prut om prisen6

 IMG 4048

Her er sælgeren helt i knæ - men vær opmærksom på at det kun er et trick de bruger.

 

Uanset hvor du befinder dig i Thailand - så er der altid spændende ting at købe. Og det at handle er altid en sjov oplevelse, hvor det gælder om at få den rigtige pris på varen. Når man har prøvet det nogle gange, får man en idè om hvordan man skal nå den rigtige pris.

Husk på at du næsten alle steder kan "prutte om prisen" .... det gælder dog ikke 7-Eleven og andre madvarer butikker.... men samtlige boder på gaden, der er prisen til forhandling. Og mange steder forventer de at der skal forhandles om prisen. Flere steder oplever man at sælgeren tager sin regnemaskine og trykker en pris ind - hvorefter han rækker regnemaskinen over til og og forventer så at du så trykker "din pris" ..... sådan kan den køre frem og tilbage flere gange inden der nåes en fast pris .

 

 

prut om prisen7

 

 

Vi vil her gerne give dig et tip om, hvordan du når den pris som du havde besluttet at give for en vare.....

Du har set en vare som du gerne vil købe, sælgeren giver dig en pris på 1000 bath. Du har regnet lidt på det inden du spurgte sælgeren om prisen og du er nået frem til at du vil ende med at give 500 bath for denne vare.

Hvad gør du så nu ??

Det kan måske lyde lidt frækt - men du byder ham nu 250 bath for varen..... sælgeren vil snurre rundt om sig selv i fortvivlelse og siger så 900 bath - hvorefter at du siger 300 bath..... Sælgeren vil nu sige 800 bath og du siger 350 bath, sælgeren vil herefter sige 700 bath og du siger 400 bath .... sælgeren vil sikkert rive sig i håret og lave grimasser (se billedet øverst) .... nu siger sælgeren 600 bath og du siger 450 og venter på at sælgeren siger OK ... 500 bath ........ hvis ikke sælgeren gør det, så går du bare din vej og sælgeren vil løbe efter dig og råbe "okey, my friend 500 bath ....... "

 

money2

Selvfølgelig skal man i hvert tilfælde lige vurdere, hvad er det for en vare vi handler om og hvor mange danske kroner har vi i spil her !!

 

 

 

Siden sidst redigeret januar 2023


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0255350
I dagI dag17
I gårI går32
Denne månedDenne måned1071
total for hele periodentotal for hele perioden255350
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 5
Gå til toppen