hidsig1

 

Kuffert4

 

 

Mange folk der skal rejse , pakker enten alt for meget eller alt for lidt , eller også pakkes der bare de forkerte ting . Her på siden kommer et par tips som du kan tjekke inden din næste rejse . Måske kan du undgå de mest almindelige fejl - og du kan spare dig selv for en masse irritation ! 

 

1Du ved ikke hvor meget du må have med

En af de mindre spændende ting i denne verden er at pakke kufferten og ankomme til lufthavnen , for at opdage at din kuffert ikke holder sig indenfor flyselskabets tilladte mål og at du som følge deraf må betale en stor afgift for at få kufferten med .

 

solution2

 

Det er en god ide at undersøge tingene grundigt før du skal rejse . Tjek hvad den maximale vægt og størrelse må være for det flyselskab du skal rejse med . Husk også at have extra plads i kufferten til dine indkøb på turen . Du kan tjekke flyselskabets grænser for mål og vægt på deres hjemmeside .

 

 

 

max kuffert

 

 

2

Du har ikke lavet en plan

En plan for din pakning er en god ting , der er jo ingen grund til at pakke mange bikinis eller shorts , kun for senere at opdage , at du kommer til din stranddestination midt i orkansæsonen . Du kan heller ikke helt udelukke at tage lidt lunt tøj med , selv om du rejser til eks. Thailand . Især Nordthailand er kendt for deres kølige nætter , og sommerperioden kan nogle steder stadig være midt i regntiden .

 

solution2

 

Det er altid en god ide at tjekke vejrudsigten for den periode hvor du rejser . Støvsug internettet for oplysninger om vejr og andre rejsendes erfaringer og råd . Du kan også tjekke de lokale aktiviteter som du ønsker at deltage i . Hvis du f. eks. planlægger at besøge et tempel eller andet religiøst sted , er der særlige regler for påklædning og dette er tøj som skjuler skuldre og knæ . Hvis du er i tvivl , så pak noget du kan have på - lag for lag .

Vi glemmer måske også at den her omtalte episode også kan ske for mænd - altså at man har for meget tøj på det forkerte sted .

 

 

hot

 

 

3

Du pakker for meget

Mange gange tror man at man skal pakke alt det man næsten ejer , med det argument , " just in case .... " . Men der skal man nok lige stoppe op og tænke på om man virkelig har brug for at medbringe både computer , I-pad , mobiltelefon og kamera ? Er det ikke nok med telefonen ( som jo faktisk i dag tager flotte billeder ) ? . Det er også muligt at downloade en masse film på din computer til din I-pad . Sandsynligheden for at man vil bruge alt det pakkede , er meget lille ...... faktisk viser undersøgelser at de fleste ikke bruger mere end en tredjedel af alt det de har pakket .

 

 

solution2

 

Her er nogle tips til hvordan du undgår over-pakning :

1 . Lav en liste over de ting som du mener er nødvendigt at tage med på ferien .

2 . Læg så alt det tøj ud på din seng som du har fundet frem til ferien . Fjern derefter det halve af det .

3 . Pak kun det tøj der matcher med hinanden og hold dig endelig til neutrale farver . Pift det evt. op med et vildt tørklæde der intet fylder , hvis du vil mixe og matche lidt .

4 . Og husk at du jo ikke behøver mere end 2 par bukser , pak et par almindelige bukser og et par lidt finere , som er egnet til en aften i byen . Alternativt kan du pakke et par lyse og et par mørke Jeans .

 

 

overpakket kuffert2

 

  4

For mange sko!

Vi er vel alle vilde med sko og vi synes næsten at de fortjener en kategori for sig selv - og det gælder både mænd og kvinder . Men - sko er mange gange tunge og fylder for meget i din bagage , så de vel ødelægge din mulighed for at pakke den perfekte kuffert .

 

 

solution2

 

Prøv at begrænse dig selv til to eller tre par sko ( herunder dem du bærer ombord på flyet ). Støvler, hyttesko og pæne trainers fungerer ofte både dag og nat, og det er sådan du skal tænke . Pak sko, der dur til mange forskellige lejligheder . Det er et plus , hvis de ser godt ud , men de skal også være behagelige , så du har energien til at komme rundt til fods.

Piger , tænk jer om to gange før I pakker de højhælede sko. De optager meget plads, og kan være svære at pakke. Hvis du absolut er nødt til at pakke højhælede sko, gå vælg et neutralt par, der passer til flere outfits .

 

 

sko

 

 

5

 Der er kaos i kufferten

Hvis du har ventet med at pakke indtil sidste øjeblik , eller hvis du pakker flere gange før en tur , kan det hurtigt blive en smule rodet i tasken . Du mister kontrollen over , hvad der er rent , og hvad der er beskidt , du kan ikke finde dine sokker , og du har ingen idé om , hvorvidt du har pakket mobil oplader eller ej . Du tjekker igen....og igen....og igen...

 

 

solution2

 

Tre ord : Pak i sektioner - det ændrer dit liv . Med sektioner mener vi enten små bokse , tøjposer og lign . Masser af butikker har denne type bokse, fx hos IKEA , hvor du finder disse praktiske SKUB bokse - når du ikke bruger dem , kan de foldes sammen . Du kan også bruge lynlås poser, gerne gennemsigtige. På den måde kan du holde din kuffert uovervindeligt organiseret ! Denne måde at pakke på er også en redningskrans , hvis du er nødt til at åbne din taske under sikkerhedskontrollen . Alt er organiseret, og du risikerer ikke at dit undertøj falder ud...viklet ind i din mobiloplader...det er slut med det!

 

 

system i kufferten

 

 

 

 

 

Siden sidst redigeret marts 2018

 

 

 

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0249427
I dagI dag79
I gårI går53
Denne månedDenne måned79
total for hele periodentotal for hele perioden249427
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 4
Gå til toppen