Oplevelser ved Mae Hong Son

001

Du skal ikke være ikke bange for at bruge de små informations-kontorer der ligger overalt på gaden i Thailand - de er OK 

 

cirkler2

 

Igennem de mange år vi har rejst i Thailand , har vi jo selvfølgelig været på et utal af ture og udflugter. Vi har tidligere haft èn side her på hjemmesiden , som har fortalt om alle disse muligheder for udflugter , som de forskellige egne byder på. Denne side er med tiden blevet temmelig stor og kan virke lidt uoverskuelig . Derfor har vi valgt at fordele disse udflugtsmuligheder på sider , hvor de naturligt hører hjemme . Her er vi altså kommet til Suphanburi og du kan her se hvad du kan opleve i Suphanburi og omegn . Vi skriver ikke KUN om de ting vi selv har oplevet men også om andre muligheder. Der kan sagtens være mange flere muligheder , så søg endelig også andre steder.

Vi har sat et billede på hver udflugtsmål her på siden og teksten til dette billede - kommer lige under billedet.

Der vil først komme lidt information om Suphanburi og under disse kommer udflugtsmulighederne . 

Der kan enkle steder på siden her være link til nogle små filmklip også .

God fornøjelse !!

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Suphanburi en provins i det Centrale Thailand .

Areal : 5.358 km²

Befolkningsantal : 848.720 ( 2018 ) 

Suphan Buri, der ligger i den centrale region i Thailand, er en af ​​landets 76 provinser . Nabolande provinser er Uthai Thani , Chai Nat,  Sing Buri, Ang Thong, Phra Nakhon Si Ayutthaya, Nakhon Pathom og Kanchanaburi.

Vi vil herunder vise nogle attraktioner i dette område . Der kommer selvfølgelig nogle templer - men der vil også være andet . Thailand har lige omkring 41.000 templer - så dem har vi opgivet at beskrive .... men måske der kommer et par stykker undervejs  .  

 
 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1Lad os starte med National Parkerne i Suphanburi - så er vi ligesom kommet i gang . Suphanburi  har to Nationalparker . Nationalparker er en fortrinlig måde at udforske Thailands natur på med vandrestier, der fører dig til smukke vandfald og fantastiske udsigtspunkter over jungleklædte bjerge og dale. Der er også mulighed for at overnatte i nationalparkerne.

Der er jo ingen grund til at opfinde " den dybe tallerken " når den er opfundet . Vi lavede for et stykke tid siden et helt afsnit omkring National Parker i Thailand og det var faktisk et stort stykke arbejde . Vi vil derfor ikke skrive om disse parker igen - men blot henvise til dette afsnit . Vi nævner navnene på parkerne og viser link til disse .

For at komme til afsnittet skal du klikke her : National Parker i midt Thailand

Derefter ruller du ned på siden og finder følgende park :

 

 

03   Pra Toei

 

15   Chaloem Rattanakosin

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Suphan Buri City Pillar Shrine , tidligere kendt som " City's Guardian Shrine " er et helligt sted tilbedt af mennesker i Suphan Buri siden oldtiden . Helligdommen ligger i det gamle byområde i Suphan Buri på Malai Maen Road , Tambon Rua Yai , Amphoe Mueang . Det er vest for Suphan Buri-floden ( også kendt som Tha Chin-floden ) .Tidligere blev det bygget af træ i den traditionelle thailandske pavillonstil , der husede Shiva- og Narayana-statuer skåret i grøn sten , inden de blev renoveret til at være i stil med kinesisk bygning . Helligdommen huser også Mahayana buddhistisk basrelief kendt som Bodhisattva Avalokitevara eller firearmede Narayana , dateret for 1.300-1.400 år siden . Ifølge helligdommens historie blev dette basrelief fundet under mudderet i San Chao Po-kanalen for 150 år siden , før det blev trukket op . I 1904 tog kong Rama V en privat rejse til Suphan Buri og afholdt en offerceremoni til helligdommen . Han donerede også til finansiering af renoveringen og opførelsen af ​​dæmningen omkring helligdommen , sæderne for tilbedere og muren . På hver fuldmånedag i den 7. månemåned vil kinesiske foreninger afholde en Mahayana-festival kaldet ” Thing Kra Chat ” , hvor de vil donere ting til mennesker for at tjene fortjeneste for deres afdøde slægtninge. Turister kan besøge City Pillar Shrine hver dag kl. 8.00 til 17.00 .

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

1 Beliggende i centrum på Nang Phim Road , står dette lands første og højeste udsigtspunktstårn med udsigt over Chaloem Phatthara Rachini Park og giver turisterne mulighed for at nyde et fugleperspektiv over provinsen i en højde af 123,25 meter .

Denne bygning stiger over 123 meter op og tilbyder besøgende fugleperspektiv over den nærliggende Chaloem Phatthara Rachini Park og såvel som byen. Det er faktisk det første og højeste synspunktstårn i Thailand og har fire udsigtspunkter . Hvert dæk er dekoreret med vægmalerier med kong Naresuan den Store . Tårnet ligger i centrum på Nang Phim Road . Det er åbent tirsdage til fredage fra 10.00 til 19.00 og i weekender og helligdage fra 10.00 til 20.30 . Billetpriserne for voksne og børn inden kl. 18.00 er henholdsvis 30 baht og 15 baht og stiger til henholdsvis 40 baht og 20 baht efter kl. 18.00 .  

 

cirkler2

 

 

 Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Her er vel nok en af de mere eftertragtede turistattraktioner i Thailand. Dragon Descendants Museum i Suphanburi-provinsen. Dragen lavet af glasfiber er 135 meter lang , 35 meter høj og 18 meter bred . Museet tog ti år at planlægge og 600 dage at bygge.

 

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1Wat Phra Si Rattana Mahathat, midt i centrum af Supan Buri City , er en blanding af det gamle og det nye.

De mest imponerende er de gamle templer , der går hundreder af år tilbage .

Wat Phra Si Rattana Mahathat har en af ​​de mest ærede Buddha-billeder i Thailand, den såkaldte Phra Phuttha Chinnarat .

Dette er stadig et praktiserende tempel med munke, der bor i mere moderne kvarterer og beder og udfører deres gudstjenester i mere moderne templer.

 

cirkler2

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

1I byen ligger træhusmarkedet vest for Tha Chin-floden , der afspejler livsstilen , gammel arkitektur og udskæring af træ . Khun Jamnong Jinarak Museum , kinesisk og thailandsk traditionel medicinbutik , gammel traditionel kaffebar og fotogalleri er bevaret som livsrekorden for Tha Chin-floden.

 

cirkler2

 Oplevelser ved Mae Hong Son

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

1 Dette tempel ligger i Tambon Bang Ta Then , Amphoe Song Phi Nong, 43 kilometer fra byen på vej til Bangkok . Det huser den største metalstøbte Buddha-statue i verden kaldet Phra Phutthakhodom , som har en skulderbredde på 10 meter og en højde på 26 meter .

Wat Phai Rong Wua huser mange af verdens største buddhistiske metalgenstande. Det er mest berømt for at huse det største bronzebuddha-statuer i verden . Statuen , kaldet Phra Phutthakhodom , er 10 meter bred i skødet og tårner svimlende 26 meter op . Templet har også genskabt inden for dets sammensatte placeringer af betydning i Lord Buddhas liv . Disse inkluderer de steder, hvor han blev født , nåede oplysning , holdt sin første prædiken , opnået nirvana . Der er også genskabelser af buddhistisk helvede og himmel. Templet huser verdens største cement-Buddha-billede foran den største gong- og almisse-skål i verden . Der er også verdens største flerspirerede bygning i bronze , kendt som PhraWihanRoiYot , og det største bronzehjul i læren , eller Dhammachakra . 

 

 

cirkler2

 

 

 

Oplevelser ved Mae Hong Son

 

 

 

Siden sidst opdateret marts 2021

 

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

BARE KLIK HER

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0242683
I dagI dag45
I gårI går44
Denne månedDenne måned439
total for hele periodentotal for hele perioden242683
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 4
Gå til toppen