Oplevelser ved Mae Hong Son

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Ranong og du kan her se hvad du kan opleve i Ranong og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Ranong og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Ranong er en provins i det sydlige Thailand .

Areal : 3.298 km²
 
Befolkningsantal : 191.868 ( 2018 )
 
Ranong er den nordligste provins på Thailands Andaman-kyst , der ligger 568 kilometer fra Bangkok . Ranong er kendt for sin lange regntid , der varer i 8 måneder hvert år . En bjergrig og stærkt skovbevokst provins . Ranong er bedst kendt for sin hovedstad med samme navn , der fungerer som en stor fiskeri- og handelshavn . Det blev oprindeligt afgjort af de hokkiske kinesere , og deres stærke indflydelse forbliver tydelig i byen . Ranong by er også en indgang til Myanmar med farverige longtailbåde , der sejler produkter og mennesker over den smalle kløft , der adskiller de to lande . Trafikken er endnu tungere i disse dage , siden et kasino åbnede på Victoria Point i Myanmar . Lige uden for Ranong by er de berømte Ranong varme kilder , hvor et arboretum og forskellige førsteklasses hoteller tager imod besøgende , der er ivrige efter at drage fordel af mineralvandets medicinske egenskaber.
Besøgende bør ikke gå glip af disse attraktioner , når de besøger Ranong : Ranong Governor's Grave , den kinesiske grav for Phraya Damrongsucharit Mahisornphakdee (Kho Su Chiang) , Ranongs første guvernør . Gravlandet blev indviet af kong Rama V , der ligger på et lille bjerg . Begge sider af graven har 15 meter høje gamle stendukker . Graven er nær vandfald og souvenirbutikker . Ton Phet-vandfaldet, det smukke vandfald på 11 niveauer med kaskader året rundt fra vandkilden fra Phota Chong Dong-bjergene , som er det højeste bjerg i Ranong , Ngao Waterfall , der ligger i Tambon Ngao , som nu er området for Namtok Ngao nationalpark . Vandet strømmer ned fra den høje bjergkam , så det kan ses langt væk . Pandakrabber , de senest fundne krabber i verden , findes i vandfaldsområdet , Phukhaow Ya ( græs bjerg ) eller Khaow Hua Lan ( skaldet bjerg ) eller Khao Phee ( spøgelses bjerg ) , det træløse bjerg med grønt græs . I regntiden bliver bjerget frodigt , men om sommeren dør græsset, og bjerget bliver brunt .
Victoria Point eller Koh Song er en ø i Myanmar , hvor Kraburi-floden adskiller mellem Myanmar og Ranong . Det er centret , der samler lokale produkter som smykker , kurvkurve , Myanmars lakvarer . Turister kan tage en longtailbåd til Myanmar med en billetpris på 200-300 baht . Før du går til Myanmar , skal du først gå til immigrationskontoret . Hvis besøgende har lyst til at tilbringe et par nætter på en ø , er Koh Phayam et godt valg . Det tager ca. 1-2 timer fra molen ved Ranong-flodmundingen at komme til øen . Øen er kendt for sin hvide sandstrand og et sted til plantning af cashewnødder . Der bor et antal sø-sigøjnere på øen , og du kan leje en privat longtailbåd til 1000 baht for at komme tilbage til fastlandet .
Nogle " ikke-gå glip af festivaler " er Phra Tham Phra Khayang Fair , messen afholdes under kinesisk nytårsdag i 3-7 dage . Folk kan gå til Khayang Cave for at hylde hellige ting ,  Ga Yu Fair , hver år i marts er det tidspunkt , hvor Ga Yu træer eller cashewnøddetræer er fuldt modne . Image Boat Procession and Races , både vil blive smukt dekoreret, og Buddha-billedet placeres på båden . Båden paraderes sammen med Kraburi-flodsamfundet.

Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet . Thailand har lige omkring 41.000 templer - så dem har vi opgivet at beskrive .... men måske der kommer et par stykker undervejs  .  
 
 
 
cirkler2
 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Lad os starte med National Parkerne i Ranong - så er vi ligesom kommet i gang . Ranong har èn Nationalpark . Nationalparker er en fortrinlig måde at udforske Thailands natur på med vandrestier, der fører dig til smukke vandfald og fantastiske udsigtspunkter over jungleklædte bjerge og dale. Der er også mulighed for at overnatte i nationalparkerne.

Der er jo ingen grund til at opfinde " den dybe tallerken " når den er opfundet . Vi lavede for et stykke tid siden et helt afsnit omkring National Parker i Thailand og det var faktisk et stort stykke arbejde . Vi vil derfor ikke skrive om disse parker igen - men blot henvise til dette afsnit . Vi nævner navnene på parkerne og viser link til disse .

For at komme til afsnittet skal du klikke her : National Parker i Syd Thailand

Derefter ruller du ned på siden og finder følgende park :

 

12   Namtok Ngao

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Dette varme kilderområde 6 km syd for Ranong byder på flere pools med varierende temperaturer og en køligere pool til svømning som er koblet med et vandløb . Din indgangsbillet fører dig også ind i Ngao Waterfall National Park , yderligere 6 km nede ad motorvejen , så begge steder kan besøges til prisen .

Adresse: Bang Rin, Mueang Ranong District, Ranong 85000, Thailand

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Ranong er de varme kildes land og også et område , som mange sundhedselskere vil elske . Besøger du Raksa Warin Hot Spring - Garden , vil du opleve en naturlig varm kilde certificeret af Department of Science Service som et sted , der indeholder vigtige mineraler uden svovl . Med en temperatur på ca. 65 grader celsius bliver det varme mineralvand nyttigt og gavnligt for sundhedsterapi . Den varme kilde består af 3 damme :

Father Pond (Pho) er en stor cirkelcondam , 2.80 meter i diameter , 0.80 meter i højden . En lille mængde kuldioxid stiger op mod overfladen uden lugt af svovl og alger . Det varme vand strømmer hele tiden over dammen , hvilket resulterer i ophobning af mineraler omkring nogle dele af dammen og dens ydervæg .

Moderdammen (Mae) er mindre end faderdammen med 1.50 meter i diameter, 0.85 meter i højden over overfladen . Mængden af ​​kuldioxid stiger op mod overfladen er mere end faderdammen uden lugt af svovl og alger . Indersiden af ​​damvæggene er let overtrukket med ændringsmineraler .

Datterdammen (Luksao) er også en cementdam, 2.00 meter i diameter, 0.90 meter i højden over overfladen . Mængden af ​​kuldioxid stiger op mod overfladen er mere end de to første damme uden lugt af svovl og alger. Indersiden af ​​damvæggene er let overtrukket med ændringsmineraler som moderdammen.

Derudover er der i nærheden af ​​den varme kilde en offentlig park ved navn " Raksa Warin ", hvilket betyder vand, der bruges til at behandle sygdomme. Dette navn blev givet af HRH Prinsesse Srinagarindra , da hun besøgte Ranong i 1967 . Dens interiør er smukt dekoreret sammen med restauranter , kaffebarer , souvenirbutikker , hjørner til at tage billeder til turister .

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son 

1Tyk vegetation dækker begge sider af en lige betonbro og danner en naturlig tunnel . De tæt sammenflettede rødder er et tegn på mangrovernes sundhed i Ngao Mangrove Forest Research Center i Ranong .

Besøgende på centret kan se mangroveskoven tæt på , når de spadserer langs den gangbro der er her og nyder den grønne skygge . Informative skilte er anbragt undervejs, og turen tager cirka en time.

Ngao Mangrove Forest Research Center betragtes som en af ​​landets mest forskelligartede mangroveskove og er en af ​​fire UNESCO-reservater i Thailand . Det dækker et område på 24.000 hektar langs Ranongs kyst i Ngao Subdistrict . Besøgende , der ikke har meget tid , kan gå 2 km langs den en konkret gangbro , mens de, der ikke har travlt, kan kontakte de lokale for en sejltur gennem mangroveskoven for at se Thailands største mangrovetræer , der er mere end 200 år gamle , og nyde den uspolerede mangroveskov , der fungerer som et hjem for mange havdyr . En yderligere tur til at besøge en sigøjnerlandsby og lære noget af deres traditionelle livsstil er også en mulighed .
 
 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

Siden sidst opdateret marts 2021

 

 

 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0245768
I dagI dag18
I gårI går23
Denne månedDenne måned18
total for hele periodentotal for hele perioden245768
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 7
Gå til toppen