Oplevelser ved Mae Hong Son

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Bueng Kan og du kan her se hvad du kan opleve i Buang Kan og omegn. Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Husk - brug endelig de små informationskontorer der ligger på gaderne dernede. De har styr på tingene og lever op til det de siger. Og du behøver ikke hente tilbud fra dem alle på gaden - for de ringer det samme sted hen og får en pris til dig .  

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Bueng Kan og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Bueng Kan en provins i det østlige Thailand .

Areal : 11.150  km²
Befolkningstal : 424.091 ( 2019 )
Bueng Kan tilbyder mange forskellige slags turistattraktioner , både vandfald eller bjerge . Provinsen grænser op til Mekong-floden og Bolikhamsai-provinsen Laos . Den er en ny-etableret provins , men indeholder masser af interessante steder , herunder natur , historie , kunst og kulturelle steder .
Når man besøger Bueng Kan , bør man ikke gå glip af Phu Lung Ka , hvor stupaen til Phra That Phu Lung Ka ligger . Phu Thok , bjerget hvor Wat ( Temple ) Chetiya Khiri Wihan eller Wat Phu Thok ligger . Sandstenbjerget indeholder Pho Thok Yai , Pho Thok Noi og buddhistisk hall . Besøgende bør tage på sightseeing rundt om bjerget . Phu Wua Wildlife Sanctuary , mange smukke udsigtspunkter og vandfald kan opleves der , såsom Ched Si-vandfaldet ,  som er det største vandfald i Bueng Kan , Tham Phra-vandfaldet og Tham Foon-vandfaldet . Beung Khong Long og Hat Kham Somboon . Kaeng Ar-Hong , Nong Kut Ting og meget mere.

Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet . Thailand har omkring 41.000 templer - så dem har vi opgivet at beskrive .... , der kommer måske et par stykker , men mangler du nogle på siden her - så søg på nettet . 

 
 cirkler2
 
 
Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 
1Phu Langka National Park dækker området på ca. 50.000 km2 inden for Nakhon Phanom og Buean Kan-provinsen. Området inkluderer bjerge, der overlapper hinanden langs Mekong-floden. Der er generelt frodige skove som tør stedsegrøn skov , blandet løvskov og tør dipterokarp-skov , som er levesteder for rigeligt dyreliv ( inkl. aber ) og hjemsted for mange vandløb . Bedste sæson at besøge stedet på , er fra maj til oktober - hvor antallet af vilde blomster og orkideer blomstrer oven på Phu Langka-bjerget .
 
Interessante seværdigheder inde i nationalparken .
Nam Tok Tat Kham er et fire-trins vandfald omgivet af skyggefulde træer og en klippemark , der er velegnet til afslapning . Vandfaldets sidste lag er fyldt med vand året rundt.
Kham Tok Tat Pho vandfaldet stammer fra Phu Langka bjergkæden . Tat Pho Waterfall er lige så smukt som Tat Kham-vandfaldet og er et fire-trins vandfald med mere end 10 meter højde på hvert niveau . Det andet niveau er over 30 meter højt . Nam Tok Tat Pho ligger 4 kilometer væk fra Tat Kham-vandfaldet.
 
Begge vandfald er egnede til svømning , hvor der ved Nam Tok Tat Kham er nemmest at komme i vandet , af denne grund skal man være opmærksom på , at dette vandfald i weekender og nationale helligdage er meget overfyldt med thailandske familier , der slapper af under de skyggefulde træer , mens deres børn leger i vandet.
 
Det er også muligt at svømme i Nam Tok Tat Pho , og du kan faktisk komme bag vandfaldet på første niveau , men det er lidt af en udfordring at komme i vandet efterfulgt af en svømmetur mod strømmen for at nå klipperne ud for vandfaldet .
 
Tre naturstier er tilgængelige, alle på Nam Tok Tat Pho . 
Den første sti er Tham Ya-ruten og det tager en og en halv time at gå de 1,5 kilometer.
Den anden sti er Pha Ngoi-ruten og det tager èn og en halv til to timer at gå de 1,8 kilometer . Det unikke træk ved den anden sti er et udsigtspunkt oven på Pha Ngoi , hvor turister kan se ud over landskabet i Ban Phaeng District og Mekong River.
 
Bemærk, at begge er svære stier ……… når du starter, ser det det nemt ud , da de første par hundrede meter er en let tilgængelig sti , men undervejs bliver det mere vanskeligt og udfordrende , i regntiden ( maj-oktober ) kan der være perioder , hvor stien er endnu sværere, og du bør helt sikkert tilføje en ekstra times tid til dit besøg her .
 
Den tredje sti er Chedi Kong Khao Si Bun Nao-ruten , der tager 2 dage og 1 nat at gennemføre . Trekkere skal medbringe telt og sengetøj til rejsen , mens guiderne tilbereder din mad undervejs . Unikke træk ved denne sti inkluderer seværdighederne omkring de forskellige vilde blomster , orkideer , sommerfugle og fugle oven på Phu Langka og Chedi Kong Khao Si Bun Nao , som er et område med en pagode i form af en bunke ris og Phu Langka-bjergets højeste top . Efter at have erobret bjergtoppen kan vandrere også nyde den fantastiske udsigt og se solopgang og solnedgang . ( Hvis du vil tage turen op til Phu Langka-bjergets top , skal du kontakte nationalparkkontoret for en guide og transportør 7 dage i forvejen ) .
 
Phu Langka National Park kan kombineres med et besøg i Phu Sing eller Phu Tok om morgenen , efterfulgt af en afslappende svømmetur i denne park . Det er endda muligt at medtage en af ​​stierne . For yderligere oplysninger kontakt Resotel Baan Sanook .
Phu Langka National Park er velegnet til alle , men aktiviteter som svømning i Nam Tok Tat Pho eller gå en af ​​stierne kræver god fysisk tilstand og passende fodtøj og tøj.
 
 
 
cirkler2
 
 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1I Thailand , hvor de fleste indbyggere er buddhistiske , er der templer overalt . Selv på bjerge og også selv om det ikke er så praktisk at bygge et tempel her . Dette er tilfældet med Wat Phu Tok i provinsen Nong Khai . Dette besøg er ikke for dem, der er bange for højder .

For at komme til templet er der et system med broer og trætrapper , der går rundt om Phu Tok bjerget , hvor templet er og dette gør besøget interessant ... og lidt skræmmende !

Når du ankommer til parkeringspladsen i bunden af ​​bjerget , møder du en moderne marmor-chedi indeholdende levn fra Ajahn Juan ,munken , der startede opførelsen af ​​alle trapper og gangbroer i træ , en sø , et fristed og en lille dør , hvorfra trappen til at klatre op til de 7 niveauer af Wat Phu Tok begynder . Derefter vil du snart nå et kryds . Til venstre for dig , den nemmeste sti , og derfor den mindre attraktive , der går direkte til 5. niveau , hvor templet ligger , og til højre for dig vejen til den langsommere opstigning , hovedsageligt lavet af træbroer , der hænger på siden af ​​bjerget .

Vi råder dig selvfølgelig til at tage " den rigtige vej" . Gangbroerne er hele pointen med at besøge stedet . Derudover har du en fantastisk udsigt over bjergene og det omkringliggende landskab. Vejen op går gennem en bred samling af træramper og stiger på syv niveauer , der symboliserer de syv trin til buddhistisk oplysning . Det sidste niveau anbefales ikke til offentligheden , fordi der er slanger , men det er også det mindst interessante niveau af Phu Tok-bjerget .

De første tre niveauer fører dig igennem skoven og du passerer forbi store tropiske træer . Men dette er bare forretten !

Det 5. og 6. niveau er det mest imponerende . Men hvis du er vant til at gå i højden -  over hundrede meter - så er der ingen grund til bekymringer .

På 5. niveau har du adgang til et lille tempel plantet på en separat klippetop - med en stor sten på taget . Et sted hvor udsigten er storslået . Dette niveau huser også en grotte dekoreret med Buddha-statuer , " templet " er med et stort gulv , hvor pilgrimme førhen kunne overnatte. Her kan du også få drikkevand , hvis du skulle være blevet tørstig..... Og så videre til niveau 6 .

Det siges ofte at det 7. niveau er lukket for offentligheden , men du kan faktisk få adgang til det på egen risiko , et tegn ( på Thai ) advarer dig mod de mange slanger der lever heroppe . Det er op til dig , men vi anbefaler ikke at gå til toppen af ​​bjerget , da det er meget mindre interessant  .

 

 
cirkler2
 
 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Dette meget smukke vandfald , især i regntiden , stammer fra en strøm af Huai Ka-am og flyder langs en høj sandstenklint og spreder sig over en lang strækning . Det faldende vand , der rammer klipperne nedenfor , forårsager en spray af vand, der giver regnbuefarver, når de ses i sollys. Så kom navnet: Chet Si Waterfall ”, hvilket betyder et vandfald i syv farver.

 
cirkler2
  

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Tham Phra Waterfall er dybest set et helt naturligt vandfald i det nordligste Thailand.

Hver sommer i regntiden , når vejret er varmt , samles snesevis af lokale og lejlighedsvis også turister ved vandfaldet for at plaske og glide rundt i vandet .

Hvis du aldrig har hørt om - eller set Tham Phra-vandfaldet , skal du - hvis muligt - besøge dette og se disse mennesker more sig her . 

 

Tham Phra Waterfall2

 

Som du kan se på billedet herover , så er det stort set alt hvad du kunne finde i et vandland med masser af vand og rutche-baner . Men her er det bare skabt af naturen .

Vandet strømmer mellem de glatte klipper og skaber en naturlig kanal til at glide ned igennem . Som det kan ses i på billedet ovenfor , sidder syv turister endda sammen for at danne en menneskelig kæde.
Den bedste del af dette sted er, at det dette vandfald er sikkert. Mens andre vandfald er ru og dybe..... her er vandet lavt .

Vandfaldet er sikkert og sjovt
Det er muligt bare at padle rundt i knæhøjde . Og folk kan endda stå lige under vandfaldet , når det kommer ned ad de høje klipper - uden at blive " skyllet væk " .
Den eneste fare der er at finde her , er at klatre oven på stenene . De er våde , så det er let at glide og falde . Så prøv at undgå det , hvor det er muligt !

Det er også vigtigt at huske , at vandfaldet kun har vand i regntiden i sommer-månederne . Udenfor regntiden er området het tørt. 
 
Tham Phra vandfald er et af de smukke vandfald beliggende i Phu Wua vildt livs reservat - omkring 40 kilometer fra Bung Khong Long .
Det kan nås med båd og tager ca. 15 minutter med en rute forbi Nam Ning . På begge sider af vandfaldet er der frodig tyk skov, nogle steder er der klipper med rigeligt af blomster.
Fra der hvor båden kommer ind , er det en kort gåtur for at se vandfaldet . Der er to statuer af Buddha ved kanten af ​​en rød sandstenklippe . Tidligere var der et tempel på dette sted , men det blev flyttet for at åbne dette område for besøgende . trappetrin fører dig op til toppen , hvor vandet løber ned i den lavvandede sø - lige under.
Tæt på vandfaldet er den bemærkelsesværdige røde sandstens klippe , symbolet for det nordøstlige Thailand . Dette er et fantastisk sted at svømme , eller lege i vandet og bare slappe af og nyde de naturlige omgivelser.
 
habenaria rhodocheilapb 03
 Habenaria rhodocheila Hance
 
Fra dette niveau , kan du gå lidt længere op, hvor du finder stort vandfald med mange store sten .
I dette område finder du de store klumper af Arundina caespitosaHabenaria rhodocheila Hance ved kanten af ​​klippen.
Du vil sikkert også se et par Arundina caespitosa , der synes at være Arundina graminifolia , men bare mindre. Det er den der er her til venstre på billedet .
 
 
 
 
 
 
Adresse : Sok Kam, Seka District, Bueng Kan 38220, Thailand 

 

.

cirkler2

 

 

overskrift three whale rock

three whale rocks

Bemærk menneskerne som går på toppen af stenene .

1Three Whale Rock er en forholdsvis ny turistattraktion og også et fantastisk sted , som de fleste turister ikke kender noget til endnu.

Når du skal besøge dette sted er det nok en god iden at få en guide med . Det koster i omegnen af på 500 THB for en tur / retur . Du kan enten dele med andre turister eller booke en privat tur til din gruppe . Hvis du ønsker at besøge dette sted , kan du på forhånd ringe til  +66 (0) 88-563-8852 og booke en bil med guide . 

Guiden fører dig gennem en lille og støvet  ( til tider mudret ) vej . Det anbefales endvidere at gå med en guide og forlade bilen ved indgangen , da vejen er ret ujævn og lille . Kun en bil med firehjulstræk klarer det sidste stykke vej .

Det er ikke underligt hvorfor dette sted kaldes " Three Whale Rock " . Deres former ligner 3 hvaler, der svømmer sammen ! 

Bortset fra de hvalformede klipper ved Phu Sing er der også flere steder , hvor du kan finde forskellige former for klipper . Din lokale guide vil helt sikkert vise dig disse også når du er der . 

 

Historie :

For 75 millioner år siden var provinsen en ørken . Arkæologiske fund fra kridttiden er nu en unik turistattraktion . Phu Sing , en klippe , der er bevaret gennem årtusinderne , vidner om , at områdets land engang var tørt .

De sedimentære klipper i området dannede et bjerg ved hjælp af vind og vand . Senere , mellem 30 til 55 millioner år siden i " eocene perioden * " , blev sandstenbjergene løftet af pladetektonik og eroderet af Mekong-floden . Dette resulterede så i nogle underligt formede klippeformationer , der nu trækker mange besøgende til .

* ( Eocene perioden dækker tidsperioden fra 55,8 til 33,9 millioner år siden. )

Adresse : Khok Kong, Mueang Bueng Kan District, Bueng Kan 38000, Thailand - Telefon : +66 91 064 4045.

Det er ca. 30 minutter fra Bueng Kan by .

 

 

cirkler2

 

 

 

overskrift three whale rock

 

 

Siden sidst opdateret marts 2021

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0242685
I dagI dag47
I gårI går44
Denne månedDenne måned441
total for hele periodentotal for hele perioden242685
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 3
Gå til toppen