Oplevelser ved Mae Hong Son

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Udon Thani og du kan her se hvad du kan opleve i Udon Thani og omegn . Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Udon Thani og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Udon Thani er en provins i det Nord østlige Thailand .

Areal : 11.730 km²

Befolkningsantal : 1.587.000 ( 2018 ) 

Udon Thani-provinsen er en af ​​Thailands syvoghalvfjerds provinser, der ligger i det øvre nordøstlige Thailand også kaldet Isan. Det grænser op til provinserne Nong Khai mod nord, Sakon Nakhon mod øst, Kalasin-provinsen mod sydøst, Khon Kaen mod syd og Loei og Nong Bua Lamphu mod vest.

Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet . Thailand har lige omkring 41.000 templer - så dem har vi opgivet at beskrive .... men måske der kommer et par stykker undervejs  .  
 
 
 
cirkler2
 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Lad os starte med National Parkerne i Ubon Ratchathani - så er vi ligesom kommet i gang . Ubon Ratchathani har èn Nationalparker . Nationalparker er en fortrinlig måde at udforske Thailands natur på med vandrestier, der fører dig til smukke vandfald og fantastiske udsigtspunkter over jungleklædte bjerge og dale. Der er også mulighed for at overnatte i nationalparkerne.

Nu plejer jeg jo at skrive følgende tekst her : Der er jo ingen grund til at opfinde " den dybe tallerken " når den er opfundet . Vi lavede for et stykke tid siden et helt afsnit omkring National Parker i Thailand og det var faktisk et stort stykke arbejde . Vi vil derfor ikke skrive om disse parker igen - men blot henvise til dette afsnit . Vi nævner navnene på parkerne og viser link til disse .

MEN - af en eller anden grund så er denne National Park ikke kommet med i vores oversigt - derfor omtaler vi den her .

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Denne nationalpark ligger i Ban Sawang, Moo. 2, Tambon Na Yung . parkens attraktioner er :

Namtok Yung Thong : Dette vandfald ligger på højderyggen af ​​Mount Phu Phan og Mount Phu Ya U , omkring 500 m. fra parkens hovedkvarter . Vandfaldets strøm strømmer langs attraktive komplicerede stenblokke midt i træernes grønne områder . Det lille tre-trins vandfald har en sø , hvor besøgende kan bade . Tidligere var det et habitat for påfugle , så vandfaldet kaldes “ Yung Thong ” ( gylden påfugl ) .

Pha Daeng-udsigtepunkt : Dette udsigtspunkt er omkring 1.500 meter fra parkens hovedkvarter og på naturstudiestien til Namtok Yung Thong . Pha Daeng er en høj stejl sandstenklippe med udsigt over en smuk panoramaudsigt . Ikke langt fra Pha Daeng er der en lille grotte , hvor Luang Pu Man Phurithatto plejede at blive til udvikling af indsigt .

Namtok Yung Thong Nature Study Trail : Denne vandresti skal tilbyde naturfortolkning for besøgende undervejs gennem Namtok Yung Thong, Namtok Tat Noi og Pha Daeng udsigtspunkt, der dækker afstanden på omkring 2.000 meter. 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Phu Phra Bat Historical Park er en af ​​de fremragende attraktioner i Udon Thani-provinsen , ikke kun p.g.a. fantastiske og bizarre klipper , men også de fantastiske åndelige og religiøse helligdomme , der er til stede. De tidlige helligdomme stammer fra Dvaravati-perioden i det syvende til det tiende århundrede med hinduistiske og buddhistiske påvirkninger .

Phu Phra Bat ligger i den vestlige del af Phu Phan-bjergene mellem Udon Thani og Nong Khai , cirka 65 kilometer fra begge byer . Denne park har et areal på ca. 4,9 kvadratkilometer og ligger helt inden for Phu Phra Bat Bua Bok Forest Park . De usædvanlige klippeformationer i parken inkluderer spir , afbalancerede klipper og massive stenblokke , der danner baggrunden for den forhistoriske kunst og religiøse helligdomme , der er skabt her . Den geologiske oprindelse af disse klipper antages at være fra erosion under havet, der fandt sted for omkring 15 millioner år siden.

Der er forhistoriske kunstmalerier , som kan ses på klipperne . De bedste skal ses , hvor nogle klipper har dannet et naturligt ly . Andre malerier er desværre forsvundet ganske betydeligt , men spor er stadig til stede . Formationerne navngivet Tham Wua og Tham Khon er særligt gode eksempler . Stenmalerierne i parken antages at dateres tilbage omkring 6.000 år , men der er dog en ganske lang gåtur for at få adgang til dem og man går ofte glip af vandreturene og derfor gemmes de til en anden dag.

Phu Phra Bat's klippeformationer er også rammen om en lokal legende om en konge , kongedatteren og hendes bejler . Hor Nang Usa, parkens mest slående klippeformation , er hvor den overbeskyttende konge tvang sin smukke datter til at leve , men på trods af sin indespærring var han i stand til at få en besked til sin frierprins , og de to blev gift til trods for sin far.

Phu Phan Historical Park er meget godt vedligeholdt og godt skiltet og brolagt til at tage dig til alle de individuelle klippeklynger , hvoraf der er 21 . Du får også en lille pjece indeholdende en lille historie ( på thailandsk og engelsk ) om websted og et nyttigt kort. Der er et par ting, du skal bemærke, før du besøger denne park.

Adgang til thailandske ( sandsynligvis alle asiatiske ) er 40 baht ( børn kommer gratis ind ) , men adgang for turister  er 100 baht . Desværre er denne form for diskrimination ganske almindelig praksis i Thailand , og en som forhåbentlig forsvinder med tiden .

Der er en overdimensioneret golfbuggy-form for transport til rådighed , der tager dig rundt i parken , men kun hvor en 'ordentlig' sti er oprettet , hvilket er mindre end halvdelen af ​​ruten . Turen koster 100 baht , uanset hvor mange mennesker der bruger den .

Hvis du kommer her, skal du have fornuftige sko , det være sig vandrestøvler eller et godt par træningssko . De naturlige stier er ofte på skråninger , sten , trærødder osv. og kan være vanskelige at navigere på , hvis du har fodtøj , som du ikke er fortrolig med ( dvs. flip-flop-stilsko ) .

Du har sandsynligvis brug for en hel dag , hvis du rejser fra Udon Thani , for at se alt her.

Hold øje med små plaketter ved siden af ​​bunden af ​​nogle træerne . Der findes information om træerne på thailandsk og engelsk for de træer, der anses for at have en vis vigtig betydning.

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Mange af jer har måske praktiseret meditation på forskellige religiøse steder i provinserne for at berolige sind og bringe velstand i jeres liv . De , der aldrig har praktiseret meditation , tror måske , at stederne skal være i uslebne områder for at styrke vores tålmodighed og skal være langt væk for ro . Faktisk kan meditation praktiseres i almindelige templer . Omfanget af ro og intention afhænger af udøvernes sind .

Wat Phothisomphon i Udon Thani-provinsen er et andet meget vigtigt tempel i formidlingskategorien . Det understreger dharma-praksis og følger Lord Buddhas lære såvel som de berømte instruktører . Atmosfæren i templet er dejlig og behagelig , der ligner dem i andre templer . Templet har velkendte instruktørlærdomme knyttet rundt omkring i området for buddhister at kan komme og lære . Desuden har templet mange andre interessante spillesteder såsom Phra Borommathat Thamma Chedi , en pagode bygget i anledning af hans majestæt den sene konge , kong Rama IX , 80-års fødselsdag . Den indeholder Buddhas relikvier , Tripitaka , lære inklusive gunstige hellige genstande . Dens inderside er prydet med meget smukke moderne vægmalerier samt et stort antal artefakter , for eksempel det vigtigste Buddha-billede i ordineringshallen ved navn Phra Phuttha Ratsami , som er et 600 år gammelt Buddha-billede i den holdning at underkaste Mara og det 1.300 år gamle lateritiske Buddha-billede i Lopburi-stil i holdningen til at give velsignelse nedfældet i buen bag på ordineringshallen . De inkluderer også Bodhi-træet , hvis skud blev bragt fra Sri Lanka for at blive plantet nord for ordinationshallen og den 200 år gamle kopi af Buddhas fodspor lavet af laterit , der er nedfældet i mondop i den nordlige del af ordinationen hal . Vi kan straks respektere mange lykkebringende helligdomme såvel som at lære dharma-læren på de tegn , der leveres af templet for buddhister , der kommer til templet for at lære og øve dem for at øge lykkefølelsen i deres liv.

Hvis du ønsker, at dharma-læren skal anvendes i dit daglige liv for lettere levevis og for at være tættere på buddhismens rammer, så prøv at komme for at tilbede Phra Borommathat Thamma Chedi og helligdomme samt lære dharma-lærdomme på Wat Phothisomphon i Udon Thani-provinsen. Dine liv kan være fyldt med lykke, som du ønsker det.

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Kham Chanot, eller ofte skrevet som Kham Chanod , er et buddhistisk skovtempel nær landsbyen Kham Chanot i Udon Thani-provinsen i den nordøstlige del af Thailand , kendt som Isaan.

Templet ligger i Wang Nakhin-området ved en sø , hvor en mytisk stor slange , nagaherren Sisotho , skal bo . Tilbedelsen af ​​denne nagaherre er et af hovedtrækkene i dette lille skovkloster . I regionen med 10 munke som bor her som fastboende. Både de lokale thailandske folk og nogle fra Laos mener , at nagaherren har et skjulested på øen . Det er forbundet med et andet Wat-område med en bro , der er beskyttet af to store nagas ( slangelignende skabninger ) , og Wat-helligdommen ligger på øen . Broen er cirka 100 m eller så lang , som du kan gå langs med bare fødder , da ingen sko er tilladt . Når du nærmer dig nagas vagter , vil du se en hel masse sko spredt rundt på hver side af indgangen . Der er normalt ikke behov for at være bekymret for , at dine sko forsvinder , da dette meget sjældent sker ( hvis nogensinde ) .

Et landligt marked og en lille zoologisk have er også blevet føjet til tempelkomplekset , som besøgende kan nyde.

Kham Chanot er omkring 80 km nordøst for Udon Thani by og er et sted , hvor de fleste ferang ikke kan se , medmindre deres thailandske kone tager dem med . Kham Chanot er et meget helligt sted i disse dele med en unik klynge af træer ( Chanot-træ ) , som efter alt at dømme kun kan findes på Kham Chanot .

Stedet tiltrækker især thailandske fra fjernt i især weekender , som alle kommer for at hylde deres håb og håber, at ånderne vil give dem noget godt eller bedre held.

Kham Chanod Forest2Mange mennesker gnider den brede vifte af gongs , der placeres på stedet , i håb om , at deres gnidning vil skabe en anstændig vibration , og hvis dette sker , har ånderne givet held og lykke . Nogle af disse gongs kan give en ret imponerende lyd , hvis de gnides godt .
Afhængigt af hvem der skrev hvad, er der mange forskellige stavemåder for dette sted , som det synes at være for overalt i Thailand . Hvad jeg har kaldt Kham Chanot , er også typisk mærket som Kham Chanod , Kam Chanot , Kham Chanode,  Kam Chanode eller Kam Chanod , selvom der meget vel kan være andre variationer derude . Hvis du har en thailandsk kone eller kæreste , er dette bestemt et sted at bringe dem til, og du skal få masser af tak til gengæld.
 
Thaierne vil aldrig gå glip af muligheden for at foretage en tilbedelse af Buddha og forhåbentlig vinder betydelig fortjeneste i processen og vil tage deres tid på at fremsætte ønsker og bede ånderne om at se godt på deres liv og gøre tingene bedre for dem . En anden ting , som du meget sandsynligt vil se , er thailandske damer ( for det meste ) , som ser ud til nøje at have inspiceret barken af ​​Chanot træerne . Hvad de rent faktisk laver , er at lede efter et tegn - faktisk tal . Hvis de ser , hvad de mener er et par tal eller måske tre , vil de bruge disse numre til at danne grundlaget for at vælge deres næste parti Thai lotteri-billetter .
 
 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

 

Siden sidst opdateret marts 2021

 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0253041
I dagI dag13
I gårI går32
Denne månedDenne måned148
total for hele periodentotal for hele perioden253041
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 4
Gå til toppen