overskrift udflugtsmuligheder i bangkok4   001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 cirkler2

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand, har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden, som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter, som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig. Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider, hvor de naturligt hører hjemme. Her er vi altså kommet til Bangkok og du kan her se hvad du kan opleve i Bangkok. Vi skriver IKKE KUN om de ting vi selv har oplevet, men også om andre muligheder i byen og vi nævner også nogle shoppingcentre.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet. Mange af udflugterne kan også besøges ud fra andre destignationer end dem vi skriver.

Først kommer der lidt information om Bangkok .

Vi har nummereret oplevelserne, men de kommer i vilkårlig rækkefølge !! .

Der vil enkle steder på siden her være link til nogle filmoptagelser ..... og klikker du på disse, kommer du til en ny side med filmen - for at komme tilbage til oplevelses-siden skal du bare klikke på X`et oppe i højre hjørne af film-siden.

God fornøjelse !!

 

 

alt fra overskriftt Bangkok

 

hvad ved vi om bangkok

 

 
kort bangkok

Bangkok er Thailands hovedstad .

Areal : 1.569 km²
 
Befolkningstal : 5.696.409 (2015)

Bangkok er en by der aldrig sover, her kan du opleve alt hvad en asiatisk storby bør repræsentere af leben, gadekøkkener, shoppingcentre, skyskrabere, markeder og templer. Byen er på én og samme tid traditionel og helt igennem moderne, og det skaber en helt særlig dynamik, som kun er at finde i lige netop Bangkok.

For Bangkok er Tuk-tuk’en, hvad cyklen er for København, og det er derfor meget oplagt at sætte sig ind på bagsædet af det 3-hjulede køretøj og lade chaufføren vise vejen gennem hele byen. En sådan tur vil typisk tage jer forbi forgyldte buddha`er og det prægtige kongeslot, videre forbi Chinatown, hvor larm og mados sætter scenen, og videre til det historiske Thonburi-distrikt. Foretrækker man alligevel cyklen, er der også rig mulighed for at opleve mange af byens seværdigheder på en cykeltur med guide.

Bangkok har måske Asiens største mad-scene, og foruden de traditionelle restauranter, er der altså også utallige veje til at forkæle ganen med førsteklasses gastronomi. Thaierne er desuden glade for at dele ud af deres kulinariske ekspertise, så er man glad for mad – og for at lave mad – så kan du komme en dag på kokkeskole og det kan varmt anbefales.

Bangkok er mest solrig i løbet af den danske vinter fra november til april, og fra juli til oktober må der forventes en del regn.

 

cirkler2

 

 

 sejltur på floden

1Er du i Bangkok - så snyd ikke dig selv for en sejltur på floden. Du kan vælge forskellige længder på denne tur. Du har således mulighed for at komme rundt blandt de fattige mennesker i Bangkok - og kort tid sejle ind i et omtåde hvor de rige bor og med hoteller så store, at helicoptere lander med deres gæster på taget af hotellerne. Vi har teget nogle filmklip på en af disse ture og sammensat disse til et stykke film.

Du kan se denne film ved at klikke på linket som kommer her: Tur på floden omkring Bangkok

Du kommer tilbage til denne side igen - efter at have set filmen, ved at klikke på "X-et" i det extra vindue der åbner. cirkler2

 

MBK

2Er du i Bangkok - så tag ind i MBK centret for at handle. Her kan du købe alt muligt og så til fornuftige priser. Selv om det ligner et supermarked - så kan man stadig handle om priserne. Centret har èn etage hvor der udelukkende sælges mobiltelefoner samt tilbehør til disse. Øverste etage er udelukkende restauranter - så planlæg din frokost deroppe. Vi synes at dette center er det bedste sted at lave vores indkøb nr vi er i Bangkok.

cirkler2 Bay orke sky

3I Bangkok finder du også Thailands højeste bygning "Bay York Sky". Her kan du tage op på 86. etage og spise din aftensmad i restauranten. De serverer en buffèt med mad fra hele verdenen. Efter maden kan du gå op på taget af denne bygning og kigge ud over Bangkok. Bare rolig - du står bag et gitter oppe på taget. men udsigten er fantastisk. Tager du derop om aftenen er maden til ½ pris. Og bare rolig ....elevatoren kører hele vejen derop uden stop .cirkler2
weekend market

4Vil du handle varer til næsten engenting - skal du besøge weekend markedet i Bangkok. De sælger bare alt muligt og til næsten ingenting. Spørg dit hotel om vej derud til og tag en Taxa derud. Det er kæmpe stort - så sæt dagen af til dette. Bemærk at det kan være varmt at gå derude - men drikkevarer kan jo købes også derude.cirkler2 Taxa

5Vær lidt forsigtig når du tager Taxa i Bangkok. Tag ikke de små Tuk-Tuk`er, da de er livsfarlige at køre med i inde i byen. Og tag kun de taxa biler der bruger Taxa-meter - ellers snyder de dig. Det kan godt være at du må gå ud af 2-3 taxa`er inden du finder en der vil køre efter taxa-meter. Men gør det - de andre kan være pirat-taxa`er der kører dig hen til nogle bestemte forhandlere, som de har aftaler med. JA SÅDAN ER DET BARE INDE I STORBYEN.

cirkler2 maeklong market

Railway Market1

6Maeklong Railway Market ligger faktisk ovenpå et togspor. Når toget kommer igennem markedet, ændrer man hurtigt markedet så at toget kan passere.  Hvis du er i Bangkok og ellers har en hèl dag uden planer, skal du besøge "Maeklong Railway Market".

Vi har lavet en speciel side om dette marked og der er alt hvad du har brug for at vide, inden du besøger markedet thumps up. du kommer til denne side ved at klikke på dette link : Railway Marketcirkler2 Floating Market

Damnoen2

7Damnoen Saduak Floating Market i Ratchaburi er et af de mest populære flydende markeder i Thailand. Hver dag rejser mange thailandske og udenlandske turister dertil for at shoppe, spise og opleve atmosfæren på sådan et vandmarked, og sådan har det været i over 100 år.

Vi har lavet en speciel side om dette flydende market og du kommer til denne side ved at klikke på dette link: Floating Market cirkler2ayutthayas templerayutthaya tempel

8Ayutthaya var Thailands hovedstad fra 1350 til 1767, men byen har faktisk en historie som kan dateres helt tilbage til en tid, hvor den fungerede som provinsby for Angkor riget i det nuværende Cambodia. I de over fire hundrede år Ayutthaya fungerede som hovedstad, blev Ayutthaya med tiden regnet for en af Asiens største byer med et sprudlende handelsliv, som tiltrak købmænd fra nær og fjern – ja, selv fra Danmark sendte vi missionærer afsted til Ayutthaya omkring året 1621.

Omkring fire hundrede smukke templer blev opført i byen, og der opstod en helt egen buddhistisk kunst. Kongerne, der regerede i Ayutthaya anså sig selv for at være lige så hellige som Buddha – en tradition, der også har været gældende andre steder i Sydøstasien.

Alle lykkesaglighederne fik dog en brat ende med burmesernes angreb på byen i 1767, hvor store dele af Ayutthaya blev brændt ned og kongen bortført. Tilbage i dag står de smukke tempelruiner med smukke mediterende buddha statuer (desværre har nogle statuer med tiden mistet kropsdele), der utvivlsomt sætter den besøgendes tanker i gang om livet i Ayutthayas storhedstid. Ayutthaya er opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Hvordan skal Ayutthaya opleves?

Området over den gamle Ayutthaya by eller ø – for byen hører faktisk til på en ø – dækker over et areal på 4 km2. De luksuriøse hoteller langs Chao Phraya floden i Bangkok byder på busrejser fra tidlig morgen, lidt sightseeing i Ayutthaya og en hjemkomst til Bangkok af Chao Phraya floden med aftensmad ombord på deres skibe. De fleste af disse ture er dog berygtet for deres korte tid blandt tempelruinerne.

Det bedste resultat, hvis du vil opleve Ayutthaya “rigtigt”, får du efter bedste overbevisning ved at tage turen selv. Fra Bangkok går der både busser og tog til stedet.  Når du ankommer til Ayutthaya, kan du leje en tuk-tuk, cykel eller long-tail båd for en overkommelig pris. Selvom der er noget magi ved templer langs floder, vil vi anbefale at leje en cykel eller tuk-tuk – da nogle af de smukkeste templer ligger inde på selve øen – og du kan alligevel nå frem til flodens templer på cykel eller i tuk-tuk.

Tempelruinerne ligger ret koncentreret, så du vil have en god chance for at have tid til at opleve de fleste af dem indenfor èn dag. De er alle sammen smukke på hver sin måde, men alligevel er der selvfølgelig nogle, der er obligatoriske højdepunkter at opleve, som f.eks. Wat Phra Si Sanphet der både fungerede som kongepalads og tempel. De tre store stupaer, du finder i templet, er i forbløffende god stand og agerer som hvilested for 3 af de 33 konger, der i tidens løb regerede Ayutthaya.

Her kan du også få en god fornemmelse af det gamle palads med de rester, der er tilbage af de gamle mure. Wat Chai Mongkol, har mange velholdte Buddha statuer – blandt andet en stor liggende Buddha og hvis du bestiger chedien i templet vil du få en god udsigt over de fleste af dem. En de bedst besøgte er Wat Ratchaburana, der er et af de tidligste Ayutthaya templer og har mange smukke detaljer. Men tag af sted og find dit eget smukke tempel…cirkler2White orchid baadturWhite orchid bådtur

9Her har du muligheden for at tilbringe nogle timer om bord på White Orchid-båden. Det er fantastisk at opleve landskabet langs Chao Phraya-floden om aftenen med utrolige historiske seværdigheder. Du kan nyde din aften med en buffet med et utroligt rigt udvalg af retter, og en fremragende service og med livemusik og et cabaretshow !cirkler2MahasawatMashaswat canal

 

10Khlong eller kanaler har altid været en vital del af det thailandske samfund. For omkring 150 år siden havde Kong Rama IV bygget en kanal, der er forbundet med Chao Phraya-floden og Tha Jeen-floden. Denne kanal fik navnet Khlong Mahasawat. Khlong Mahasawat er en 28 kilometer lang kanal, der engang blev brugt til rejser til et af provinsens tempeler.

Der er mange attraktioner langs Mahasawat-kanalen, hvor besøgende kan leje en båd og flyde langs kanalen til forskellige steder. Første stop kunne være på en orkideegård, der ejes af Mr. Choup. Der er mange slags orkideer her, der kommer i alle pragtfulde farver og former. Mr. Choup dyrker ikke kun disse orkideer, han sælger og eksporterer dem også til Japan.

Nogle af de vigtigste produkter, der opdrættes i området på turen her, er ris, forskellige frugter, orkidéblomster og lotusblomster. Mahasawat-turen giver dig mulighed for at udforske sådanne gårde. Du har mulighed for at lære, hvordan disse produkter dyrkes i Thailand.

Spørg de lokale tur-arrangører om denne tur !!cirkler2Chao Phraya princessChao Phraya Princes

11Tag en aften-tur og udsigten til Bangkoks seværdigheder på et Chao Phraya-flodkrydstogt. Du vil blive underholdt af et 2-timers live-orkester optræden med musik og sange fra 80-90'erne, mens du nyder en gourmetbuffet, alt i mens byen ser ud til at flyde forbi dig.

Chao Phraya Princes2

 

 Øverst her ser du restauranten på skibet og nederst kan du se ruten for sejlturn .

 

Chao Phraya Princes3

 Spørg de lokale tur-arrangører om denne tur !!cirkler2Wat Bang PhraWat Bang Phra

 

12Wat Bang Phra er et buddhistisk kloster, der ligger omkring 50 kilometer vest for Bangkok. Wat Bang Phra-templet er kendt for hellige tatoveringer eller Sak Yant’er. Vælg imellem Khao Yod (yant med 9 spir), en hellig tatovering med kræfter, der kan beskytte og bringe held, eller Hah Taew Yant med 5 streger med forskellige betydninger.

 

tatoo2

 

Få en hellig tatovering og velsignelse fra en buddhistisk munk eller certificeret tatoveringsmester i det berømte Wat Bang Phra . 

 

tatoo

Templet er kendt for sine daglige tatoveringer eller Sak Yant, der gives af de lokale munke. Denne tatoveringstradition er mange hundreder år gammel.cirkler2art in paradiseArt in Paradise

 

13Art in Paradise i Bangkok i Esplanadem Shopping Mall tilbyder sjove foto-optioner gennem surrealistiske og 3D-malerier. Stedet kaldes også Trickeye Museum eller 3D Museum Bangkok, og det er populært blandt familier, par og grupper, der ønsker at tilbringe et par timer, især på regnfulde dage.

 

Art in Paradise2

 

Art in Paradise Bangkok har adskillige store rum, der skildrer unikke temaer, såsom "Trappe til helvede", "Ride a Flying Carpet"  og "Coronation of the Emperor". Til at begynde med kan det være lidt overvældende at se så mange komplicerede scener i hvert rum, med mennesker, der prøver at finde den bedste eller den mest smukke position. Du finder dig snart selv også forsøge at finde en position på et surfbræt eller over en fiktiv afgrund. Der er markører med pile på gulvet for at indikere den bedste vinkel. Hvis du ser nogle du synes der er svære, så finder du fotos af tidligere besøgende der angiver, hvilken position der fungerer bedst med hver scene.

 

art in paradise08

 

At udforske denne kunst i "paradis" tager omkring 2 til 3 timer, afhængigt af hvor sjovt du synes det er. Der er ingen tvang til at besøge alle rum - der rigtig mange scener, og du kan gå frem og tilbage, som du har lyst til.

 

Art in Paradise4

 

Art in paradise Bangkok Kunst Bangkok ligger på 4. sal i Esplanaden Shopping Mall. Det er lidt langt fra det centrale Bangkok, og du kan komme dertil med MRT-tog . Det thailandske kulturcenter MRT Station ligger lige foran indkøbscenteret .cirkler2Phra Buddha Maha Nawamin

ang Thong Big budha4

14Thailands største Buddha står ved Wat Muang Ang Thong. Wat Muang er hjemsted for The Big Buddha, også kendt som Phra Buddha Maha Nawamin og Mahaminh Sakayamunee Visejchaicharn, som er den højeste Buddha-statue i Thailand og den niende højeste i verden. Buddha`en er i Wat Muang-klosteret i Ang Thong-provinsen. Denne statue er 92 m høj og er 63 m bred. Byggeriet af Buddha`en startede i 1990 og blev afsluttet i 2008. Det er malet guld og lavet af beton.

Vi har taget den med her under Bangkok, men den står i Ang Thong. Ang Thong er en lille provins i det centrale Thailand, der ligger lidt over 100 kilometer nord for Bangkok. Provinsen indeholder mest landdistrikter med mange af sine indbyggere beskæftiget i risbrug. Thailands største flod, Chao Phraya, passerer gennem Ang Thong på vej til Thailandsbugten.

 

Hvad er der at se i Ang Thong ?

Ang Thong huser en række kulturelle og historiske seværdigheder samt et stort antal buddhistiske templer, og der er et afsnit her på hjemmesiden omkring Ang Thong - kig i menuen under afsnit 7.cirkler2Wat Bang Kung

Wat Bang Kung2

15Og her har vi en meget sjov ting. Wat Bang Kung er et gammelt tempel som igennem tiden er blevet omkranset at et træ. Wat Bang Kung ligger 75 kilometer sydøst for Bangkom i provinsen Samut Songkhram ..... Der er lidt "Tornerose-slot stemning" over templet. Træerne her i skoven hvor templet er består af fire forskellige arter af figentræ. Et af disse arter er "Bodhitræ", der bl.a. er kendt som det træ hvor Buddha mediterede under i 49 dage. Selve templet er egntlig en ordinationashal, som bliver brugt til at bede samt til ordinering af munke. Stedet er også kendt under navnet "Bot Prok Pho" .... der faktisk betyder "ordinationshal dækket af bodhitræ". Wat Bang Kung3Når man kommer til skoven og ser templet udefra, ser det faktisk ikke ud af så meget. Inde i templet er der nogle falmede vægmalerier af Buddha omgivet af deciple. En stor gylden Buddha-stastue står for enden af rummet og vil straks stjæle din opmærksomhed med sin strålende glans.  

I weekenderne kan man opleve at der er fuldt med besøgende til templet, der går bedende rundt omkring Buddhaen. Men det er faktisk kun thailandske besøgende man ser ved templet. Der er meget få udenlandske turister.

Men besøg templet sammen med andre ting på en dagstur. Der er en del markeder i området .cirkler2overskrift Cabbage & Condoms

Cabbages and Condoms Bangkok outdoor dining

 

16Cabbages & Condoms i Bangkok er en non-profit thailandsk restaurant på Sukhumvit 12, cirka 450 meter sydvest for Asok BTS Skytrain Station. Restauranten har et finurligt navn for at fremhæve et meget alvorligt problem og overskuddet går ubeskåret til at støtte udviklingsprogrammer, der er initieret af Befolknings- og Fællesskabets udviklingsforening.

 

cabbages condoms

 

Højdepunkter i "Cabbage & Condoms" i Bangkok

Restaurantens tema skiller sig selvfølgelig ud 393 . Når du vandrer ned ad den grønne sti mod indgangen, ser du allerede de første meget sjove "kondomkarakterer". Cabbages & Condoms har en række fuldstørrelses mannequiner klædt ud i gummi: Captain Kondom, en brud med sin ruflede nederdel lavet af snehvide kondomer og endda et rødt jolly kondom. Mens der er masser af underholdende ting at se ved indgangen, er atmosfæren en helt anden, når du når terrassen. Der er en gårdsplads med et menneskeskabt vandfald og tusinder af lys hængende ned fra træerne. Cabbages & Condoms tilbyder siddepladser udendørs og indendørs .
 
cabbages condoms3
Hvad man kan spise ved Cabbages & Condoms i Bangkok ?
Cabbages & Condoms i Bangkok har specialiseret sig i thailandsk mad. Udvalget er imponerende og går ud over det sædvanlige pad thai og tom yum. Supper og karry-retter serveres i en rustik "hotpot". Udvalget inkluderer krydret sur, frituret havkat salat serveret med en mango dressing, kylling marineret i vild honning og gul krabbe karry med paprika. Drikkevare menuen er lige så lang med cocktails som f.eks. "dirty martini, mojito og pink lady". Restauranten har vin fra Australien, New Zealand og Thailand. Hvis du ikke er fan af alkohol, kan du nyde frugtsaft.
 
Godt at vide om Cabbage & Condoms i Bangkok
Du kan få gratis kondomer på vej ud , men sørg også for, at du besøger butikken på stedet. Den tilbyder gummirelaterede varer, og nogle sjove anderledes og usædvanlige souvenirs.
Cabbages & Condoms blev grundlagt af Mechai Viravaidya, en filantrop, der sigter mod at forbedre det thailandske liv ved at fremhæve sociale spørgsmål såsom seksuel sundhed, bæredygtighed og anti-korruption.
 
Restauranterne findes flere steder i Thailand.
 
 
Cabbages & Condoms in Bangkok
Opening Hours: Daily from 11am to 10.30 pm
Location: 10 Sukhumvit 12 Alley, Khlong Toei, Bangkok 10110, Thailand
MRT: Sukhumvit
BTS: Asok
Tel: +66 (0)2 229 4610
Location: 10 Sukhumvit 12 Alley, Khlong Toei, Bangkok 10110, Thailand

Read more at: http://www.bangkok.com/magazine/cabbages-and-condoms.htm?cid=ch:OTH:001
cirkler2King Power Mahanakhon
King Power Mahanakhon1
 
17King Power Mahanakhon er bestemt ved at blive en af ​​Bangkoks større attraktioner, der kombinerer den mest unikke udsigt over byen med en uovertruffen gæstoplevelse. Nyd byen fra Thailands højeste observationsdæk i Bangkok i en højde af 314 meter, med et af ​​verdens største glas gulve på toppen af ​​King Power Mahanakhon-bygningen.
 
King Power Mahanakhon2
Mahanakhon SkyWalk er perfekt til alle besøgende, året rundt. Beliggende i hjertet af Bangkok er attraktionen i verdensklasse let tilgængelig med offentlig transport og BTS skytrain, ikke langt fra Pullman Bangkok King Power.
Med en fantastisk panoramaudsigt fra et indendørs og udendørs visningsområde, er det en must-see-attraktion. Højdepunktet inkluderer et af verdens største glasgulve på 78. sal, Sydøstasiens hurtigste elevatorer og uovertruffen 360-graders udsigt over Bangkoks betagende skyline.
 
På Mahanakhon SkyWalk lærer du om Bangkoks vigtigste vartegn og seværdigheder gennem banebrydende interaktiv reality. Opret mindeværdige øjeblikke i din hånd med en række forskellige gimmicks og den nyeste avancerede teknologi. Udsigten over Bangkok nedenfor er spektakulær og spændende, uanset om det er dag eller nat. Du ser BTS Skytrain, når det slanger sig igennem byen som et miniatyrlegetøjstog. Med de lange streger med glødende billygter i aftentrafikken, som så mange pulserende arterier, er du klar over, at du står øverst i hjertet af det enorme livscentrum og aktivitet, det er Bangkok.
 
Nyd en bred vifte af toldfrie produkter til stor værdi hos King Power Duty Free & Retail. Køb eksklusive varer, som kun er tilgængelige på King Power Mahanakhon. En international flyrejse til / fra Thailand og pas kræves for at købe toldfrie varer her. Ikke-rejsende er dog velkomne til detailområdet, hvor souvenirs og eksklusive varer er tilgængelige.cirkler2nana plaza in bangkok
nana plaza bangkok
 
18
Når du går ned ad Soi 4 ​​fra Sukhumvit Road, ved du at du nærmer dig Nana Plaza, når du ser linjen med gadesælgere, der sælger en række underlige og vidunderlige madretter. Disse inkluderer som tum (krydret grøn papayasalat), kai tod (kulgrillet kylling) og friturestegte insekter, blandt andre sjove delikatesser - to-go-food de piger, der for det meste kommer fra Thailands nordøstlige Isaan-provins.

Nana Entertainment Plaza
Du hilses velkommen når du passerer under det uhyggelige indgangsskilt "Nana Entertainment Plaza" og videre møder du en masse glødende neonskilte, der råber på dig fra alle retninger. På trods af optrædener er det hele let og "ufarligt". I stueetagen er det meste udendørs ølbarer at vælge imellem. Showene og go-go-barerne som Lollipop, Pretty Lady og Red Lips er placeret på 1. sal. Personalet her træder ud foran dig på din vej og vil prøve at trække dig her. 
 
Stig på rulletrappen til 1. sal, og det er for det meste go-go-barer. Disse inkluderer Spankys, Carnival, Angel Witch, Fantasia og Rainbow 3. Rainbow 4 er en af ​​de største, med en travl stor vesterlændinge og japanske tilskuere. G-Spot, Cassanova og Temptations er blandt de mest populære for deres blændende ladyboy-shows. Angel Witch til venstre med sine temaer viser også et stort hit. En masse tanke og energi går klart ind i kostumer og forestillinger her. For at få relativ ro skal du gå mod Big Dogs bar i venstre hjørne af indgangen. Dette er et ydmyg bar med øl og en forhøjet terrasseudsigt over gaden og gyder.
 
 
 Nana Plaza
Opening Hours: Daily from 7pm to 3am
Location: 3 1 Sukhumvit Road, Khlong Tan, Khlong Toei, Bangkok 10110cirkler2
 overskrift Chokolate Ville Bangkok
 
chocolate ville InPixio

 

18Chocolate Ville er en af ​​de mest charmerende steder at besøge i Bangkok, hvis du er turist og på udkig efter en unik udendørs restaurant.
Dette madsted er kendt for sine europæiske landsbystema`er og sin attraktive natur.
Maden her er meget lækker, hvilket ogs gør det til en favorit blandt de rejsende. Og der er helt sikkert at du bliver forelsket i stedet efter dit første besøg.
I dette indlæg vil vi dele nogle fotos fra stedet og prøve at skrive lidt tekst til billederne . 
 
 
Chocolate Ville1

 

Chocolate Ville byder besøgende velkommen med sine livlige farver og smukke scener i europæisk stil. Stedet her vil uden tvivl altid være et meget populært sted i Bangkok, og derfor fortjener det også et besøg.

Denne park gratis adgang, hvilket også gør den mere tilgængelig for alle. Et andet højdepunkt i Parken er dens kæmpe restaurant, der giver besøgende mulighed for at nyde deres mad, alt imens de nyder udsigten.

Der serveres en bred vifte af thailandske og vestlige retter for at tilfredsstille gæster med forskellige præferencer. Og selvfølgelig må du ikke gå glip af de smukke fotograferings-muligheder, som vi prøver at vise lidt om her under.

 

Must Do and See things !!

 

Der er i alt 12 "must-do og must-see steder" i Chocolate Ville. Så lad os lige tage dem "èn efter èn her" solution :

 

1. Start ud med "Home Town".

Chocolate Ville2

Den altid lyse hjemby

Der er bare ingen bedre måde at starte dit eventyr på end at besøge "Home Town". Kom forbi dette pulserende sted, og tag et billede af dets lyse/lyserøde ydre.

 Chocolate Ville3
 
 Mange yndige ting at kigge på 
 
Rundt om i området er der nogle kunstneriske designs, der er værd at fange på et billede. Stå evt. imellem disse figurer som er i "livsstørrelse", og tag et billede af personer sammen med disse smukke genstande.
 
 
2. Fortsæt til Telefon-boksen.
 
Chocolate Ville4
 
Telefonboks med elegant stil
 
Telefonboksen er en anden favorit blandt de besøgende i parken på grund af sit "stilfulde look". Så prøv at komme ind i boksen og tag nogle gode foto-skud.
Se hvordan blomsterne smukt supplerer den antikke struktur. Udsmykningen i boksen ælndres dog fra tid til anden. Nogle gange er der bjørne derinde og andre søde ting.
 
 
3. Gå rundt i "Conservatory Garden".
 
Chocolate Ville5
 
Den afslappende "Conservatory Garden".
 
Et andet smukt sted i Chocolate Ville er Conservatory Garden. Brug lidt tid på at slentre rundt i området og nyde den beroligende udsigt.
Inden for denne have er der nogle sjove dyre-figurer og et kæmpe lysthus. Bortset fra disse ser du også et springvand, der pryder det charmerende landskab.
 
4. Se på "Summerset Cottage".
 
Chocolate Ville6
 
Den hyggelige atmosfære i " Summerset Cottage "
 
"Hæng ud" her i "Summerset Cottage" og nyd de dejlige omgivelser her. Dette område har masser af siddepladser til at imødekomme alle de besøgende.
 
Chocolate Ville7
 
Smuk struktur omgivet af natur
 
Når du udforsker stedet, støder du på dette charmerende sted, der er en perfekt fotomulighed.
 
 
5. Opfør dig som om du ejer "The Bell House".
 
Chocolate Ville8
 
Det klassiske Bell House
 
Det er ret let at finde Bell House på grund af dets enkle, men elegante design. Se bare efter et hus i èn etage med et helt hvidt ydre.
Så hvis du leder efter en monokrom baggrund til et foto, er dette stedet at besøge. Og glem så ikke at stille dig sammen med nogle af de sjove figurer foran.
 
 
6. Besøg "The Village Post Office".
 
Chocolate Ville9
 
 Tjek ind på "The Village Post Office"
 
The Village Post Office er sådan et hoved-kvarter i Parken. Få et glimt af denne sofistikerede struktur med din familie og venner. Du kan også slappe af ved siddepladserne placeret foran huset - eller gå op i nærheden af ​​døren og tage nogle smukke billeder.
 
 
7. Nyd at shoppe i "The Sovenirs Store".
  Chocolate Ville10
 
En masse charmerende ting i Souvenirs Store
 
Tag nogle godbidder med hjem fra den berømte souvenirsbutik i Chocolate Ville. Dette sted er fyldt med mange sjove varer, der kan købes. Inden du går ind , bør du tage et foto af de yndige bjørne på veranda`en.
 
 
Chocolate Ville11
 Yndige fyldte bjørne
 
Hvis du har brug for et nyt udstoppet legetøj, så får du rigtig mange muligheder her. Der er masser af søde bjørne og andre genstande med forskellige designs og farver.
 
 
8. Det næste du skal besøge er "Fyret".
 
Chocolate Ville12
 
Det tårnhøje fyrtårn
 
Som den højeste bygning i Parken er det svært at ignorere fyrtårnet . Dets højde er meget stor-slående . Og hvis du går ind, vil du se hele udsigten over Chocolate Ville. Så sørg for at medtage dette på din "To do liste".
 
9. Gå til "Farm ville Dairy Barn".
 
Chocolate Ville13
 
Springvandet omkring Farmville Dairy Barn
 
Farmville Dairy Barn er et andet charmerende sted for enhver besøgende. Gå rundt i det naturskønne område, og nyd det flotte sted, mens du ser vandet strømme fra springvandet.
 
Ligesom andre steder i parken kommer denne også med siddepladser. På denne måde kan du slappe af efter alle dine foto-sessioner.
 
 
10. Slap af på "Rosewood Inn".
 
Chocolate Ville14
 
Rosewood Inn og dets rustikke udseende
 
Træindretningen på "Rosewood Inn" gør det helt sikkert til en "standout". Så hvis du leder efter en trælignende baggrund med nogle vinstokke på væggen, så kig forbi dette smukke sted.
 
Få en hyggelig oplevelse, mens du vandrer rundt på stedet. For en mere fængslende scene kan du udforske dette område om natten.
 
 
11. Gå mod "Lagoon Bridge".
 
Chocolate Ville15
 
Se vandet under Lagoon Bridge
 
Fortsæt med dit eventyr og gå videre til "Lagoon Bridge". Denne bro forbinder med andre "must-visit steder" i parken.
 
Og selvfølgelig kan du tage dit billede her også . 
 
 
12. Og så kommer vi til "Waterfront Glasshouse".
 
Chocolate Ville16
 
De sofistikerede "Waterfront Glasshouse" 
For at fuldføre dit eventyr skal du ikke glemme Waterfront Glasshouse. Om natten lyser dette op og giver en magisk og romantisk udsigt.
Området har også et kæmpe hjerteformet design i frontområdet, hvor du kan stille dig sammen med din partner eller ven. Og du skal ikke gå glip af den massive bjørnefigur ved siden af ​​hjertet.
 
 
 
Spiseguide !!
 
 
Som nævnt tidligere har Chocolate Ville en stor restaurant med bemærkelsesværdige madvalg. For at gøre din madoplevelse mere praktisk er her 3 ting, du skal vide på forhånd:
 
 
1. Spise ved "Riverside".
 
Chocolate Ville17
Den maleriske udsigt fra flodbredden
 
Først og fremmest er der kun èn restaurant i Chocolate Ville. Men set fra den lyse side, så kan du frit vælge hvor du vil spise din mad. Du kan vælge området ved floden, udendørs eller indendørs. Hvis du vil have en betagende natur, anbefaler vi stærkt, at du tager din middag ved flodbredden.
 
 
2. Udvalg af "Menu`er".
 
Chocolate Ville18
 Imponerende mad-udvalg
 
Restauranten tilbyder en bred vifte af forskellig mad, fra lokale retter til internationale retter. Der findes også fisk og skaldyr, pasta og pizza. Eller du kan prøve vestlig mad som tysk Ham Hock og australsk mørbradbøf.
 
For at hjælpe dig med at planlægge dit budget på forhånd er her en kopi af restaurantmenuen, du kan bruge som reference.
 
 
3. Foretag en reservation på forhånd. 
 
Hvis du planlægger at besøge i løbet af weekenden, anbefales det at reservere et bord på forhånd. Ifølge en bekendt, der besøgte parken i løbet af weekenden, blev spisepladserne fyldt temmelig hurtigt, især efter kl. 18.00.
 
Foretag et telefonopkald
 
For at foretage en reservation via telefon kan du bruge dette nummer +66 81 921 2016. Vi anbefaler, at du ringer mindst en dag i forvejen.
 
 
Chocolate Ville19
 
For at gøre det nemmere at navigere rundt i området, så glem ikke at have en kopi af Chocolate Ville-kortet - som vist her ovenfor. Og hvis du tager en taxa eller TUK-TUK, vil du blive afleveret ved hovedindgangen til parken, som er nr. 37 på kortet.
 
Åbningstider
 
Chocolate Ville er åben dagligt fra 15:00 til 21:00.
 
Parken er ret stor og har mange smukke steder. Derfor foreslås det, at du bruger mindst 3 timer på at gå rundt i Parken. Denne varighed er tilstrækkelig til at dække alle de must-see og must-do aktiviteter i parken.
 
 
Adresse : 23, 1-16 Prasert-Manukitch Rd, Ram Inthra, Khan Na Yao, Bangkok 10230, Thailand

 cirkler2

 

overskrift Chokolate Ville Bangkok

Chocolate Ville19

 

18Bang Krachao-øen er en grøn oase i hjertet af Bangkok. Denne jungle er synlig fra de højere etager i mange lejligheder langs Sukhumvit Road, men den forbliver ukendt for de fleste rejsende.

Vent et øjeblik. En ø i Bangkok siger du ?

Det er rigtigt, Bang Krachao er en ø, men forvent ikke hvide sandstrande og kokosnøddetræer. Denne ø er intet som det tropiske paradis Koh Lipe eller Koh Kood. Den har dog et unikt og fantastisk i sig selv.

Bang Krachao er faktisk en menneskeskabt ø beliggende i Chao Praya-floden. For år siden blev en kanal skåret over, så fragtbåde kunne forkorte deres rejse langs floden. 

Bang Krachao omtales almindeligvis som Bangkoks grønne lunge, da den enorme mængde træer æder byens luftforurening op. Der er tusindvis af mangrovetræer rundt om øen og masser af jungle i øens indre, hvor du finder Bang Krachao Treehouse. 

En by i hastig udvikling er Bang Krachao et sted, der har formået at modstå forandringer. Så du må hellere besøge før det er for sent!

 

Chocolate Ville19

 

Sådan kommer du rundt i Bang Krachao

Den bedste måde at komme rundt i Bang Krachao på er på cykel. Det er stor set altid varmt her. Så forvent at blive svedig, hvis du cykler, og tag masser af vand med for at holde dig hydreret.

Der er en cykeludlejningsbutik på Bang Kracho-molen. Cykler koster omkring 70 THB pr. dag.

Hvis du synes, at Bangkoks varme er for overvældende, kan du også vælge en motorcykeltaxi. Spørg fyrene i de orange veste med tallene trykt på bagsiden. En standardpris for en motorcykeltaxi til næsten enhver destination på Bang Krachao er 20 THB pr. person.

 

Chocolate Ville19

 

 

Hvad skal man lave på Bang Krachao

1. Bang Krachao Floating Market. (Bang Nam Peung)

Den mest populære destination på Bang Krachao er Bang Krachao Floating Market, officielt Bang Nam Peung Floating Market. Navnet Bang Nam Peung Floating Market er lidt vildledende. I modsætning til Damnoen Saduak eller Amphawa Floating Markets i Samut Songkhram, er denne ikke direkte på vandet, men er bygget omkring kanalerne.

Bang Nam Peung Floating Market er faktisk ret stort og strækker sig langs et par små gyder i området. Du finder et bredt udvalg af lokale fødevarer og håndlavede varer til salg her. Det er et godt sted at hente en autentisk souvenir i Bangkok.

 

Sådan kommer du til Bang Krachao

Bang Krachao er en kort færgetur over Chao Praya-floden. Moler på Bangkok-siden af ​​floden er placeret ved Chong Nongsi, Bang Na og Klong Toei. En af de mest brugte er Bang Na Pier til at krydse floden.

Bang Na Pier ligger en kort gåtur fra Bang Na BTS station. Fra Bang Na station, gå ad Sukhumvit Road mod Udom Suk station, og drej derefter til venstre ved Sanphawut Road. Fortsæt til enden af ​​Sanphawut Road, indtil du når Chao Praya-floden.

Færgen, der krydser Chao Praya-floden, afgår hvert 15. minut eller deromkring. En enkeltbillet koster kun 10 cent! 

 

cirkler2

  

 

slutteks bangkokt

 

 

 

 

Siden sidst redigeret januar 2023


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0255350
I dagI dag17
I gårI går32
Denne månedDenne måned1071
total for hele periodentotal for hele perioden255350
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 4
Gå til toppen