Oplevelser ved Mae Hong Son

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand, har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden, som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter, som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig. Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider, hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Nonthaburi og du kan her se hvad du kan opleve i Nonthaburi og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder, så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig.  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Nonthaburi og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Nonthaburi er en provins i den centrale del af Thailand.

Areal : 622.3  km²
 
Befolkningsantal : 1.246.000 ( 2018 )
 
Nonthaburi er en af ​​de centrale provinser (changwat) i Thailand, der blev oprettet af den den 9. marts 1946. Nabo provinser er (fra nord med uret) Phra Nakhon Si Ayutthaya, Pathum Thani, Bangkok og Nakhon Pathom.

 
Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område. Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet. Thailand har lige omkring 41.000 templer - så dem har vi opgivet at beskrive .... men måske der kommer et par stykker undervejs.  
 
 
 
cirkler2
 
 
 Oplevelser ved Mae Hong Son
 
Oplevelser ved Mae Hong Son

1 Ja - endnu et marked og der er jo ikke så meget mere at skrive om disse nightmarkeder andet end at dem skal man da selvfølgelig besøge. Og her har vi vores markeds-bud i Nonthaburi.  

Adresse :  14/87 ถนน เลี่ยงเมือง Tambon Bang Kraso, Mueang Nonthaburi District, Nonthaburi 11000, Thailand

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Eksotiske frugter, tårne ​​af tørrede chili, røgfyldte grill og byens få tilbageværende rickshaw udgør et meget un-Bangkok baggrund på dette, et af de mest ekspansive og atmosfæriske produktmarkeder i området. Kom dog tidligt, da de fleste leverandører er væk kl. 21. For at komme til markedet skal du tage Chao Phraya Express Boat til Nonthaburi Pier, det nordligste stop for de fleste linjer. Markedet ligger to minutters gang østpå langs hovedvejen fra molen.

Adresse : Suan Yai, Mueang Nonthaburi District, Nonthaburi 11000, Thailand

 

 

cirkler2

Oplevelser ved Mae Hong SonOplevelser ved Mae Hong Son

 

1Kondomer kan være sjove - det er den besked, som det thailandske sundhedsministerium ønsker at sprede med åbningen af ​​deres nye museum. Baseret på Institut for Medicinske Videnskaber i Nonthaburi, vil museet give besøgende mulighed for at besøge laboratoriet, hvor kondomer testes for pålidelighed og besøge en udstilling med forskellige typer kondomer. Deres mål er at fjerne menneskers dårlige image af kondomer (de har også følelser) og vigtigere at forstærke vigtigheden af ​​at springe en af ​​vores små gummivenner på,  før du begynder at gøre det.

Adresse: ถนน ติวานนท์ Tambon Bang Khen, Amphoe Mueang Nonthaburi, Chang Wat Nonthaburi 11000, Thailand

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Wat Sangkatan er et gammelt tempel. Det antages, at templet tidligere blev kaldt Wat Sarikho. Det blev bygget nær slutningen af ​​Ayutthaya-tiden. Tidligere var det et forladt tempel midt i den lokale frugtplantage med kun en gammel cement-Buddha-statue kaldet "Laung Pho Toh", en statue i en korsbenet siddende stilling, der underkaster Mara-kropsholdning i U Thong-stil inde i den gamle træ Sala. Selv templet blev forladt, men lokale folk og mennesker, der bor i nærheden, kom stadig for at respektere Laung Pho Toh. Dette fik lokale folk til at bede munke fra templer i nærheden om at komme til templet for Sangkatan-ceremoni (man tilbød mad og nødvendige ting til munkene.) Men siden har folk kaldt dette tempel "Wat Sangkatan". Luang Pho Sanong Katapoonyo er den første munk, der fandt dette tempel i 1968. Han mente, at templet var egnet til buddhistisk undervisning og meditation. Han kom tilbage igen i 1974 og samarbejdede med nybegyndere og lokale folk, der renoverede "Laung Pho Tor" - statuen i det næste år. I 1993 beordrede han til at fjerne den gamle Sala, hvor Laung Pho Tor udstilledes for at bygge en ny Hovedhal i templet, den nuværende hal , der er i brug i dag , han beordrede at bygge en ny.  Denne hovedhal lavet af glas tog det et og et halvt år at bygge. Den består af to etager. Den øverste etage bruges til ordination og område til bøn og meditation. Stueetagen er et rum til donation og bibliotek. Templet er designet til at være et skovtempel med natur omgivende overalt. Munkens huse er forskellige fra dem i andre templer, da de er i form af en båd. Templet har også et projekt til kvinders ordination (Nekkamma). Princip-ceremonien for Wat Sangkatan er at tilbyde mad til munke ved en ceremoni om morgenen i weekenden. Der er et stort antal buddhister, der deltager i ceremonien og spiser bagefter, før de deltager i Dhamma-mægling som interesserede. Wat Sangkatan ligger i 100/1 Bang Pai Noi Village, Moo 3, Bang Pai Sub-district, Maung District, Nonthaburi. For kontakt, ring 02-447-0799, 02-447-2363. Hvis du rejser i bil, kan du bruge Rattanatibet Road og krydse Rama 5 Bridge. I venstre side vil du se templets tegn. 

Adresse: 100 1 Bang Phai, Mueang Nonthaburi District, Nonthaburi 11000, Thailand
 
 
cirkler2
 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 
Thailands første elektroniske gokart-bane er her.
 
1Thailands første elektroniske gokart-bane er åbnet ved søen i Muangthong Thani.
Impact Speed ​​Park med max. hastighed 60 km/t er hjemsted for 30 Sodi RTX electric-gokarts importeret fra Frankrig, og har en banelængde på 800 meter, hvis rute bliver ændret regelmæssigt.
GoKartene kører på miljøvenlige elektriske batterier og er i stand til at nå en maksimal hastighed på 60 km/t, mens racerbanen er omgivet af Tecpro polyethylenbarrierer, lette konstruktioner, der har indvendigt bånd for bedre at absorbere stød.

Adresse : 121 M.6 Banmai Sub-districut, Pak Kret District, Nonthaburi 11120, Thailand

 

cirkler2

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1"Kali Market" ligger i Liab Duan Muang Thong Thani. Det er det største marked for mode, mad og underholdning i Muang Thaong Thani.

Adresse : 111 Moo 5 Soi Chaeng Watthana-Pakkret 39, Bangkok, Pak Kret District, Nonthaburi 11120, Thailand
 
 
cirkler2
 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Tja - IKEA er jo verdensomspændende og selvfølgelig er de også i Thailand .... jeg synes lige det var sjovt at nævne dette her ... om man kan få svenske køttbullar her ved jeg ikke, men man ku da prøve.
 
Adresse : 109 Rattanathibet Rd, Sao Thong Hin, Bang Yai District, Nonthaburi 11140, Thailand
 
 
cirkler2
 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1CentralPlaza WestGate er en stor og relativt nybygget shoppingfacilitet beliggende i byen Bang Yai i provinsen Nonthaburi, det centrale Thailand. Bygget i midten af ​​2010'erne anses shoppingfaciliteten for at være blandt de største i landet. Det samlede areal af de kommercielle faciliteter i indkøbscentret anslås at overstige 5,9 millioner kvadratfod. Indkøbscentret har en meget fordelagtig placering lige ved krydset mellem to virkelig trafikerede nationale motorveje. Derfor er antallet af besøgende i indkøbscentret virkelig stort. Der er 3 store supermarkeder i indkøbscentret samt en stor biograf med 12 store skærme. Shoppingcentret er en vidunderlig destination for børn og voksne.

 
Adresse : 199 1-2 Kanchanaphisek Rd, Sao Thong Hin, Bang Yai District, Nonthaburi 11140, Thailand
 
 
cirkler2
 
 
 
 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

Siden sidst opdateret januar 2023

 
 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0255353
I dagI dag20
I gårI går32
Denne månedDenne måned1074
total for hele periodentotal for hele perioden255353
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 3
Gå til toppen