prut om prisen6

 IMG 4048

Her er sælgeren helt i knæ - men vær opmærksom på at det kun er et trick de bruger .

 

Uanset hvor du befinder dig i Thailand - så er der altid spændende ting at købe . Og det at handle er altid en sjov oplevelse , hvor det gælder om at få den rigtige pris på varen . Når man har prøvet det nogle gange , får man en idè om hvordan man skal nå den rigtige pris .

Husk på at du næsten alle steder kan " prutte om prisen " .... det gælder dog ikke 7-Eleven og andre madvarer butikker .... men samtlige boder på gaden , der er prisen til forhandling . Og mange steder forventer de at der skal forhandles om prisen . Flere steder oplever man at sælgeren tager sin regnemaskine og trykker en pris ind - hvorefter han rækker regnemaskinen over til og og forventer så at du så trykker " din pris " ..... sådan kan den køre frem og tilbage flere gange inden der nåes en fast pris .

 

 

prut om prisen7

 

 

Vi vil her gerne give dig et tip om , hvordan du når den pris som du havde besluttet at give for en vare .....

Du har set en vare som du gerne vil købe , sælgeren giver dig en pris på 1000 bath . Du har regnet lidt på det inden du spurgte sælgeren om prisen og du er nået frem til at du vil ende med at give 500 bath for denne vare .

Hvad gør du så nu ??

Det kan måske lyde lidt frækt - men du byder ham nu 250 bath for varen ..... sælgeren vil snurre rundt om sig selv i fortvivlelse og siger så 900 bath - hvorefter at du siger 300 bath ..... Sælgeren vil nu sige 800 bath og du siger 350 bath , sælgeren vil herefter sige 700 bath og du siger 400 bath .... sælgeren vil sikkert rive sig i håret og lave grimasser ( se billedet øverst ) .... nu siger sælgeren 600 bath og du siger 450 og venter på at sælgeren siger OK ... 500 bath ........ hvis ikke sælgeren gør det , så går du bare din vej og sælgeren vil løbe efter dig og råbe " okey , my friend 500 bath ....... "

 

money2

Selvfølgelig skal man i hvert tilfælde lige vurdere , hvad er det for en vare vi handler om og hvor mange danske kroner har vi i spil her !!

 

 

 

Siden sidst redigeret januar 2019


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0242684
I dagI dag46
I gårI går44
Denne månedDenne måned440
total for hele periodentotal for hele perioden242684
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 4
Gå til toppen