overskrift

Kuffert farve2

 

toiletartikler

 

 

Toiletartikler er selvfølgelig ting du skal have med , men prøv om ikke du kan lade de store flasker blive hjemme . Du kan jo hælde alt hvad du behøver i små rejsevenlige 100 ml flasker. Husk lige reglerne for væske i håndbagagen ... du må kun tage det med dig , der kan være i en gennemsigtig 1 liters plastpose . Og husk : de sælger også shampoo i Thailand .

bath

tilladt i plasticpose Væske i håndbagage

 

 

ferieboger

Mange tager bøger med på ferien og nogle gange er det " murstensromaner " man pakker i kufferten , men selv en mindre roman tager plads i din kuffert . I dag er det muligt at lade din papir udgave blive hjemme , og drage fordel af e-bøger i stedet for . Og på denne måde kan du også have et større bibliotek med . Bare husk ikke at hoppe i poolen med dem !

 

 

E boger

E-bøger er sagen !!

 

 

nyt toj

 

 

Selvfølgelig skal du have tøj med    Bikini    , men det kan være en udnærket ting at overveje et par ting inden man smækker kufferten i . Nogle gange har man ikke lige fået prøvet det tøj man tager med - så at man var sikker på at det stadig passede . Og er der en vis sansynlighed for , at man lige havde mistet besindelsen , da man drønede rundt i byen i sidste øjeblik og købte sin nye feriegarderobe ?

Pak dine tøjfavoritter , tøj du ved at du føler dig tilpas i . 

 

lille kuffert

Tænk en extra gang inden du lukker din kuffert

 

 

kaffebonner

 

 

Det er svært at få en god kop kaffe ( efter dansk smag ) på feriestedet , og det kan virke som en rigtig smart ide , at tage dansk kaffe med . Meeen helt ærligt !! - du skal på ferie i et spændende land . Benyt nu denne mulighed til at smage på de lokale varer og komme til at kende lidt til deres kulturer . Du må simpelthen forlade din komfortzone , og lade være med at pakke den hjemmelavede dressing og dine yndlingskiks , som du tror at du ikke kan leve uden . Du vil snart opdage at du sagtes kan overleve - og du opdager noget nyt . 

 

22

 

fladjern

 

 

For mange piger ( og damer ) er et fladjern ligeså vigtigt som et " ordentligt lag " af mascara , før man går ud og spiser om aftenen . Men  - nej !! , lad nu dèt blive derhjemme . Nyd nu den frihed du føler når du går rundt med naturligt strandhår ( og så slider du også mindre på håret ) . Et lèt rodet hår er i øvrigt super trendy som makker til din smukke aftenkjole i de varme omgivelser .   

 

strandhaar

 

 

Vaerdigenstande

 

 

Selv om det skulle være meget sikkert at have ting med til Thailand , og selv om hotellet har sikkerhedsvagter døgnet rundt , så betyder det desværre ikke , at du ikke kan miste dine værdigenstande . Det er ikke sådan at man behøver at blive overfaldet i en mørk gyde for at miste sit " kære Rolex ur " . Så lad endelig dyre kameralinser , smykker og værdifulde gadgets blive derhjemme . Det er simpelthen ikke det værd.  byebyerolex2

Bye bye Rolex

 

handklæder

 

 

Og her kommer så fejlen som de fleste begår . De fleste hoteller af en vis standard tilbyder håndklæder , og det gælder både til badeværelset , poolen og stranden . Hvis du absolut vil have dit eget håndklædemed , så tag nogle af mikrofiber , der fylder meget lidt , absoberer en masse og tørrer hurtigt . Nogle af dem er også udstyret med en clip , så at du kan hæfte dem fast på din rygsæk . På den måde tørrer de mens du er på farten .  

 

 

handklæder2

 

 

Rejseboger

Hvor oplysende dine megasize sofabords billedbøger end kan være , så hedder de sofabordsbøger fordi det er dèr de hører til : på sofabordet . Eller endnu bedre , få dem i e-bog format . Hvis du absolut skal have papir med , så tag en kopi af det relevante kapitel , og tag det med dig som løse sider . 

 

 

Rejseboger2

 

 

Fyrvaerkeri.jpg

 

 

Tja .... Vi var meget i tvivl om vi skulle tage dette punkt med , for det giver jo næsten sig selv . Men nu gør vi det altså : DU MÅ ABSOLUT IKKE PAKKE FYRVÆRKERI I DIN KUFFERT .

 

Fyrvaerkeri flot

Paene skjorter

 

 

 

Kan der komme et tidspunkt i løbet af din ferie , hvor en pæn skjorte og manchetknapper er et must ?? ...... jeg ved det ikke lige når vi " snakker Thailand " ...... jeg har endnu ikke efter - 22 ture til landet - oplevet dette . Men ok - rejser du til Dubai eller andre luxuriøse steder kan det da godt være . Skjorter er desværre bare en af de  beklædningsgenstande der er svære at pakke , og pakke op igen i præsentabel stand , i modsætning til T-shirts , som du ruller .

Men , hvis du pludselig er i en situation hvor du skal spise en luksus middag og skal møde op i " stiveste puds " , vil der sansynligvis være nogen på hotellet der kan stryge din skjorte for dig .... men tag endelig ikke mere end èn med .

 

Skjorte3

 

 

 

Det var så èndnu et afsnit om at pakke kuffert ..... og det er nok ikke det sidste    7

 

 

 

 Siden sidst redigeret januar 2018

 


ihpone  

Smilets land

                                                                                                                                                                                    

  

ris og ros            forside 2 Skriv en kommentar til os :

Klik her

På forhånd tak

 

med venlig hilsen2

 

   mail2

mail@poullarsen.net

Vi sælger ikke rejser

og vi laver ikke rejseforslag .

 

 

Visit2

Det rigtige udstyr4

KLIK OG KØB HER

14

 

trek 66 liter 458x458

meget stort udvalg4

 

 

 

 

188

 

De 25 mest

                                                 

            

antal besog

0245770
I dagI dag20
I gårI går23
Denne månedDenne måned20
total for hele periodentotal for hele perioden245770
Dag med højest antal 02-25-2019 : 495
Antal gæster på siden lige nu 5
Gå til toppen