bagagepersonalets historier4

mistet bagage 27407

 Jeg vil være anonym

 

 cirkler2

 

Har du prøvet at miste din bagage ? 

Vi har " skaffet " nogle oplysninger om , hvad der i virkeligheden sker med din kuffert .....Vil du vide hvad der kan være sket med din kuffert , efter at du afleverede den i lufthavnen ? ..... Fra et interview med en "anonym person", der til dagligt håndterer bagage i en større lufthavn , har vi fået " nogle sandheder " om din bagage  432 .

 

afsnit1 5 1

Den mest almindelige årsag til at bagagen går tabt , er at folk tjekker deres tasker ind i allersidste øjeblik . Mellemlandinger er også et sted hvor ting kan gå tabt . 

 

 

bagage checkin

 

 

 

 

afsnit 2.1

Medarbejderen som vi har spurgt , har kun hørt om det èn enkelt gang .  Der var en masse professionelle fodboldspillere i lufthavnen , og de skulle rejse til Champions League kampe . En af de fyre , der lægger taskerne på flyet , fik fat i et armbind fra holdkaptajnen for et hold fra en bestemt fodboldklub . Ellers havde " vores anonyme medarbejder " ikke oplevet noget i den stil .

 

 

kuffert låst

 

 

 

afsnit3 1

Dette spørgsmål blev også stillet til vores " anonyme medarbejder " - men det havde han aldrig nogensinde oplevet .

 

 

 

 

afsnit4 1

Det værste er at laste fly på virkelig varme sommerdage . Asfalten gør at det føles som om at du arbejder i 50 grades varme , men det er jo et vigtigt job vi laver , og det SKAL gøres . Lastningen skal gøres meget præcist , så at der er plads til alle kufferter . Husk at en gennemsnitlig kuffert vejer 20 kg , og mange langt mere , og vi er normalt nødt til at laste omkring 200 stykker . 

 

 

GettyImages 76038279

 

 

 

afsnit5 1

Medarbejderne . I lufthavnen hvor jeg arbejder , er der mange studerende , og atmosfæren er hyggelig . Arbejdet giver også gode muligheder for at tjekke damer ud , især om sommeren . Efter at vi har lastet selvfølgelig - så har vi tid til dette lady smiley !! .

Den mest tilfredsstillende del af arbejdet er , når vi arbejder med at laste og når at opfylde lasteplanen inden fristens udløb . Det kræver virkelig holdindsats at gøre det , og når det lykkes , er det meget givende .

Jeg vil også gerne arbejde udendørs , og arbejde med avanceret udstyr og teknologi . Og så er vi , der håndterer bagage , alle ret vilde med fly .

 

 

jumbo jet

 

 

 

afsnit6 1  

Vi har til tider med meget unikke ting til udendørs brug at gøre , og her kan nævnes en stor kano , eller en stangspringers stang . Men den mest mærkelige ting må være da vi skulle have en stok med , som havde en dolk indbygget . Efter en grundig kontrol i tolden , fik stokken lov at komme med - i bagagerummet .  

 

 

kano

 

 

 

 afsnit7 5

Ja , nogle gange opstår der en leg , hvor vi smider kufferter til hinanden så hårdt som vi kan . Vi ønsker ikke at smadre dem , men du kan nok forestille dig  den måde at kaste på , ikke er så godt for kufferterne , især når det drejer sig om lidt dyrere bagage , såsom Louis Vuitton tasker , som ikke er særligt robuste .

 

 

smadret kuffert

 

 

 

afsnit8 2

For det første : Køb en hård kuffert med hjul . Lad være med at købe en uden hjul . da de som regel er meget skrøbelige - For det andet : Pak ikke for tungt . Hvis kufferten er alt for tung at håndtere , kan håndtagene nemt gå i stykker . Sidst , men ikke mindst : Forsegl dine kufferter med klar plast , ( kan gøres i de fleste lufthavne ) for at forebygge skader , og som en extra sikkerhedsforanstaltning mod folk , der ønsker at tage noget fra os , eller putte noget i kufferten .

 

 

kuffert bånd

 

 

afsnit 9 1

Ja , jeg tjekker stadig selv min egen kuffert ind . Jeg har en solid kuffert med hjul og den type kuffert kommer sjældent i problemer under lastning . Men det er jo også usædvanligt at kufferter mistes , eller bliver beskadiget under håndtering .

 

 

feriebagage

 

Læs også afsnittet om test af kufferter , klik her : Test Kuffert

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0245769
I dagI dag19
I gårI går23
Denne månedDenne måned19
total for hele periodentotal for hele perioden245769
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 8
Gå til toppen