flyskræk1

 

 

Vi vil her prøve at komme med et pår råd til dem der har flyskræk . Vi har ikke selv flyskræk - men kender godt nogen der har .

Jeg plejer altid at sige , når først vi er kommet i luften - er der ingen grund til panik ..... Vi skal nok komme ned igen   416

 

 

Rejser kan være en spændende oplevelse, men det kan også være stressende . Når jeg lufthavnen i tide , er min kuffert for tung , hvad med sikkerhedstjek , og hvor er gaten ?

Har du flyskræk oveni , kan det virkelig føles som en forhindring at skulle overvinde. Se vores tips her på siden til, hvordan du minimerer denne irriterende flyskræk .

 

Erkend din frygt

1Ved at anerkende hvad det er, der gør dig nervøs, vil frygten være lettere at styre. Hvis du er bekymret for, at dit fly styrter ned , så mind dig selv om , at tusindvis af flyvninger finder sted hver dag uden uheld. Du kan også søge professionel hjælp . Hvis du er bekymret for, at du bliver køresyg, eller syg på anden vis , ombord på flyet , så undgå tunge måltider før du boarder, og tag nogle køresyge tabletter med . Hvis du har klaustrofobi og angst for lukkede rum , kan du minde dig selv om , at det er muligt at gå op og ned ad gangene - book en gangplads , det gør det også nemmere når du skal på toilettet , hvis du nu har "nervøs mave".

 

Flyskræk

Erkend din frygt

 

 

Planlæg godt

2Hvis du ikke er A-menneske , synes du sikkert ikke at det er videre morsomt at skulle flyve kl. 05 om morgenen. Når du søger efter din flyvning , så prøv at vælge den afgangstid , der er bedst for dig , igen for at minimere bekymringer. Momondo - Skyscanner med flere ...har en række søgefiltre, der kan hjælpe dig med at vælge det fly, der er allerbedst for dig . Du kan specificere din søgning gennem at vælge afgangstid , antal stop , og også vælge at sortere efter dit foretrukne flyselskab.

 

GettyImages 502151534

Planlæg godt

 

 

Book din plads på forhånd

3Hvis du er bekymret for, at du ikke vil være i stand til at gå på toilettet , eller at kunne gå rundt når du vil , bør du reservere en gangplads på forhånd. Og omvendt , hvis du er typen der foretrækker at sove uforstyrret , kan en vinduesplads være et bedre valg for dig.

 

 

Cathay Y Seat

Book dit sæde på forhånd

 

 

Distrahér dig selv

4Giv din hjerne en chance for at fokusere på noget andet, og hjælpe dig selv til at slappe af. Udnyt de mange underholdningsmuligheder der er på rejsen , og distrahér dig selv med en film eller tv-serie . Det kan også være en god idé at pakke din ipod eller mobil med yndlingsmusik , lydbøger eller videoer , hvis flyets underholdning ikke er tilgængelig , eller ikke appellerer til dig . Overvej at købe en malebog for voksne ( fås i de fleste boghandlere - og ja, det er meget populært ), eller pak et par blade til at underholde dig selv med.

 

GettyImages 180110794

Fokusèr på noget andet

 

 

Undgå koffein

5En stor kop kaffe kan virke som en fantastisk idé før en tidlig morgenflyvning , men der er en risiko for , at det vil gøre dig mere ængstelig . Koffein kan gøre dig nervøs , så udskift kaffe med en juice , eller vand . Hold dig hydreret under hele flyveturen , ved at tage slurke med jævne mellemrum .

 

GettyImages 517505085

Undgå koffein

 

 

Fortæl dine rejsefæller at du er nervøs

6Hvis du rejser sammen med andre , er det en god ide at fortælle dem på forhånd , at du kan være nervøs under din flyvning . Hvis du har oplevet angstanfald på tidligere flyvninger , og ved hvad der kan udløse dem , så lad din ven vide dette , og sørg også for at fortælle dem , hvad de kan gøre for at hjælpe . Hvis du rejser alene , og du tror ​​du måske får brug for hjælp , kan du fortælle en stewardesse det , når du boarder dit fly. Du er ikke alene om at være nervøs , så de har set det før , og vil være i stand til at hjælpe dig , hvis du har brug for det.

 

GettyImages 177387906

Fortæl det til dine medrejsende

 

 

Tal med din læge, eller gå i flyskræk terapi

7Hvis du lider af slem flyskræk , og faktisk føler at det forhindrer dig i at leve det rejseliv du gerne vil , så tal med din læge . En læge kan give gode råd omkring den angst du føler . Du kan også gå til terapi eller hypnose for din flyskræk , for nogle virker det , for andre ikke. Men det er måske værd at prøve , hvis skrækken virkelig har bidt sig fast.

 

4669071 tal med lgen

Tal med din læge

 

 

 

435

 

 

 

 

 

at rejse er at leve

 

 

 

Siden sidst redigeret maj 2017

 

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0238391
I dagI dag56
I gårI går52
Denne månedDenne måned1449
total for hele periodentotal for hele perioden238391
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 2
Gå til toppen