knoklusion

 

Der har været og er det nok også stadig meget snak om rejseselskabet "World Visitor". Nu vil vi komme med vores input til dette. Føste vil vi komme med de positive og negative ting ved rejsen og derefter vil vores konklusion komme .

 

De positive ting : 

1. Alle hoteller var 4 eller 5-stjernede og det var en positiv oplevelse at bo på disse. Maden der blev serveret på hotellerne var "perfekt" og der var noget for enhvèr smag.

2 . Hotellerne tog meget hensyn til folk der skulle på tur, altså var der morgenmad til dem inden de skulle på tur, også dem der skulle meget tidligt afsted.

3. Alle udflugter var indholdsrige, og der var virkelig noget at opleve på disse ture.

4. Guiden var fantastisk og vidste rigtig meget om Tyrkiet. Og stillede man ham et spørgsmål, fik man altid et svar og også en god forklaring. 

5. Chaufføren var perfekt og havde 30 års erfaring i buskørsel .

6. Bussen var ny. 

 

De negative ting : 

1. Manglende information fra World Visitor før rejsen. Det er faktisk umuligt at komme i kontakt med dem. Ringer man til dem - svarer de sjældent. Skriver man en mail til dem, svarer de først ca. 14 dage senere.

2 . Hotellerne vi boede på, lå så langt uden for alting, at man var tvunget til at købe deres "pakke med aftensmad" , hvis man ville være sikker på at få noget at spise.

3. Vi blev tilbudt en V.I.P. pakke på turen til 259 Euro, som indeholdt nogle flere udflugter samt frokost alle dagene. Dette tilbud ville vi gerne have vidst hjemmesfra, således at man kunne have Euro med hjemmefra til at betale denne pakke.

4. Dagene "var lange" og der var presset meget ind på turene. Der var ikke tid til at hvile undervejs ... det hele kørte i "Skemaform" , altså hele dagen var tilrettelagt .

6. Bussen vi kørte i havde "sort solfilm" på alle sideruder, altså kunne man ikke se noget ud af sideruderne , når vi var på tur . Et stort mibus , når man nu kører i sådan en flot natur .

 

Konklusion:  

Vil jeg anbefale dette rejseselskab til andre ?  15

 

 

Hvis jeg skulle bruge dette rejseselskab igen på et andet tidspunkt, så skal de gøre noget mere ud af deres informationsniveau. I situationen omkring rejsen her, så bestilte vi rejsen i november 2016 og rejste i december 2017. Vi vidste først 7 dage før vi skulle afsted om turen blev til noget, altså først da vi stod med flybilletterne i hånden. Flere gange i perioden fra køb af rejse til at vi skulle afsted, forsøgte rejseselskabet at ændre rejsetidspunkt. Og det foregik bare på den måde at der kom en mail med beskeden om at rejsen var flyttet. De gjorde intet for at kontakte os og spørge om det var muligt.

I min verden er der i dag så mange muligheder for at kontakte folk, at dette bør være en mulighed for alle, altså også World Visitor.... alle er jo på telefonen 24-7 i den verden vi lever i. Hvis ikke rejseselskabet gør noget seriøst ved dette, så tror jeg ikke at de har en fremtid.

Og det er en skam, for indholdet, altså oplevelserne på turen var i orden.

Nu er jeg og min kone ikke vilde med den her form for ferie, altså hvor det hele ligger i skemaform med klokkeslet på alt, vi er mere til ferie med afslapning og ture, hvor vi selv bestemmer hvornår dette skal ske. Så vi vil ikke komme til at rejse med World Visior igen  77 .

Så nu er det op til dig !!

                   456

 

 Siden sidst redigeret december 2017


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0253039
I dagI dag11
I gårI går32
Denne månedDenne måned146
total for hele periodentotal for hele perioden253039
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 4
Gå til toppen