overskrift

Kuffert farve2

 

toiletartikler

 

 

Toiletartikler er selvfølgelig ting du skal have med, men prøv om ikke du kan lade de store flasker blive hjemme. Du kan jo hælde alt hvad du behøver i små rejsevenlige 100 ml flasker. Husk lige reglerne for væske i håndbagagen ... du må kun tage det med dig, der kan være i en gennemsigtig 1 liters plastpose. Og husk: de sælger også shampoo i Thailand .

bath

tilladt i plasticpose Væske i håndbagage

 

 

ferieboger

Mange tager bøger med på ferien og nogle gange er det "murstensromaner" man pakker i kufferten, men selv en mindre roman tager plads i din kuffert. I dag er det muligt at lade din papir udgave blive hjemme, og drage fordel af e-bøger i stedet for. Og på denne måde kan du også have et større bibliotek med. Bare husk ikke at hoppe i poolen med dem !

 

 

E boger

E-bøger er sagen !!

 

 

nyt toj

 

 

Selvfølgelig skal du have tøj med    Bikini    , men det kan være en udnærket ting at overveje et par ting inden man smækker kufferten i. Nogle gange har man ikke lige fået prøvet det tøj man tager med - så at man var sikker på at det stadig passede. Og er der en vis sansynlighed for, at man lige havde mistet besindelsen, da man drønede rundt i byen i sidste øjeblik og købte sin nye feriegarderobe ?

Pak dine tøjfavoritter , tøj du ved at du føler dig tilpas i . 

 

lille kuffert

Tænk en extra gang inden du lukker din kuffert

 

 

kaffebonner

 

 

Det er svært at få en god kop kaffe (efter dansk smag) på feriestedet, og det kan virke som en rigtig smart ide, at tage dansk kaffe med. Meeen helt ærligt !! - du skal på ferie i et spændende land. Benyt nu denne mulighed til at smage på de lokale varer og komme til at kende lidt til deres kulturer. Du må simpelthen forlade din komfortzone, og lade være med at pakke den hjemmelavede dressing og dine yndlingskiks, som du tror at du ikke kan leve uden. Du vil snart opdage at du sagtes kan overleve - og du opdager noget nyt. 

 

22

 

fladjern

 

 

For mange piger (og damer) er et fladjern ligeså vigtigt som et "ordentligt lag" af mascara, før man går ud og spiser om aftenen. Men  - nej !!, lad nu dèt blive derhjemme. Nyd nu den frihed du føler når du går rundt med naturligt strandhår (og så slider du også mindre på håret). Et lèt rodet hår er i øvrigt super trendy som makker til din smukke aftenkjole i de varme omgivelser.   

 

strandhaar

 

 

Vaerdigenstande

 

 

Selv om det skulle være meget sikkert at have ting med til Thailand, og selv om hotellet har sikkerhedsvagter døgnet rundt, så betyder det desværre ikke, at du ikke kan miste dine værdigenstande. Det er ikke sådan at man behøver at blive overfaldet i en mørk gyde for at miste sit "kære Rolex ur". Så lad endelig dyre kameralinser, smykker og værdifulde gadgets blive derhjemme. Det er simpelthen ikke det værd.  byebyerolex2

Bye bye Rolex

 

handklæder

 

 

Og her kommer så fejlen som de fleste begår. De fleste hoteller af en vis standard tilbyder håndklæder, og det gælder både til badeværelset, poolen og stranden. Hvis du absolut vil have dit eget håndklæde med, så tag nogle af mikrofiber, der fylder meget lidt, absoberer en masse og tørrer hurtigt. Nogle af dem er også udstyret med en clip, så at du kan hæfte dem fast på din rygsæk. På den måde tørrer de mens du er på farten.  

 

 

handklæder2

 

 

Rejseboger

Hvor oplysende dine megasize sofabords billedbøger end kan være, så hedder de sofabordsbøger fordi det er dèr de hører til : på sofabordet. Eller endnu bedre, få dem i e-bog format. Hvis du absolut skal have papir med, så tag en kopi af det relevante kapitel, og tag det med dig som løse sider. 

 

 

Rejseboger2

 

 

Fyrvaerkeri.jpg

 

 

Tja .... Vi var meget i tvivl om vi skulle tage dette punkt med, for det giver jo næsten sig selv. Men nu gør vi det altså : DU MÅ ABSOLUT IKKE PAKKE FYRVÆRKERI I DIN KUFFERT .

 

Fyrvaerkeri flot

Paene skjorter

 

 

 

Kan der komme et tidspunkt i løbet af din ferie, hvor en pæn skjorte og manchetknapper er et must ?? ...... jeg ved det ikke lige når vi "snakker Thailand" ...... jeg har endnu ikke efter - 28 ture til landet - oplevet dette. Men ok - rejser du til Dubai eller andre luxuriøse steder kan det da godt være. Skjorter er desværre bare en af de  beklædningsgenstande der er svære at pakke, og pakke op igen i præsentabel stand, i modsætning til T-shirts, som du ruller.

Men , hvis du pludselig er i en situation hvor du skal spise en luksus middag og skal møde op i "stiveste puds" , vil der sansynligvis være nogen på hotellet der kan stryge din skjorte for dig .... men tag endelig ikke mere end èn med .

 

Skjorte3

 

 

 

Det var så èndnu et afsnit om at pakke kuffert ..... og det er nok ikke det sidste    7

 

 

 

 Siden sidst redigeret januar 2023

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

                                                 

            

antal besog

0253043
I dagI dag15
I gårI går32
Denne månedDenne måned150
total for hele periodentotal for hele perioden253043
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 5
Gå til toppen