Overskrift Turkish Airline

 

turkish airlines a330

Turkish Airlines

 

Efter 38 ture med Thai Air - skulle vi prøve Turkish Airline , og det var jo lidt spændende . Vi har tit snakket om at prøve et andet selskab og det blev så nu her i marts 2917 . Vi havde booket dette flyselskab på nettet og vi havde sparet ca. 3000 kr. pr. person og det er jo også en slags penge. Vi skulle mellemlande i Istanbul . Men vi har absolut intet at klage over . Flyet fra København til Istanbul var ikke så stort - men det var nyt og flot både inde og ude . Flyveturen til Istanbul varede 3 timer og på denne strækning blev der serveret både drikkevarer og varmt mad - og servicen var helt i top . Vi havde et ophold i Istanbul på 3 timer , inden vi fløj videre og det føltes ikke som noget problem . Der var fri Wi-Fi i lufthavnen , så går tiden jo lidt bedre. Efter de 3 timer kom vi så over i et større fly . Dette fly var ikke så stort som det Thai benytter - men absolut i orden . Flyet havde i begge sider 2 rækker sæder og i midlen 4 sæder , altså var der èt sæde mindre i hver side - end Thai flyet . Men er man favorit af 2 sæder - så er der her muligheder hele vejen op i begge sider. I dette fly blev der også serveret mad og drikkevarer - fuldstændig på højde med Thai Air - så det var helt perfekt .Flytavle Flyet har Wi-Fi ombord , dog skulle der betales for dette . Men det er jo en ting som Thai ikke har endnu . 

Vi bemærkede at alle dem der stod med billetter fra Thai Air i Istanbul , ja de kom med flyet fra Turkish Aitline . På info tavlen i Lufthavnen var også begge de selskabers logo ... Så kan vi spare penge ved næste bookning til Thailand - så flyver vi igen med Turkish Airline ..... absolut ingenting at klage over. 100 %  i orden også selv om det ikke er thai piger der serverer   1  , men tyrkiet har også pæne piger .

 

 

godkendt

  

 

 

 

 

 

 

 

Siden sidst redigeret marts 2017

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0245768
I dagI dag18
I gårI går23
Denne månedDenne måned18
total for hele periodentotal for hele perioden245768
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 8
Gå til toppen