsløg er i spil , og du må ikke snyde dig selv for at smage noget af det lækre mad fra den mange gadekøkkener i området . Udenfor Bangkok venter også mange unikke oplevelser . Du kan evt. leje en privat taxa og udforske Kanchanaburi , Ratchaburi eller Phetchaburi , som alle er områder , hvor du virkelig oplever det autentiske Thailand .

 

DAG 4-8 Chiang Mai
Nu skal du så nord på . Indenrigsflyvninger er billige i Thailand , så du kan vælge at flyve fra Bangkok til Chiang Mai . Alternativt kan du tage nattoget , som også er en stor oplevelse . Når du ankommer til Chiang Mai , anbefaler vi , at du booker et jungle-trek i bjergområdet i nærheden af Chiang Mai . Hvis du virkelig vil have en lokal og kulturel oplevelse , er det en god idé , at du booker et trek med minimum 1 overnatning i en bjerglandsby . Derudover skal du give dig selv den store oplevelse , det er at besøge Doi Sutep templet . Templet ligger på et bjerg med storslået udsigt ud over Chiang Mai , og hver morgen vandrer hundredvis af pilgrimme op til templet .


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0240454
I dagI dag11
I gårI går51
Denne månedDenne måned11
total for hele periodentotal for hele perioden240454
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 36
Gå til toppen