knoklusion

 

Der har været og er det nok også stadig meget snak om rejseselskabet " World Visitor " . Nu vil vi komme med vores input til dette . Føste vil vi komme med de positive og negative ting ved rejsen og derefter vil vores konklusion komme .

 

De positive ting : 

1. Alle hoteller var 4 eller 5-stjernede og det var en positiv oplevelse at bo på disse . Maden der blev serveret på hotellerne var " perfekt " og der var noget for enhvèr smag .

2 . Hotellerne tog meget hensyn til folk der skulle på tur , altså var der morgenmad til dem inden de skulle på tur , også dem der skulle meget tidligt afsted.

3. Alle udflugter var indholdsrige , og der var virkelig noget at opleve på disse ture .

4. Guiden var fantastisk og vidste rigtig meget om Tyrkiet . Og stillede man ham et spørgsmå , fik man altid et svar og også en god forklaring . 

5. Chaufføren var perfekt og havde 30 års erfaring i buskørsel .

6. Bussen var ny . 

 

De negative ting : 

1. Manglende information fra World Visitor før rejsen . Det er faktisk umuligt at komme i kontakt med dem . Ringer man til dem - svarer de sjældent . Skriver man en mail til dem , svarer de først ca. 14 dage senere .

2 . Hotellerne vi boede på , lå så langt uden for alting , at man var tvunget til at købe deres " pakke med aftensmad " , hvis man ville være sikker på at få noget at spise.

3. Vi blev tilbudt en V.I.P. pakke på turen til 259 Euro , som indeholdt nogle flere udflugter samt frokost alle dagene . Dette tilbud ville vi gerne have vidst hjemmesfra , således at man kunne have Euro med hjemmefra til at betale denne pakke .

4. Dagene " var lange " og der var presset meget ind på turene . Der var ikke tid til at hvile undervejs ... det hele kørte i " Skemaform " , altså hele dagen var tilrettelagt .

6. Bussen vi kørte i havde " sort solfilm " på alle sideruder , altså kunne man ikke se noget ud af sideruderne , når vi var på tur . Et stort mibus , når man nu kører i sådan en flot natur .

 

Konklusion:  

Vil jeg anbefale dette rejseselskab til andre ?  15

 

 

Hvis jeg skulle bruge dette rejseselskab igen på et andet tidspunkt , så skal de gøre noget mere ud af deres informationsniveau . I situationen omkring rejsen her , så bestilte vi rejsen i november 2016 og rejste i december 2017 . Vi vidste første 7 dage før vi skulle afsted om turen blev til noget , altså først da vi stod med flybilletterne i hånden . Flere gange i perioden fra køb af rejse til at vi skulle afsted , forsøgte rejseselskabet at ændre rejsetidspunkt . Og det foregik bare på den måde at der kom en mail med beskeden om at rejsen var flyttet . De gjorde intet for at kontakte os og spørge om det var muligt .

I min verden er der i dag så mange muligheder for at kontakte folk , at dette bør være en mulighed for alle , altså også World Visitor.... alle er jo på telefonen 24-7 i den verden vi lever i . Hvis ikke rejseselskabet gør noget seriøst ved dette , så tror jeg ikke at de har en fremtid .

Og det er en skam , for indholdet , altså oplevelserne på turen var i orden .

Nu er jeg og min kone ikke vilde med den her form for ferie , altså hvor det hele ligger i skemaform med klokkeslet på alt , vi er mere til ferie med afslapning og ture , hvor vi selv bestemmer hvornår dette skal ske . Så vi vil ikke komme til at rejse med World Visior igen  77 .

Så nu er det op til dig !!

                   456

 

 Siden sidst redigeret december 2017


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0240454
I dagI dag11
I gårI går51
Denne månedDenne måned11
total for hele periodentotal for hele perioden240454
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 4
Gå til toppen