overskrift

 

billede penge+sæk2

Da vi kom hjem fra ferien i august 2017 - 14 dage i Jomtien på Grand Palace Hotel - havde vi allerede tilmeldinger til den næste tur .

Som der vist står skrevet et andet sted her på hjemmesiden - så har vi droppet de ture , hvor vi var op til 14-15 personer på et hold . Og det er ikke fordi at turene ikke var vellykket - men fordi at hvis du skal have nogle gode priser på fly - så kan du ikke søge efter 15 billetter og så tro at du lige får returbilletter til Bangkok for et sted mellem 3000 og 4.000 kr.

Men vi havde besluttet at der godt kunne blive 7 pladser på det næste hold - som skulle rejse sidst i januar 2018 435 .

Vi fik hurtigt navnene frem på de 7 personer og hvorfor gøre tingene sværere end de èr - vi havde haft en kanon god tur til Jomtien ( den vi lige var kommet hjem fra ) - og det næste hold havde sagt til os at de " kun ønskede " afslapning på turen , med minimal aktiviteter med hensyn til udflugter . Så lad os bare tage samme sted og samme hotel igen . Jeg havde fået " frie tøjler " af alle deltagere til at gøre hvad jeg syntes var bedst .

Og efter at have stået for 21 ture til Thailand siden 2005 - har jeg selvfølgelig lidt erfaring og rutine på det område - så det var bare om at komme igang . Nu er jeg jo " fritaget " for arbejde , da jeg er efterlønner - så jeg havde tiden til det .

 

hvad gjorde du så

 

277Nu fortæller jeg ordrèt lige hvad jeg gjorde . Jeg stod op klokken 06.00 , og efter bad og morgenkaffe satte jeg mig ved computeren ca. klokken lidt i 07.00 . Jeg tjekkede alle søgemuligheder såsom : momondo.com - flyscanner.dk - trivago.com - hotels.com - flybillet.dk , ja alt hvad jeg kunne huske af muligheder. Jeg fandt så ud af at de bedste flybilletter var på momondo.com .

Jeg gjorde klar til at afgive en ordre på flybilletter . Flybilletterne er altid de vigtigste på en tur - når du står med disse i hånden , kan du altid findehvem skal med et hotel - dem er der nok af . Jeg skrev alle navnene ned på dem der skulle med - vigtigt at de er angivet nøjagtigt som de står skrevet i deres pas , med fornavn , evt. mellemnavn og efternavn . Så lagde jeg dette stykke papir foran mig sammen med mit Visa-kort . Så var jeg klar .

Jeg søgte igen på momondo.com og fandt et hav af muligheder for at komme til Bangkok . Der var både direkte fly og der var fly med mellemlanding , med ventetider på helt op til 30 timer i en eller anden lufthavn på vej til Bangkok . Her fandt jeg så pludelig ud af at det nok var en god idè at have et mål som man gerne ville nå i denne søgning - altså hvor ca. skal prisen ligge og hvor lang ventetid vil du acceptere ved en mellemlanding .

Det fik jeg hurtigt skrevet dette ned , stadig mens jeg var på søgesiden momondo.com . Jeg var godt klar over at hvis jeg ville have de " gode billetter " - så måtte jeg acceptere en mellemlanding et eller andet sted .

Jeg studerede mulighederne og fandt frem til en pris fra Qatar Airways , med mellemlanding i Doha og en ventetid på 4 timer på vej til Bangkok og 2,5 time på vej hjem igen - 14 dage efter afrejsen . Det syntes jeg var acceptabelt - det er bedst , synes jeg , at have den korte ventetid på vej hjem fra ferien , da man på dette tidspunkt bare gerne vil hjem . På vej ud på ferien - er vi jo alle i feriehumør og kan klare alt - så gør 4 timers ventetid i en lufthavn ikke så meget.

Jeg havde her en pris på kr.: 3597,00 per person for en rètur billet til Bangkok ,  og det var meget godt - set ud fra at dette tidspunkt jo er højsæson i Thailand ....... så jeg accepterede dette tilbud og gik igang med at indtaste navnene på de 7 personer ( vigtigt at dette bliver gjort rigtigt ) . Visa MasterCard MeastroEfter at have kontrolleret det hele en extra gang - gik jeg videre til betalingssiden og valgte at betale med Visa-kort. Stille og roligt tastede jeg alle oplysninger ved betalingen og indtastede det beløb jeg skulle overføre - som var kr.: 25.179,00 . Jeg trykkede herefter " SEND " . Der gik nogle få sekunder - så fik jeg meddelelsen at min transaktion var mislykket . Jeg prøvede igen , men med samme resultat . Klokken var nu kun ca. 08:30 og hvad kunne jeg gøre ? . Jeg ringede til NETS , som jo er dem der administrerer vores betalingskort . Personen jeg fik i telefonen var meget flink , men sagde at han ikke kunne hjælpe mig , da beløbet var over kr.: 25.000 og som er det max. bekøb man kan overføre pr. dag med et Visa-kort. Han bad mig ringe til min bank .

Jamen min bank åbnede første klokken 10:00 og hvis jeg forlod siden her , ville mine priser måske ikke være til at finde igen . Men personen hos NETS kunne ikke hjælpe mig , så jeg lukkede ned for min søgeside og ventede til klokken 10:00 . Jeg kontaktede banken og fik samme besked med hensyn til beløbs størelse - men så siger min bankdame til mig : " Du har da et Mastercard Poul , brug da dèt " , og hun har jo fuldstændig ret , det havde jeg ikke lige selv tænkt på .

Jeg satte mig atter til computeren og søgte efter de samme flybilletter - MEN NU VAR DE VÆK 415 . Nogen havde godt nok fortalt mig at hvis man gentagne gange er inde og kigge på flybilletter - så kan man risikere at de pludselig er steget eller er helt væk , da søgesiderne lægger " spor " ind på din computer , således at de kan se , at du har søgt flere gange på de samme billetter . Og det gør de for at få dig til at købe første gang du finder billetterne . Var det nu det der havde ramt mig ? ..... JA , Poul Larsen - det var dèt . Jeg satte mig tilbage i stolen og drak en extra kop kaffe - alt i mens mine hjerneceller var kommet på overarbejde . Nå - jeg vidste da heldigvis lidt om computere og vidste at der var noget der hed " cookies " , og det er ikke kager , men det er " spor " som firmaer du søger på  - lægger ned i din computer for at de kan følge dig .

Det bliver lige lidt teknisk nu ... men hæng på , vi kommer tilbage på sporet igen . Jeg åbnede igen min computer og åbnede min " net browser " som i dette tilfælde var " Firefox " . Jeg bad herefter min computer slette alle " cookies " på computeren , der tog kun få sekunder .

Så åbnede jeg igen søgesiden momondo.com og søgte på " mine flybilletter " - og nu var de der pludselig igen 329 .

Jeg startede forfra med at indtaste alle navnene og gik derefter videre til betalingssiden og valgte " Mastercard " og tastede beløbet kr.: 25.179,00 og " SEND ".... Der gik få sekunder og jeg fik beskeden " overførsel godkendt " . 

454 Jeg tog mig lige en kop kaffe mere og tænkte at nu kunne jeg jo lige så godt finde hotellet som vi skulle bo på , når nu jeg var igang . Mit mål var at totalbeløb for en enkelt person skulle være kr.: 5500,00 for flybillet og hotel - så jeg vidste hvad hotellet måtte koste . Jeg startede søgningen og havde på fornemmelsen at " Hotels.com " nok ville have den bedste pris - så dem ventede jeg med til sidst . Og rigtigt rigtigt nok så kom Hotels.com med en pris på kr.: 3562,00 for 13 overnatninger i et dobbeltværelse . Jeg regnede hurtigt ...... 3562 : 2 = 1781 kr. per person og hvis vi lige kiggede tilbage på flybilletten - så ville regnestykket se således ud :

Flybillet kr.: 3497,00 + hotel kr.: 1781,00 = kr.: 5.278,00 for 14 dage i Thailand på et 4-stjernet hotel , lige overfor stranden .....  Mit mål var nået .

( der kommer så et par gebyrer ved betaling med mastercard senere ... men prisen vil stadig være under 5500,00 for turen per person - ved 2 pereoner i et dobbeltværelse )

Jeg bookede omgående værelserne og betalte igen med Mastercard - som gik hurtigt igennem og blev bekræftet ........

 

analog clock face

Klokken var efterhånden blevet over 12:00 - og formiddagen var gået med dette projekt - men målet var nået og det var vigtigst .

 

Jeg viser lige her hvad jeg fik for de 5500 kroner :

 

flyselskab

Flybillet tur/retur til Bangkok , med Qatar Airways og incl. mad og drikkevarer ad libitum i flyet på hele turen .

 

 

hotel

13 overnatninger på dette 4-stjernede hotel - med morgenmad . Billedet er taget fra stranden , som ligger lige på den anden side af vejen .

 

 

Værelser

Overnatningerne er i dobbelt værelse som vist på billedet - værelserne har en lille altan .

 

Hvad lærte du

 

Tja - hvad lærte jeg så ...... Jeg lærte følgende ting :

 

1Inden du sætter dig til computeren - så sæt dig et mål for hvor meget du er villig til at betale for hele turen og hvor lang ventetid du vil acceptere ved en mellemlanding .

 

2Sørg for at have en liste foran dig med de " korrekte navne " på alle dem du køber flybillet til - du skal bruge disse ved accept af tilbud.

 

 3Ha` dit betalingskort klar ved hånden og ha`evt. et extra kort ved hånden også - hvis det første " svigter " ved overførsel af penge .

 

4 Når du har booket flybillet og hotel til den pris du havde sat som mål - så gå ikke tilbage senere eller dage efter for at se efter om du kunne have fået det billigere . Du har jo fået billetter og hotel til det der var dit mål .

 

 

 

cirkler2

 

 

 

 

 Sidst redigeret september 2017

Siden her er pænt besøgt - men vi vil gerne ud til mange flere læsere . Du kan hjælpe os med dette ved at give os et " synes godt om " eller " del " ...... Klik lige herunder .

På forhånd tak


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0253042
I dagI dag14
I gårI går32
Denne månedDenne måned149
total for hele periodentotal for hele perioden253042
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 4
Gå til toppen