Beach and Snow -468x60
 

 

Danish English French German Italian Russian Spanish Thai

Overskrift Turkish Airline

 

turkish airlines a330

Turkish Airlines

 

Efter 38 ture med Thai Air - skulle vi prøve Turkish Airline , og det var jo lidt spændende . Vi har tit snakket om at prøve et andet selskab og det blev så nu her i marts 2917 . Vi havde booket dette flyselskab på nettet og vi havde sparet ca. 3000 kr. pr. person og det er jo også en slags penge. Vi skulle mellemlande i Istanbul . Men vi har absolut intet at klage over . Flyet fra København til Istanbul var ikke så stort - men det var nyt og flot både inde og ude . Flyveturen til Istanbul varede 3 timer og på denne strækning blev der serveret både drikkevarer og varmt mad - og servicen var helt i top . Vi havde et ophold i Istanbul på 3 timer , inden vi fløj videre og det føltes ikke som noget problem . Der var fri Wi-Fi i lufthavnen , så går tiden jo lidt bedre. Efter de 3 timer kom vi så over i et større fly . Dette fly var ikke så stort som det Thai benytter - men absolut i orden . Flyet havde i begge sider 2 rækker sæder og i midlen 4 sæder , altså var der èt sæde mindre i hver side - end Thai flyet . Men er man favorit af 2 sæder - så er der her muligheder hele vejen op i begge sider. I dette fly blev der også serveret mad og drikkevarer - fuldstændig på højde med Thai Air - så det var helt perfekt .Flytavle Flyet har Wi-Fi ombord , dog skulle der betales for dette . Men det er jo en ting som Thai ikke har endnu . 

Vi bemærkede at alle dem der stod med billetter fra Thai Air i Istanbul , ja de kom med flyet fra Turkish Aitline . På info tavlen i Lufthavnen var også begge de selskabers logo ... Så kan vi spare penge ved næste bookning til Thailand - så flyver vi igen med Turkish Airline ..... absolut ingenting at klage over. 100 %  i orden også selv om det ikke er thai piger der serverer   1  , men tyrkiet har også pæne piger .

 

 

godkendt

  

 

 

 

 

 

 

 

Siden sidst redigeret marts 2017

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak

 Spørgsmålstegn

Hvad har jeg glemt

Klik her : HUSK !!

 

 

 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

                                                 

                  Antal besøg på hjemmesiden

161911
I dagI dag7
I gårI går407
Denne månedDenne måned3167
total for hele periodentotal for hele perioden161911
Dag med højest antal 02-10-2019 : 460
Antal gæster på siden lige nu 20

188

De 25 mest

   

 

sur og glad4

Skriv en kommentar til os :

RIS & ROS

 

   

 

 

vigtigt2

Alle forældre med børn bør læse dette !!

Klik her : Beskyt dit barn mod solen

sol1

 

 

samarbejdespartnere2

samarbejdspartner1

Besøg afsnit 39 her på hjemmesiden....

Køb varer ind via vores samarbejds-

partnere .

Klik her : Start her

 

 

 

 

 

 

 

 

Gå til toppen